Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Szia Barátnőm, az én kávémat nem ittad meg? küldte képen:-))
Hallottad a bomba riadót a városba?
A Borsod online-on olvastam.
Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek :-)
Én már itt vagyok a dolgozóba. Ritus kávéját megittam :-)))
Jó éjszakát, aludjatok jól!! :))))
Csak csendben irok. :) Én most iszom az első kávét amit Ritus küldött, nagyon finom, és köszönöm szépen.
Ritus, férjednek jobbulást kivánok, neked meg jó pihenést is mellé.
Sitinek is jobbulást, és vigyázz Sitikém a kezedre, mert az égett seb kényes.
Noémi nagyon sok boldogságot és szerencsét kivánok az életben. :)
Mindenkinek majd reggelre kelleme ébredést és kellemes szombati napot kivánok.
Jó éjszakát,szép álmokat!
Imola jó reggelt!
Most én postázom mindenkinek a kávét,illetve fini teácskát:-)))))
Szép hétvégét Nektek!
Gratulálok neked kedves Noémi!
A boldogságot átélni a legszebb dolog az életben. Örülni egy másik embernek és szeretni!
Szívből kívánom, hogy minden nap ezt érezd amit ma! :-)))
Szia!
Gratulálok Nektek,és sok boldogságot kívánok:-))))))
Sziasztok!
El szeretnem ujsagolni nektek, hogy mostmar valoban gyurus menyasszony lettem! A kedvesemtol tegnap kaptam gyurut, amit Indiabol hozatott...
OlYAN BOLDOG VAGYOK!!!!
Sziasztok!
Mindenkitől elnézést,nem olvastam vissza.
Borzasztó éjszakám volt,most éledezem.
További szép estét!
Hol tetszett csavarogni?DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Már nagyon hiányoztál, Barátnőm, és szegény Timi huginak nagyon fáj a keze:-((
Szia:)Köszönöm,jól vagyunk,leszámítva ezt a kis balesetet a lánykámmal,de már egészen jól mozog tőle,nem húzódik neki annyira,és ennek örülök én is:)
Nem nagyon kötött le a net mostanában,azért nem voltam...
Remélem itt is mindenkivel minden rendben!!
Sziasztok!Mindenkinek szép napot kívánok!
Égési sérülések?Na az én lánykám is megégette a fenekét,mert nekidőlt a konvektornak.Bepanten Plust adtak rá a patikában,és gézt leragasztani,mert ha nem ragasztom le neki,jobban fájlalja.
Én úgy tudtam,hogy az égett sebet nem szabad bekötözni,mert nem szellőzik,befülled a kötés alatt,és nehezebben gyógyul...
Akkor nem jól tudtam?
Pont neked ne hagytam volna egy szép szeletet? A kezemet Fenistillel kenegetem, mostmár elég szép, egy kb. két centi hosszú heg látszik hólyagosnak. Most egy ideig már semmi dolgom, legalább be tud szívódni a kenőcs.
Köszi, hogy így aggódtrok értem, de komolyan, aranyosak vagytok mind!
Szia tesóm! Nagyon sajnálom a kezedet, kötözd be jól, ne menjen bele semmi fűszer és stb a konyhai műveleteknél. Jól szorítsd le míg mosogatsz. Ha végeztél a konyhában akkor megint kezeld le. Nem fog annyira égni ha bekötözöd. Meg a víz se jó neki, mert csak felpuhítja az égett bőrt. Ha a krém csak csípja és nem nyugtatja, még a sebhintő por is jobb rá és úgy kötözöd be.
Megnéztem a naplódba a tortádat :-) Nagyon ügyes. Megkóstolnám! Maradt belőle egy szeletke? Nekem jó a széle tudod :-)
Most értem ide. Szép napot neked is Anna :-)
Mindenkinek kellemes és enyhe hőmérsékletű napot kívánok. Nálunk olvad és süt a nap :-)
Jól fog esni a finom forró leves:)))!
Az égett kezeddel ne nagyon nyúlkálj vízbe,tudom,szinte megoldhatatlan,de mégis!
Nagyon tud fájni az égés,volt már nekem is régen.
Jegeld,meg van egy spray,de nem tudom a nevét:),szerezz be olyat!Állítólag nagyon jó égésre!
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)
- Budapestieknek: Jó kávézót ismertek a Deák Ferenc tér környékén?