Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Szia!
Na az nekem sem!
Sziasztok :-))) Ismét itt ! :-)))
A világ pénze nem lenne nekem elég :-))))
- Honnan tudja a szőke nő, hogy ki fogják rúgni a munkahelyéről?
- ???
- A főnökétől kiviszik a heverőt.
Egy sofőr négercsókot szállít a teherautóján, amikor meglát két néger diákot stoppolni az út szélén. Gondolja, milyen jó poén, négercsókot szállít és az utasok is négerek, hát felveszi őket. Beér egy faluba, ahol kihajt elé egy autó. A sofőr félrerántja a kormányt, a teherautó felborul, a rakomány szétszóródik. Mikor a rendőrök a helyszínre érnek, csodálkozva látják, hogy egy skinhead a szétszóródott négercsókokat tapossa szét nagy bőszen.
- Ember, maga meg mit csinál? - kérdezik tőle.
- Inkább segítsenek maguk is. Nem látják, hogy két tojás már kikelt?
Úgy látom érdemes volt lázadoznom:-)A muffin olyan finom, mintha csak magam sütöttem volna(receptet írd meg priviben légyszi)
Sajtos -tejfölös lángosból dupla adagot kérek, hogy jusson a gyereknek is:-))
Lehet, hogy tényleg a galambok a ludasak a kajám eltűnésében. Egy alkoholista vénasszony idejár a mi udvarunkra kajamaradékkal etetni ezeket a dögöket!Mi meg takarítsuk az erkélyünket utánuk!!
Küldöm a következőt(röpke 1 óra alatt készítettem)
Fahéjas-mazsolás muffin
Fonott kalácska
A vacsora készül:sajtos-tejfölös lángos!
Siti nyisd az ablakodat,ha már az ebédet nem kaptad meg legalább a vacsi érjen oda rendben!:-)))
Ki kér még????
Ejnye-ejnye Sitike hát nem olvastál elég messzire vissza,én ugyan is küldtem a mindennapi ebédet(tejszínes-zöldbableves,szilvásgombóc,sült csirkecomb,szétfőtt rizzsel!)
Köszi a zabpelyhes sajtos tallérokat pont tegnap beszélgettem a barátnémmal,hogy úgy ennék valami sósat,finomat!:-))
Ja és a fogadott anyukám is smudlaagi54 is útnak indított pogácsát!
Tehát ha nem találtál semmit akkor megették a galambok!:-D
Most lépek,látom egyedül maradtam!
Majd gyüvök(csak így parasztosan)
Na mégegyszer írtam priviben.
Hogy akar az ilyen angolul tanulni mikor magyarul sem tud?
Tudna valaki rá válaszolni?
Egy nagyon ritka betegsége van! Az az igazság, hogy ilyet még Czeizel sem látott, nem is hallott róla! Ha érdekel nézdd meg az adatlapomon, írtam egy fórumot, de még nem írt oda senki!
Ha még valami érdekel, kérdezz nyugodtan!
Mi baja van Dávidnak?És mi az ,hogy nem tudnak segíteni a mai orvoslás mellett?
Dehogy vagyok ügyes,ha hallanád!!:-((
Hááát na,kéred vagy küldöd??
Ha kéred megy,ha küldöd jöhet!
Ja most látom kéred!Megy!
Én most olyan álmos vagyok!!!!!!!!
Valaki, kávét!!!!!!!!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)
- Budapestieknek: Jó kávézót ismertek a Deák Ferenc tér környékén?