Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Jó éjszakát,szép álmokat Mindenkinek.
Imola jó reggelt!
MIndenkinek szép vasárnapot kívánok!
Puszika
Köszi csak a szokásos!És te?
Sziasztok!
További szép szombati napot Mindenkinek!
Remélem mindenki jól van.
Puszika
A párom mindíg olvassa a híreket, de ezt valahogy nem vette észre. Én nem szoktam sehol bóklászolni. Megnézem a tévébe a híradókat.
Na van valami újabb hír a riadóról?
ezért nem szoktam csüggedni kávét talán nem kéreknem igazán vagyok még a régi ...le kell mennem szemetet válogatni kicsit de már egy órája készülök... és még mindig halogatom...nem nagy kedvem van de itt 150 négyzeméteres még a pince is... és minden vackot félretetünk hátha jó lesz egyszer...most megy a szemetes irányába.. valami miatt az uj fényképező gépünk képeit nem engedi betölteni a naplóba ..nem értem mért nem...csak ...gyülnek a felnem tett képek
Iszunk egy teát, esetleg kávét? Jut még hozzá egy-egy szelet kávékrémes torta is.
Alföldi papa! Ne csüggedj, nekünk sem sikerül mindíg minden a konyhában. A lényeg mint írtad, hogy azért fogyott az ebédből rendesen. Akinek meg nem ízlett, az majd legközelebb odaáll a tűzhely mellé.
nem lett igazán jó gyorsan sütöttem egy félkiló csirkemájat is.. a zöldséges rizs meg kicsit talán olajos lett..szóval nem ez lett a minta ebéd de nagy része elfogyott és ez számit csak... persze nem lett volna baj ha kicsit ügyesebb lettem volna se... most hajat igazitanak vagdalják egymás haját mert tudjátok nem mindegy ebben a korban Anita pester ment a templomba szilvi Viki pedig simitja a hajat és vágdossák....még adriét is...itt pocsék az idő...
vagyogatok....félig-meddig.....
Gondoltam bekukkantok, van-e itt valaki?!Kicsivel több, mint két órát járkáltunk lent Bencével. S nem haszontalanul, mert a könyvtár kirakatában láttunk egy óriásplakátot, amiről kiderült, hogy a legókiállítás a jövő hét végén lesz. NA de sebaj, majd holnapra is kitalálunk valamit.
Megsült a tonhal, készen van a zöldség? Mehetek ebédelni?
Gyönyörűen kinyílilt a kis krókuszom, olyan szép virág lett!
Sziasztok!Én is csak beköszönök,szép napot!
Sziasztok!
Csak gyorsan beköszönök,és már megyek is:-D
Sütök-főzök,Bazsim alszik,apánk a szomszédban..
Később vissza olvasok!
Szép napot,kellemes hétvégét!
Bocsika, nekem e-mailban küldik, és azért láttam.
Szia Imola drága! Kellemes estét nektek és nyugodalmas jó éjszakát :-)
Én most elköszönök, holnap ismét jövök, addig is további szép napot és kellemes estét mindenkinek!
:)
Legyetek jók!
Igen a gimi Eötvös. Nem szoktam a Borsod online-re fölmenni. Én csak Hoxázok!!! :-)))
Fenn van a Borod online-on, Eötvös József suli van nálatok? Vagy az a Miskolci, mert ott is volt, de még nem olvastam el.
A kávéfőzőt én is így szoktam kitakarítani :-)
na tüzön sül az eleje...remélem jó leszz a legókiállitást én is megnézném...az ebéd szuper egyszerű lett a kávéfőzőt fözöm ecettel vagy ötödjér mert már olyan vizköves stb hogy alig szuperál utána sima vizzel is ötször és ujra kávét majd valamikor késő délután....
Az a lényeg hogy forró legyen az olaj, ne legyen ideje a halnak felszívni az olajat, mikor beleteszed. Két három perc alatt meg is sül. Mikor kiszeded, rakd papírszalvétás tálba és akkor kicsöpög belőle a felesleges olaj. Felszívja a papírtörlő kendő a lecsöpögő oaljat.
Magas lángon rántok mindent, de nem a legmagasabban. Mondjuk úgy 75%-os fokozaton. Ne égjen a rántanivaló, de sűljön rendesen.
A tonhalnak nem kell sokáig sülni, úgyhogy egy erős közepe lángon sütheted(szóval nem egészen kicsin)
A legókiállítás Nyíregyházán van ma és holnap a Plázában. A tonhalat ugyanúgy szoktam rántani mint a húst. Amikor kienged, jól nyomkodd ki belőle a kezeddel a vizet!
totál gázon sütöd csendes tüzőn sütöd irjunk lányok mert lassan föznőm kel
Igen, idén biztosan, mert szeptemberben kezdődik Rolikámnak a suli. Már nincs sok hazáig, de még pontos dátumot nem tudunk. :)
Köszi,mi jól vagyunk,hál'istennek senki nem volt beteg. Mostanában nem túl sűrűn jutok géphez a négy gyerek mellett:D
Ti jól vagytok?Idén már biztos hazajöttök,ugye?
siti Nyíregyházán lakik, biztosan ott lesz a lego kiállítás.
Én leszoktam mosni a fagyott halat melegvízzel és már panírozom is. Ha nincs idő, hogy magától kiolvadjon.
További ajánlott fórumok: