Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Minden kutyi megérdemli a simit. Nagyon tudnak szeretni. Úgy, ahogy enberben kevesen teszik. Imádom őket.
Ha ízetlen nem baj, csak nehogy íze is legyen 😂
A rézágy szerintem nem számít giccsnek, van annak ára rendesen.Reneszánszát éli, akár retro, akár ántik.
Olyannal 1x találkoztam. 2.000 Ft -ot adtam és 20 ezerből adott vissza. Majdnem eltettem, mire leesett, hogy hoppá. Majdnem elsírta magát, hogy visszaadtam.
... lent volt a lányunk a kutyusával és agyon lett simizve a kutya , tele van utána minden kutyaszőrrel , de ez még a jobbik eset :)))))))))))))
... csak 1-1 kekszet kaptam , nem kértem receptet :) :)
... tudod apróságoknál nem tragédia , amíg 1x 1x az én javamra is téved ? addig fütyülök rá :) :)
nekem egyetlen örökségem egy rézmozsár.nem hiszem,hogy a nagyanyámtól örököltem volna,szegények voltak,mint a templom egere.inkább a nagyapám húgától,akik ugyan tanyán laktak,de a férje rokonaitól sok mindent kaptak.pl gyönyörű rézágy,olyan tárgyak,ami most már giccsnek számítanak.cserébe biztos sonkát,tojást,effélét adtak,amihez ugye városon nemigen jutottak.de hogy az az imádságos könyv hogy jutott hozzám?
én általában rozmaringot használok a sülő
húshoz.olyan illata van,még a holtak is fölébrednének az utolsó vacsorára.bocsi az ízetlen tréfáért.
na,de mindenkinek szép,vidám napot,ma lesz a szüreti felvonulás,gondolom jó sok lovassal,kocsival.
olvastam nagyon sok háborús könyvet.a külföldiektől is,de az asszony a fronton,Polcz Alainetől,hát majd a szívem szakadt meg.jó írónak nem tartottam,de a története elborzasztó.az ő helyében én biztos tettem volna valamit magammal.
én sem tudom mit tettem volna a helyükben.vagy hagyom éhen halni a négy gyerekemet,vagy beállok csendőrnek.
megkaphatnám a receptet?levendulám van.
Azt kellene. Meg szembe szoktam állni a monitorral, vagy mi annak a kijelzőnek a neve? És akkor kevésbé mer már rosszat beütni.De megesik, hogy a leolvasó valamiért 2x olvassa be.
Ezt az önkiszolgálónál is tapasztaltam,egyszer húzom át és 2 db-ot számol, aztán hívhatom a segítséget.
Biztos van olyan ízesítési arány, ami finom is.
Nálunk a nagyobb bevásárlóközpontokban lehet vinni a bejárattól leolvasót, és akkor már az ember tudja, mennyiért is vásárol.
De mindegyikünknél ott a mobil, azzal figyelhetjük mennyi az annyi.
Sokszor nem is a pénztáros a ludas, vásároltam már akciós terméket és a pénztárnál nem volt átállítva a gép. Ott állhattam, amíg megjelent a boltvezető és átállította az akciós árra.
De igazad van, bosszantó.
... tegnap leszaladtunk a virágos kolléganőmhöz 1 gyönyörű nagy cserép sárga krizantémot venni , ... sütött a lánya levendulás sütit , az egész fincsi volt :) :)
... én csak saját morzsát használok / még mindig szeretek pepecselni @ / és ne kajabáljam el :) még eddig a moly nem kért belőlük :))))))
Nálunk tudod csak a mézet eszik a gyerekek, nem cukrot. Gondoltam veszek próbára 1 üveggel levendulásat.....nem ette meg senki.
A bodzás viszont kedvenc.
... v amit beütnek azt még 1x beütik és ha nem lennék olyan trehány/lusta d....ó akkor időnként meg is nézném azt a blokkot ott helybe ! :( :(
Csalok a morzsakkal, egyedul vagyok, es eleg olcson van mar csomagolva, izesitett, fuszerezett cel morzsak, kulon halnak, csirkenek, diszno, es marha husnek. Ket -negy darabnak a nagy prezit keverni, nem erdemes nekem, amikor mar kevertet tudok kapni, olcson. De vannak olyan majd masfel literesekbe csomagolva is, kulon izesitve, Italian, Angol, Mexicoi izesitesekkel is. De azokat nekem nem erdemes venni, pedig igen olsok! Mert beleuthet a moly, vagy ha megbontom akkor a nedvesseg hatasa.
Hasonlo vicc van a spanyol/mexicoi-ak nyelvebenis! Hoyg hivjak azt a tuzoltot?
Jose(de ugy ejtik: Hoze' (De az ebeture kiejtesnek vesszot teszunk es akkor az angolban A betu lesz belole)
(A hoz= vizcso) tehat HozA
Igy akkor annak a gyerekei HozB , HozC...
A polcon egy arat mutatnak, a penztarnal mas arat ut be a gep!
ha nem voltal katona, ne itelj katonat.
Azok csak beszelni tudo szerszamoknak tartjak.
"remélem h soha többé nem fog előfordulni olyan , mint 2. világháború idején !! :( :("
Most is van, csak nem ugy hivjak, es nem szolgalja az erdekit nemelyunknek, hogy hiret megirjak. Olvassal ne csak ujsagbol.
Én se értem…. Barátnőm kínált, h milyen finom a levendulás fagyi..hát nekem nem jött be.
... köszi a tippet :) még kap 1 marék reszelt sajtot is :) :) a végén :)
... ezt lehet h kipróbálom én is :))))))) mert még van 1 jó nagy fej :) és még morzsát is kellene csinálnom :))))
Olyan divat lett a levendula ízesítés bármiben. Mint fűszert én nem kedvelem a levendulát.
További ajánlott fórumok: