Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Ezek a hormonértékeim, babatervezés és hajhullás miatt 43 évesen. Valaki ért hozzá? fórum

Ezek a hormonértékeim, babatervezés és hajhullás miatt 43 évesen. Valaki ért hozzá? (beszélgetős fórum)


8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Alnisa)
szept. 20. 18:42
Köszi szépen! Kérek egy ilyen hárompontosat mindenképpen
7. Alnisa (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 20. 14:22

Igen, bármikor.

Lényeg, hogy ne csak éhgyomri legyen és hanem legalább 2 pontos, 0 és 120 perces, még jobb ha 3 pontost tudsz nézetni 0, 60 és 120 perces, mert az adja ki igazán a görbét. Meg ne csak cukrot nézzenek, mert előszeretettel írják ki úgy.

6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Alnisa)
szept. 20. 13:40
Nagyon köszönöm!! Kicsit most megkönnyebbültem! Nem volt, csak sima cukormérés. IR-t is kérjek? Azt ugye bármikor lehet?
5. Alnisa (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 20. 13:32

Ha 25 napi, akkor a progeszteron tök jó, mert még van peteérésed.

LS FSH arány nagyon jó és elég alacsony is, tehát még messze a menopauza, de elvileg a ciklus második felében kicsit magasabb és elcsúszó számokat kellene látni. Ideálisabb lett volna, ha 1 cikluson belül mész a 3 és a 21 napi vérvételre, nem 2 különbözőben.

Ha valami hasonló FSH és LH jön majd ki és az arány közelít az 1:1-hez, az jó.


Cukor terhelés nem volt?

4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Alnisa)
szept. 20. 13:31
Ir terhelésen még nem voltam. Az ösztradiolnál ilyet írtak: FSH/LH & 17B Oestradiol Normal. Follicular: FSH 3.5-12.5 LH 2.4-12.0 17 B: <70-854
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Alnisa)
szept. 20. 13:22
Szia! Köszi a választ! Igazából 25.napi. Sajna pont így jött ki, de majd megyek a 3. napira is. Ebben az esetben sem ok az LH és az FSH? És ha nem, akkor az mit jelent?
szept. 20. 12:49

Ez hányadik napi hormonsor? Mert ha 3.napi, akkor sok a progeszteron, ha 21 napi akkor jó, de akkor meg az LH és FSH nem oké.

Cukor terhelésen voltál ahol inzulint néznek? Az szokott még gondot okozni. Illetve mivel a TSH-d jó, az lehet még a hajhullás oka, már mint, hogy IR-s vagy.

szept. 20. 09:57

Sziasztok! Megnéztünk pár hormont, most kaptam e-mailben az eredményeket, és nagyon kiváncsi vagyok. A dokim majd 2 hét múlva lesz. Esetleg valaki tudja értelmezni jók e? Hajhullásom volt, és ha még nem késő babát is bevállalnék. 43 éves vagyok

TSH 1.7

T3 4.7

HBA1C 35

Progresteron 55.8

FSH 3.6

LH 4.8

Tesztoszteron 1.21

Free androgen index 1.2 %

Sex hormne binding glob 101

Iron/vas 18.3

Ferritin 55

Hemoglobin 135


A többi általános vérképet nem írom le, az rendben van.

Köszi a segítséget :)

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook