Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Kijavítanálak... ITT a K.E. a KÁVÉ elöttöt jelenti hetiidőszámításban pedig a Kedd elötti időszak megjelölésére használatos. A "megváltó" érkezésére készüléssel telő időt lehet vele fémjelezni.
Bocxsánat a lassú reagálásért, csk adni kellett a melónak is...
Pocsékul aludtam...aludtam?nem is bírtam aludni,csak forgolódtam.
Most sápadtan,gyűrötten,hatalmas karikákkal a szemem alatt itt ülök a boltban:((
Igen! Lili nagyon örült neki.
Anikó barátnőméket hívtuk meg ebédre. Nagyon kitettem magamért. Ő a csokis sütiket szereti, gondoltam ez fog neki izleni.
A nővérem kint él,de mi nem tartjuk a kapcsolatot(az ősi mesterséget űzi,ezzel jól keres,és lenéz minket...),hozzá költözik.
Voltak néha vitáink mamaval,de ez nem ok arra,hogy szó nélkül elmenjen.
Mindíg a nővérem volt az ISTEN,ez nem is lenne baj,csak azt nem értjük,hogy miért kellett a mamának tele beszélni a fejét?
Sziasztok! Hideg van, egy forró teát szivesen elkortyolgatnék! HA lefő, küldök nektek is!!
Myrad, Tutu, Caravell! Jó hallani felőletek is! NA persze a többieknek is nagyon örülök. Feltettem főni a kocsonyát, aki kért, annak postázva lesz:-)
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)
- Budapestieknek: Jó kávézót ismertek a Deák Ferenc tér környékén?