Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Nem maradt. A fiúk mind megették:)
Most küldök egy vigaszkávét:)
Hú, ezt elbénáztam. Beraktad a hűtőbe? Mert akkor még jó lehet.
Köszönöm szépen! :)
Szia Imola!
Örülök, hogy jól vagytok!
Puszilom Rolikámat!
Danikának is elkezdődött már a szünet, szerdán lesz bizonyítvány osztás. Izgul a drágám, mert kitűnő szeretne ismét lenni(meg is tett érte mindent).
Dávidkám még a jövőhéten megy oviba, utána 1 hónap szünet....
Legyetek jók!
Puszi
KAta
Én most iszok. Az előbb még aludtam, úgy látom helyetted is:)
Én most indulok dolgozni, estére jövök.
A kávé mellé küldök cseresznyés túrótortát. A fiúk szerint szép is, finom is.:)
Ki iszik velem most egy kávét?
Szívesebben aludnék én is ......
Szia Kata!!!!
Koszi jol vagyunk, sok a munka ezert is vagyok ritkan itt, neha csak hamar felkapom a dominot es futas tovabb. :))
Rolikam orul hogy itt a szunido, parom dolgozik o is ejjel nappal, de szerencsere o otthon igy neha vesz egy kis szunetet is mikor en is otthon vagyok. En egyedul dolgozom, mert a kolleganom szabin van, igy minden nap reggeltol estig tart a munka idom. Na de nem panaszkodom, igy is jo mert szeretem. :))
Ti, hogy vagytok? Fiuk? Sajnos mostanaban a naplokat sem olvasom, igy senkirol nem tudok semmit. :(
Kellemes szep napot kivanok mindenkinek!
Ma reggel kave nelkul maradtam, mart otthon nem szoktam inni es a munkahelyemen pedig elfogyott es igy most meg egy fel orat kave nelkul kell lennem.
Ha kuld valaki az szivesen elfogadom. :)))
Korán kezdted, én akkor feküdtem le.
Most ittam egyet de nem lettem nagyon friss.
EGÉSZSÉGÜNKRE!
Jó reggelt és szép napot!
Igyuk meg a mai első kávét.
Sziasztok!
Most ébredtem, már a páromtól kaptam kávét(hazajött már az édesem:), szívesen megosztom veletek!
Sziasztok!
Imola!!!! De jó Téged is látni!!!!
Hogy vagy, vagytok? Rolcsikám? Párod? Milyen a munka? Mit csináltok nyáron?
Örülök, hogy meleg maradt a kávé. Termoszt kérem vissza!!!:)
Kellemes szep nyari napot kivanok mindenkinek.
Reg jartam errefele, most is munkaban vagyok, de van egy kis szabad percem.
Egy kave most jolesne. :))
Igyunk!
Amikor van egy kis időd küldj nekem légy szíves kávét! Megkezdődött .... holnap délutánig munka és ügyelet .... szükségem lesz rá!
Holnap a munkahelyemre küld légyszi!!!!
Sajnos nem volt rá időm. Kitakarítottam, Danikával megtanultunk, edzésre vittem, vacsi, fürdés.... Szóval a szokásos laza nap. De szerdán éjszakára megyek, egésznap ráérek, majd akkor kutyulok:)
Általában van.
Talán holnap is lesz......... (Kutyultál valamit?)
:)
Köszönöm, elfogadom:) Neked mindig van sütid?
Ma nekem is sütnöm kellene a fiúknak valamit, de lehet, hogy csak valami sütés nélkülit kutyulok, mert így is elég meleg van....
Igyunk egy jeges kávét! Ki tart velem?
Igen, nekem reggel volt, mert megint éjszakás voltam. Már sokszor azt sem tudom nappal van, vagy éjszaka:)
Akkor Neked reggel volt? :)
Vagy ebéd utáni alvás? :)
Vagy mégis átalszod az életed? :( Azért iszol naponta 1 kávét mert csak annyit vagy ébren? :)
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)
- Budapestieknek: Jó kávézót ismertek a Deák Ferenc tér környékén?