Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Én is küldök, csirkemellet készitettem, most találtam ki a receptet, majd lássam hogy izlik a családnak.
Csirkemellet pörkölthöz hasonlóan készitettem, de csak egy hagymát, fokhagymát megdinszteltem, bele piros paprika, szója olaj, és bele a csirkemell. Picit kavargatom, utána feltöltöm egy kevés vizzel amig megpuhul a csirkemell. Ételizesitőt is teszek bele só helyett.(hamar puha) Lehet rizzsel, vagy csigatésztával, krumplival tálalni.
Kiváncsi vagyok, hogy fog izleni a csapatnak.
Küldök nektek is ha szeretitek.
Köszi kipróbálom!
Várom a fini ebédet,ablakot kinyítottam jöhet:))))))
Én is SZERETLEK Titeket:))))))))
Hova lett a húsleves?
Nagyon finom a menütök!
Szerintem igen, nagyon finom ízű. Főleg, ha csak 3 ek. kakaóport teszel bele. Szerintem a fiadnak is bejön, ha kipróbáljátok!
Szeretünk!!!
Gyere nyújtsdd (hogy kell ezt írni?) a kezed, mi kihúzunk a gödörből!!!
Olyan lenne, ha lenne itthon kekszem! De nincs, így du-n bolt, utána csoki!!!!
Köszönöm Nektek! Rendesek vagytok, biztosan most hullámvölgybe kerültem,de kikecmergek belőle,mint oly sokszor az életben:)))))))))
Pozítivan kell hozzáállni a dolgaimhoz, hiszen az egy szem "nagy" fiamnak és a férjemnek szükségük van rám.
Fentről pedig vigyázznak rám az ikerbabáim,akiket elveszítettem,de bízom benne,hogy jó testvérek.:)))
Nem szeretnék tovább szomorkodni,én is kérek a fini sportszeletből.
Ez olyan,mint amit gyerekkorunkban ettünk?
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)
- Budapestieknek: Jó kávézót ismertek a Deák Ferenc tér környékén?