Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Myrad tesó Kitartás ! Beszéljétek át a dolgokat , és minden happy lesz !! :-)))
A napocska tényleg mindig süt :-)))
Sziasztok !
Csókica ! Üdv a csapatban :-)
Ne sírjál,de ne haragudj amit a párod mondott az nem volt Tőle szép,én így látom,és ezért írtam meg.
Remélem nem haragszol............
De igen. És szerintem ma is nagyon időszerű dolgokat fedezhet fel benne az ember orvosokról, kapzsiságról...
Myrad! Ne sírj, mert attól mi is szomorúak leszünk!
HAHÓ!!!!
Én nem vagyok dühös,csak vasalok,de már nagyon unom.
Ennyi ing honnan keveredett ide,lehet a szomszéd is idehozta:-))))))))
Mi a baj Tesó,miért sírsz?:-((((((
Valószínű lemaradtam valamiről,de most az egyszer nézd el nekem.
Egyébként sajna nem ismerem azt a könyvet... én most a Hasznos Holmikat olvasom, nagyon tetszik, csak sokszor járok úgy, hogy "Idő hiányában az előadás elmarad"...
Dehát megint csak sírok... lehet tényleg nem értek máshoz?
*feljajjdul, de mosolyog*
na a hajamra allergiás vagyok! de tőled nem zavar...
*még jobban mosolyog*
ezért nem járok amúgy fodrászhoz sem... de mindegy, a többi hülyeségem mellett elfér =)
igazából ha lemegy ez az erőltett menet, jobb lesz... de ha ti nem lennétek, már összerokkantam volna... most nagyjából úgy érzem magam, mint aki magába zuhant, de melléesett... =)
Viszont, nálam még él az ősi bölcsesség: "Ha már úgyis a padlón vagy, legalább szedj fel onnan valamit"... Ezen mindig mosolygok =)
Myrad nyugi, nyugi...Mondogasd magadban: nem vagyok ideges...nem vagyok ideges...Ne legyél ideges tesókám!
Most fejeztem be egy könyvet: Réztábla a kapu alatt-gondolom sokan ismeritek(na jó csak fitogtatni akartam műveltségemet mosolyog siti, és közben jól meghúzza Myrad haját)
Én mindig dühös vagyok, csak jól álcázom... ezért van az, hogy csak teázok, az adrenalin ébren tart.. =)
De nem hiszem, hogy menekültek volna, szerintem csak elmentek mondjuk vacsit csinálni...
Én vasalok,hozzad ha van,és inkább Te készíts nekem vacsikát:-)))))))
Ez pont jó lesz,amit leírtál:-))))))
Koszi a kavet, mar nem akartam ilyenkor kavezni, de nem tudok ellenallni. :)
En is kerek rantott gombat es rantott sajtot.
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)
- Budapestieknek: Jó kávézót ismertek a Deák Ferenc tér környékén?