Hoxa Kávézó (beszélgetés)
:-))))
Éppen visszaolvastalak benneteket :-)))
Halihóó ! Szép jó estét !! :-))))
Végre ideértem :-)))
Hááááááát, párom egész éjjel hányt, hasmenése volt, lázas! Én hajnalban kezdtem, Dani fiam reggel, Dávid bírja még egyenlőre! Délben fel sem bírtam kellni az ágyból, de muszály volt, mert a páromnak menni kellett dolgozni, én meg kelltem a gyerekekhez! Dani még lázas!
Párom kollégája tegnap volt beteg,ennyi elég is volt!
Megírod mit szeretsz,milyen tipusú ételeket,sütiket és már megy is!
Írom a napi menüket is,holnaptól(amit én főzök éppen a családnak)ha tetszik recept is megy.
Ez a kihívás az életemben,de most sokkal jobb a kedvem mint reggel ez köszönhető Nektek!Köszönöm szépen,hogy jókedvre derítettetek!:-))
Minden nap sütök Nektek finomat,főzök kedvetekre valót csak tartsátok bennem azt a kevéske lelket ami még itt a hurkácskák alatt a az elbújt hasizmom körül van!!
Szia Edina.
Örülök, hogy idetaláltál. Üdv a kávézóban.
remélem mindennapi vendég leszel, hozhatsz magaddal te is vicceket, igy biztositva van mindennap a jókedv.
Reggel nagyon-nagyon korán küldöm a kávét bögrepülővel, olyant amilyent kérsz.
Bizony, bizony!
Reggel korán kell ablakot nyitni, mert Imola korán küldi a kávét! Milyet szeretsz?
Szoktunk mellé küldeni fagyit, sütit stb., de úgy látom Te fogyózol, így csak diétásat kapsz! Amit lefogysz igaszságosan küldd el Tillinek és Imolának! Ők hízókúrán vannak!
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Remélem meglesz, aki megölte azt a szegény cicát a kávézóban...
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)