Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Jó reggelt!
Igyunk egy kávét!
Kávézzunk, de az enyém bár biztosan kihült:-)
Jól van mindenki? Szép békés hetet kívánok a társaságnak!
Koszi a tejeskavet! :-)
Bar most fontolgatom magamban, hogy le kellene mondanom rola... Mar ket embertol is hallottam, hogy az en tejtermekfogyasztasom miatt lehetnek Rozinak ilyen nagy hasfajasai...
Pedig en nagyon szeretem a tejet, joghurtot...
:-(
igyunk egy meleg tejszines kávét...
jó reggelt...
és fütsünk...
Jó reggelt!
Köszönöm Imola a finom kávét!
hát ez a fontos román nyelv tanulása bizony nem kis feladat ez majdnem olyan fontos mint majd Noé lányának a görög..egyik jobb mint a másik...
kávé a kezemben unokám gesztenyéket rakosgatva kigyot karkötöt rakosgat és számolni tanul mellettem...
Akkor szerencsére már te is túl vagy a nehezén, további jobbulást.
Danikának mikor lesz a verseny? Sok szerencsét kivánok neki. Dávidkának meg minden jót és kitartás.
Kicsi drága! Jól megy a suli, szereti még?
Mi is jól vagyunk. Dávidkámat már ébreszteni kellene. Danikámnak vasalom a karate ruháját, du-n edzés. Én ma megyek varratszedésre.
Sziaaa!!!!!
Hát a havat én sem várom, de Rolikám örül neki, mert igazi havat két éve nem látott. :)))))
Amúgy jól vagyunk, Rolikám már elment suliba, és én leültem ide egy kicsikét kávézni.
Ti hogy vagytok? Fiuk?
Jóóóóó reggelt!!!!
HÓ????? Jajjj, én a tavaszt várom!!!!!
Hogy vagytok?
Szép jó reggelt kívánok mindenkinek!
Kávézzunk!! :))
Itt ma reggelre lehullott az első hó. Elég hűvös a mai reggel, jól esik egy forró kávé. :)
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)
- Budapestieknek: Jó kávézót ismertek a Deák Ferenc tér környékén?