Hoxa Kávézó (beszélgetés)
:-)))
én szőke csíkos vagyok hihihi :-))))
Elolvastam az olimpiai híreket nagyvonalakban , és ti már termeltettek majdnem egy oldalt :-)))
nem bírlak benneteket követni :-)))
Egyik délután egy kisgyerekes anyukának el kellett mennie otthonról, és a férje vigyázott a gyerekre. A másfél éves kislány nemrég kapott valakitől egy kis teáskészletet, azzal játszott. Miközben apja a tévében a híradót nézte, a gyerek odatotyogott hozzá és megkínálta egy kis "teával". A játékcsészében természetesen csak víz volt. Az apuka szívesen részt vett a játékban, megitta, megköszönte. A kislány annyira élvezte a dolgot, hogy folyamatosan hozta apának a teát. Néhány óra múlva hazajött az anya, férje büszkén mutatja neki, hogy mit játszottak a kislánnyal. A gyerek odaviszi neki a csésze teát, ő megissza. Az anya megvárja, míg visszaadja a csészét, majd megszólal:
- Arra nem gondoltál, hogy az egyetlen hely, ahonnan vizet tud hozni a gyerek, az a WC?
Szőke nő a pszichológusnál:
- Doktor úr, engem mindenki ostobának tart.
- Értem a problémáját. Mondjon el szépen, lassan mindent az elejétől.
- Dok-tor úr, en-gem min-den-ki os-to-bá-nak tart...
Akkor megvan a hely ahová megyünk!
Ágimami süt-főz,mi meg visszük amit készítettünk!Milyen jó lesz!:-D
Dehogy nem néztem,azért mondtam,mert akkor kettőnkön kívül nem fér be senki!:-))
Beindultatok csajok megint megy a hülyeség!:-))
Imádlak Titeket!
Nem akartam mondani amit itthon nekem szoktak
-anya az utolsó feles már nem kellett volna!
Hogyan mondhatnám az anyukánknak ilyet!!!
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)
- Budapestieknek: Jó kávézót ismertek a Deák Ferenc tér környékén?