Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Hoxa Kávézó fórum

Hoxa Kávézó (beszélgetés)

16958. Myrad (válaszként erre: 16955. - Alfoldi13)
2008. szept. 18. 08:49
hát az az... majd drukkolok neki... =)
16957. Myrad (válaszként erre: 16956. - Ea9bff1b44)
2008. szept. 18. 08:48

Rendben, pihenj csak... kamillát ne, attól csak rosszabb lesz, ez tapasztalat =(

Azért remélem, kis pihi után jobb lesz =(

16956. ea9bff1b44
2008. szept. 18. 08:46
Momentán egyik sincs itthon, a választék kamillából, csalánból és citromfűből áll. NAgyon fáj, megyek megpróbálok kicsit lefeküdni, hátha jobb, ha nem görnyedek itt a gépnél!
16955. alfoldi13 (válaszként erre: 16951. - Myrad)
2008. szept. 18. 08:44
nem részletezem a brigi szhihologus lesz magán klinikával...remek lány nagyon ragaszkodik hozzánk lassan jobban mint a lányaim... de mi is szeretjük ugy ahogy van ...az élet furcsa véletlenek szővevénye...
16954. Myrad (válaszként erre: 16953. - Ea9bff1b44)
2008. szept. 18. 08:40

Szia siti! =)

*ugrik a nyakába, de csak óvatosan és finoman*

Ilyen esetekben rooibos, cickafark vagy vidrafű tea, de a legjobb a köménytea..

Kömény-tea. A köménymag egyik hasznos fúszerünk, de alkalmas teának is. A kömény-tea kiváló püffedtség ellen, szabályozza a gyomorműködést, oldja a gyomorgörcsöt. A szoptató anyáknál a kömény-tea növeli a tejmennyiséget. A kömány-tea javallott bélgyulladás esetén is. A kömény-tea, ánizzsal és korianderrel egyforma adagban keverve, kiváló béltisztító hatású.

A cickafark tea a virágból és szárból főzhető. Gyomor- és bélbántalmak esetén használják, de borogatásra is alkalmas. A régi háztartásokban gyomorrontás esetén ezt itatták a gyermekekkel. Orrvérzés esetén is hatásos.

A vidrafűtea jó gyomorerősítő és gyomornyugtató. Két-három kanálnyi apróra vágott levelet fél liternyi hideg vízbe teszünk, majd 5 percig főzzük. Ha kihűlt, étkezés előtt fél órával pohárnyit igyunk belőle.

Remélem, segít... =S

16953. ea9bff1b44
2008. szept. 18. 08:34

Jó reggelt! Kata tesóm vigyázz nagyon magadra, tényleg igyál sokat!

Myrad! Gyomorgörcsre is van valami teád? Most vettem be egy szem No-spát, reggel óta iszonyúan görcsöl a gyomrom vagy a hasam, eldönteni sem tudom, de nagyon fáj!

Az eső szerencsére nem esik, remélem a napot is láthatjuk ma egy kicsit:-)

16952. f5302bda64
2008. szept. 18. 08:24

Szia Mindenkinek!

Csak benéztem,már rohanok is!:-((

De tegnap benézni sem volt időm!:-((

Remélem Mindenki jól van??

Kívánok szép napot Nektek kávézóknak!:-)))

Puszika és ölelés megy!:-D

16951. Myrad (válaszként erre: 16950. - Alfoldi13)
2008. szept. 18. 08:19
miből vizsgázik?
16950. alfoldi13
2008. szept. 18. 08:11
hát ilyenkorra megreggeliztünk a ház kiürült még a nejem is elment adrival és a cicával tartjuk a frontot... van most egy fogadott nagy lányunk is aki ma vizsgázik kati ott segit...
16949. Myrad (válaszként erre: 16948. - Imolaviola)
2008. szept. 18. 07:47

Úgy fest =)

De jó neked, bárcsak itt is fél3 lenne már.. vagy fél 4... =)

16948. imolaviola
2008. szept. 18. 07:32

Többiek?

Mindenki alszik még?

16947. imolaviola
2008. szept. 18. 07:31

Itt már fél három múlt, de most iszom a délutáni kávét.

Köszi Myrad, megkaptam. :))

16946. Myrad (válaszként erre: 16945. - Imolaviola)
2008. szept. 18. 07:24

Szia Imola =)

Kávé ment neked is, bár ott már lassan délután van, ha jól számolom, sőt...

Köszönöm a biztatást, bár a péntek még nagyon messze van, és még túl is kéne élni...

16945. imolaviola
2008. szept. 18. 07:20

Sziasztok, jó reggelt.

Kata sajnálom, hogy begyulladt a veséd. Vigyázz magadra, és kúráld magad.

Myrad, Godo, Tilli jó munkát. Fel a fejjel, holnap már péntek.

16944. Myrad (válaszként erre: 16943. - Hpkati)
2008. szept. 18. 07:06

Szia Kata =)

Én jól vagyok, a te vesegyulladásodnak meg nem örülök =(

Ha teázol, akkor zsurlófű, az direkt erre van, nekem nagyon sokat segített anno, v kamilla, az gyulladáscsökkentő, csak az irritálja a gyomrot... meg sál a derekadra, az jót tesz neki... de jobb egyébként az alkoholmentes sör, többet ér bármelyik teánál. Én anno nagyon sokat szenvedtem a vesémmel, és először csak néztem ki a fejemből bután, amikor mondták, de bevállt... még ha csak ideig óráig is, bár nálam igen súlyos bajok voltak, de segített =) ha van rá lehetőséged, szerintem próbáld meg. Hátha segít.

De a sál a derekadra orvosi előírás szerint kötelező! =)

16943. hpkati (válaszként erre: 16941. - Myrad)
2008. szept. 18. 06:38

Én ma csak teázom, de azt nagyon sokat! Begyulladt a vesém, muszály átmosnom!

Te, jól vagy?

16942. hpkati (válaszként erre: 16939. - E2add1f84e)
2008. szept. 18. 06:37
Iiiiiiiiigeeeeeeeeeen! Legyen!
16941. Myrad
2008. szept. 18. 06:36

Sziasztok! =)

Kávék a bögrepülőben, ablakokat kinyitni... =)

Én meg elcsattogok naplót írni, mert azt is kéne... =)

16940. hpkati
2008. szept. 18. 06:30
Jó reggelt és szép napot!
16939. e2add1f84e
2008. szept. 18. 06:16
Szép jóreggelt kívánok minden ébredezőnek és már dolgozónak! Legyen ma egy kicsit jobb az idő!!!
16938. Myrad
2008. szept. 18. 06:05

Jó reggelt mindenkinek!

A kávé nem rossz ötlet, azt hiszem, nagyon rám férne most.

16937. alfoldi13
2008. szept. 18. 05:46
alvás helyet igyunk kávét
16936. imolaviola
2008. szept. 18. 04:49

Négy férfi elment golfozni az egyik délután. Miután végeztek, az egyik elindult, hogy rendezze a számlát. A másik három elkezdett beszélgetni a fiaikról:

- Az én fiam építkezési vállalkozó. Olyan sikeres, hogy az egyik barátjának adott egy házat ajándékba. - mondta az első.

- Az enyém autóügynök. Már három városban van ügynöksége. Annyira megy neki, hogy a múltkor adott az egyik barátjának két Mercédeszt.

- A fiam bróker - mondta a harmadik. - Annyira sikeres, hogy egy hatalmas részvénycsomagot adott az egyik barátjának.

Mikor a negyedik férfi is csatlakozott hozzájuk, őt is megkérdezték, mit csinál a fia.

- Az én fiam homokos. Nem vagyok túl boldog emiatt, de biztos jó lehet, mert a három legutolsó barátja adott neki egy házat, két autót, és egy hatalmas részvénycsomagot.

16935. imolaviola
2008. szept. 18. 04:44

Egy férfi feljelentést tesz a rendőrsegen.

- A szomszédom udvaran tiz köbméter fa van.

- De uram ez nem bűn.

- De ő Németországból hozta.

- Ez még mindig nem bűn.

- De a fában aranyat csempésznek.

Erre a rendőr azonnal szervezni kezdi az akciót, a férfi pedig kimegy telefonálni a szomszédjának:

- Szia Józsi! Megrendeltem neked a favágást. Azt hiszem ugyanaz a társaság lesz, amelyik tavasszal felásta a kerted...

16934. imolaviola
2008. szept. 18. 04:40

A rendőrnek a felesége otthon van három férfival.

Mikor a férj hazajön, a három ember kimegy az erkélyre elbújni, de csak három zsákot találnak, és abba bújnak bele.

Bemegy a rendőr a felesége szobájába:

- Tudom, hogy volt nálad három férfi.

Kimegy az erkélyre meglátja a három zsákot, az egyikbe belerúg, az elkezd ugatni. -gondolja ez biztos csak egy kutya

Belerúg a másikba, az elkezd nyávogni. - gondolja ez biztos csak egy macska.

Belerúg a harmadikba, semmi. Belerúg mégegyet, megint semmi.

Belerúg egy hatalmas nagyot, a pasi kiugrik belőle, és megszólal:

- Krumpli, nem érted b@zzeg, krumpli!

16933. imolaviola
2008. szept. 18. 04:36

A 18 éves fiú motorral kiviszi a barátnőjét az erdő szélére. Az öccse követi őket és ahogy kiérnek az erdő szélére a 18 éves fiú megkérdi a barátnőjétől:

- Igen vagy nem?

A lány válaszol.

- Nem.

Jó, akkor mehetsz gyalog vissza, én megyek motorral.

A 18 éves fiú öccse is kiviszi biciklivel a barátnőjét az erdő szélére, amikor kiérnek a öccs megkérdezi:

- Igen vagy nem?

A lány gondolkodoba esik, és azt mondja hogy:

- Igen.

- A francba. - mondja az öccs. Akkor menj te biciklivel vissza, én meg megyek gyalog.

16932. imolaviola
2008. szept. 18. 04:33

Egy székely rettentő hidegben sapka nékül áll az utcán, s vacog. Arra jön a komája:

- Hallja, kend, mit áll itt hajadonfőtt ebben a hidegben?

- Odabent a házban, egy darab léccel ráncba szedtem az asszonyt, s most kéne egy istenes ember, aki ki merné hozni a sapkámat.

16931. imolaviola
2008. szept. 18. 04:32

A kávéházban egy francia fogyasztja a reggelijét: kávé, kifli, vaj és dzsem az asztalon, amikor megjelenik egy rágógumizó tipikus amerikai férfi és se szó se beszed leül az asztalához.

A francia ügyet sem vet rá.

Egy idő múlva az amerikai nem bírja tovább:

- Ti franciák mindig megeszitek az egész kiflit?

- Persze - morogja mogorván a francia.

Az amerikai kifújja a rágóját, megvárja, míg szétpukkan, majd így folytatja:

- Mi az Államokban csak a belsejét esszük meg - csámcsogja. - A héjat konténerbe gyűjtjük, újra feldolgozzuk, kiflit sütünk belőle, és eladjuk Franciaországba.

A francia csak hallgat. Ám az amcsi csak nem hagyja abba a piszkálódást:

- Dzsemet esztek a kiflihez?

- Hát persze! - vakkantja oda a francia.

- Mi nem - mondja az amerikai hangosan kérődzve. - Mi odaát friss gyümölcsöt eszünk reggelire, a héját konténerbe gyűjtjük, újra feldolgozzuk, dzsemet főzünk belőle, és eladjuk a franciáknak.

- És mit csináltok a használt kotonokkal? - kérdezi a francia.

- Természetesen kidobjuk őket - vágja rá az amerikai.

- Mi nem - válaszol a francia. - Mi összegyűjtjük a gumijainkat, újrahasznosítjuk, rágógumit készítünk belőle és eladjuk az USA-ba.

16930. imolaviola
2008. szept. 18. 04:26

Szép jó reggelt, kellemes napot kivánok mindenkinek.

Ágimama köszi a kávét.

Én is küldöm a reggeli adag kávét mindenkinek. Ébredjetek. :))

Legyen szép napunk.:)

2008. szept. 17. 20:31
Na miután egyedül maradtam elbúcsúzom tőletek,mindenkinek szép álmokat,jó éjszakát kívánok.Imola neked jó reggelt,kávé megy!!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook