Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hordozható klíma mennyire megbízható? fórum

Hordozható klíma mennyire megbízható? (beszélgetés)

1 2
aug. 5. 19:48
Láttam már itt-ott. Leginkább arra jó, hogy egy szobát, pl. a hálószobát hütöd le, hogy éjszaka tudd kipihenni magad. Persze napközben is be lehet menni, lehülni.
4. birebora (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 5. 19:45
Tízen évvel ezelőtt volt. Egy nyarat ment, de aztán eladtam. Nem volt rossz de nem is az igazi. Fújta a hideget de közben a cső amit kivezettünk az ablakon forró volt. Ha teheted split klímát vegyél.
3. komor (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 5. 19:40

Nekünk a munkahelyen volt egy mobil klímánk. Először is hangos volt nagyon. Másodszor nyitva kellett tartani az ablakot, mert a hőt egy 15 cm átmérőjű csövön lehetett a szabadba kivezetni. Harmadszor rengeteg vizet termelt, egy tíz literes tartályt pillanatok alatt telenyomott.

Lehet, hogy ma már vannak modernebbek is, mert ennek vagy 15-20 éve, de nekem ez a régi nem tetszett.

Az állandó, az más kategória szerintem...

aug. 5. 19:37
Két évvel ezelőtt vettünk egyet.Kb. olyan hangos mint egy traktor és 1 fokkal hűtötte le a szobát. Vissza is vittük, mert semmit sem ért.
aug. 5. 19:21
Állandó klíma felszerelése helyett mennyire megbízható a mobil klíma?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook