Hosszú protokoll, első lombik. Beszélgessünk. (beszélgetős fórum)
Nekem is 3 napot csúszott akkoriban
Köszönöm Panna! Ma végre megjött, úgyhogy nálam is csak késett pár napot.
Szia! Nekem nem volt hosszú protokoll, de hallottam, hogy késhet ilyenkor a menstruáció, de egy terhességi tesztet is jó lenne csinálni, sosem lehet tudni alapon. De az jó, hogy megnéznek majd ultrahangon.
Sziasztok!
Volt olyan köztetek valakinek, hogy hosszú protokoll alatt nem jött meg a menstruációja? Kb másfél-két hete szúrom a Gonapeptylt, szerda-csütörtök körül kellett volna megjönnie és még mindig semmi. Azt mondták menjek hétfőn uh-ra, hogy nincs e ciszta.
Ha esetleg járt valaki hasonló cipőben leírná a történetét?
Hogy vagy? Kibírtad tesztelés nélkül? (Én anno nem🙄)
2 fagyasztva lett. Első alkalomra mivel nem nálam van a gond és fiatal vagyok nem engedte sem a nődoki sem az embriologus. Köszönöm csajok 🍀
Hajrá. Egy maradt csak? Vagy direkt csak egyet szerettetek volna elsőre?
Igen,11 óra óta van egy 5 napos pöttyöm🍀🙏🏼🤞🏼❤️
Akkor már veled van/vannak?😊
3 napos lenne hétfő,így 5 naposan 🍀🙏🏼
Hàny naposan kapod vissza?
10et sikerült leszívni,10 volt termékenyíthető.7 termékenyült meg. Szerda reggel kell telefonálni,és ha túlélték indulni 🙏🏼
Hol tartasz? Mi a helyzet?
Ő csinálta a petesejt leszívást. Valóban vele lehet beszélgetni,kérdezni is.
Sziasztok! Érdekel esetleg valakit 1 havi női Profertil female termékenységi vitamin? PCOS esetén is ajánlják.
Merre laksz? Bogdány doki Szhelyről jött el, az itteni kórházból. Sírtak is utána, sokan szerették. Én csak 1x találkoztam vele Tapolcán. Sokkal kommunikatívabb volt mint a László doki.
László dokival kezdtem, közben átkerültem a Bogdány dokihoz.
Igen, sikerült. Holnap lesz 5hónapos a kisfiam.😊
Hát nem kertelek a túlstimu nem volt leányálom, de kibírható és minden nappal jobb lett. Sok vizet kell inni és fehérjét tolni ezerrel ahogy mondják is dokik.
Ki a dokid? Nekem a László Attila volt.
Köszönöm szépen. Neked végül sikerült? Hogy élted túl a túlstimút? Nagyon félek tőle.
Az jó jel😊. Legyen sok érett petécskéd
Szia. Pénteken lesz leszívás. Már eléggé feszülnek, főleg a jobb oldali.
Nekem 12.napig volt egesz, azóta fél szerdáig.
Sziasztok! Nekem is hosszú protokollom lesz, pár héten belül kezdünk. Eddig csak rövidek voltak. Az létezik szerintetek, hogy nem kell csökkenteni a Gonapeptylt, hanem végig 1-et kell szúrni. Mert most itt azt olvastam, hogy csökkentitek/ felezitek, de nekem végig 1-et írtak a kezelési táblázatomba.
Gondolom már a héten akkor. Hogy vagy?
Ma derül ki,hogy mikor lesz leszívás.🤞🏼
Sziasztok. Már feleződött a Gonapeptyl, ma kezdem az Ovaleapot. 5 nap múlva Uh.
A gona szúrása alatt szó szerint depis lettem. Szóval megértem amit érzel.
Emlékszem a munkahelyen a bezárt wc fülkében adtam be a stimus szurikat és az egész szünetem erre ment el.Túlstimus is lettem, iszonyú fájdalmakkal.
De igaza van az előttem szólónak, mindig a következő lépésre kell koncentrálni.
Mit érünk sikeres alatt:-)? Abból a szempontból nem volt ez sem sikeres, hogy sajnos nem lett belőle terhesség. Abból a szempontból sikeresnek tekinthető, hogy több petesejtem és több embriónk lett a hosszú protokollal, mint előtte az antagonista protokollal. A Gonapeptylt a vége felé már én is rosszabbul tűrtem, hol melegem volt, hol fáztam, fejfájás is gyakrabban volt; de minden elviselhető. Tüszőfelépítésre Pergoverist kaptam (ekkor lefeleződött a Gonapeptyl), szinte semmit nem éreztem. Tudom, hogy lelkileg nehéz, de mindig csak a következő lépésre koncentrálj! Drukkolok!
További ajánlott fórumok: