Hosszú, biztos kapcsolatból hogyan lépnél ki az új szerelmed miatt? (beszélgetés)
Szerintem csak a gyerek miatt nem szabad valaki olyannal maradni, akivel már nem jó a kapcsolat...
Viszont az biztos, hogy jól meg kell gondolnod a dolgot...
Ezt a másik srácot mennyire érzed biztosnak?
Hűha! :S
Ez bizony komoly!
Megértem, hogy ilyen fiatalon ha leköti magát az ember akkor sajnos előbb-utóbb rájön, hogy korai volt, talán nem úgy kellett volna!
Visszacsinálni már nem lehet, úgyhogy nem mondom a szokásos sablonszöveget, majd megteszik a többiek......... :P
Nos, én csak azt tudom mondani, hogy elsősorban a fiad érdekeit és érzelmeit kell szem előtt tartanod! Viszont tényleg butaság lenne két hónap ismeretségért feladni egy biztos 6 éves kapcsolatot! Lehet fél év múlva kiderül, hogy mégsem jöttök ki! Nem ismeritek egymást még eléggé! És egy kisgyerekkel így belevágni egy ismeretlen szerelembe, nagy felelőtlenség lenne!
20 évvel idősebb? :O
Akkor valószínű, hogy ebből is eredhetnek problémák....
"... de mindig arrafelé kell menni ahol a saját boldogságodat látod."
Kérdezted milyen a jelenlegi kapcsolata? Nem gondolsz a a gyerekre, vagy arra, h. ha 2 - 3 év múlva elmúlik a rózsaszínű kör ebbe a kapcsolatban is előjönnek a problémák és akkor menekülsz a következőbe? Nem gondolom, hogy egy család csak ennyit kell jelentsen egy feleség - anya számára.
Én teljesen komolytalannak tartom az ilyen felfogást. Lehet , hogy én is vagy akár minden ember válthatott volna 2 - 3 -szor is, de gondolod a másik kapcsolat jobb? - Lehet de meddig? - a biztos a bizonytalanért én nem hagynám.
Vagy annyira megromlott a jelenlegi kapcsolata, hogy nincs kiút?
Szia!
Azt kell mondjam kissé korán kezdted! 16 éves korod óta éltek együtt??? Kicsit elkapkodott dolog volt!
Megkérdezhetem a kisfiad mennyi idős? Mert akárhogy is, ha kilépsz, nem csak a saját és a párod érzéseit kell mérlegelned, hanem azt is, hogy a kisgyereket, hogy fogja megviselni! Ha még elég kicsi ahhoz, hogy ne is emlékezzen a dologra, akkor lépj!
DE mindenek előtt arról bizonyosodj meg, hogy ez az "ÉLETED SZERELME" mennyire jelent biztos háttért nektek!
Vállalja a gyereket is?
Nagyon friss még ez a kapcsolat, nem lehet rá építeni két hónap után!
NAGYON-NAGYON gondold meg! Nehogy két szék között a pad alá ess!
Szerintem tisztázd le magadban az érzéseket, hogy valóban unod-e a régi párodat, és nem lehetne esetleg kis változtatásokkal jobbá tenni a meglévő kapcsolatot. Nem tudom, beszélgettek-e már őszintén ezekről a dolgokról a pároddal, elmondtad-e neki, hogy problémád van a kapcsolatban.
Az újdonság varázsa mindig elveszi az ember eszét picit, hiszen ha szeretetre éhes, és felbukkan valaki az életében, aki kedveskedik neki, akkor otthagyná az addigi életét emiatt az ember miatt.
Nekem 12 éves kapcsolatom ért véget tavaly, pont azért, mert ellaposodott, és semerre nem jutottunk... viszont mi megpróbáltuk megjavítani... nem is egyszer.
Így legalább elmondhatom, hogy azért megpróbáltuk...
Szerintem ne hamarkodd el, próbáld meggondolni, megfontolni...bár, tudom, nehéz... Nekem sem volt könnyű kimondani a szakítást tavaly....
Bírom, amikor 10-en meg 20-on pár évesek kijelentik, hogy "életem szerelme". Honnan tudod, hogy Őt nem fogod dobni 6 év múlva?
Egy kapcsolatot nem csak elkezdeni kell tudni, hanem ápolni is. Ha ez sem lesz ápolva, ez is lapos lesz.
Én a helyedben, ha a párom egy rendes ember, szerintem próbálnám menteni a kapcsolatomat. De ez én vagyok.
Ne hamarkod el a döntést.
Ha mégis megteszed a váltást 6 év mulva az is olyan unalmas lesz!
További ajánlott fórumok:
- Működhet egy kapcsolat hosszútávon egy 46 éves nő és 36 éves férfi között?
- Mi a jó párkapcsolat titka? Miért van ennyi válás....hosszú kapcsolatok után házasság, aztán válás....miért van ez? Mi az oka?
- Azok akik kapcsolatban/házasságban élő férfiakat szednek el, miért olyan biztosak benne hogy mellettük örökre kitart a férfi?
- Te mit gondolnál/éreznél, ha az 'új szerelmed' így beszélne az exével kapcsolatban?
- Mi a hosszú kapcsolat titka?Beszélgessünk!!
- 12 év korkülönbség a férfi javára! Lehet ebböl hosszutávú kapcsolat? (23-34)