Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Ki is találtam holnap mit főzök:
Rántott krumpli levest és káposztás tésztát.
Csak mert hamar meg van.Ugyanis holnap nincs ovi és itt lesz az unokám.Az apja dolgozik az anja meg suliba.
Én nem kevertem össze. A másfeles zsírtartalmú tejben is 3% körüli a fehérje. Akár a 2,8% zsírosban, és a ritkábban kapható 3,5% zsírtartalmúban.
Étkezésenként nem tudok adatot, de létezik egy összehasonlítás az utód önállósodásának ideje és a tej fehérjének százalékaránya között. (Minél nagyobb a tej fehérjearánya, annál hamarabb önálló az utód. Az embergyerek lassan fejlődik, de az emberi anyatej 1,7% fehérjét tartalmaz.)
2 litert.
Ez szerintem nem fér bele az adagolóba, tehát én a dobba öntöm.
Szerintem te összekeverted a fehérje mennyiségét a tejzsír százalékkal.
Egyébként, mint érdekesség, a macskának sokkal nagyobb mennyiségű fehérjére van szüksége étkezésenként, mint a kutyának!
akkor tedd amibe akarod,csak szépülj.
Jó tudom nem fogunk úgy kinézni mint a húsz évesek,de azért kicsit csalhatunk,nem?
Hát a repedezések nem fognak rajta benőni.
A bőr bútorok olcsóbb fajtája csak egy vékony bőrréteg.
Talán valami finomabb olaj segíthet.
Megtaláltam köszi,bár ez csak kajákhoz jó mert fűszerezett,de nem lenne rossz venni.Főleg a chilisből.Fene egye meg ezt a kódus ku..va eget.
harmadikán lesz fizetés.Addig ilyesmire nincs lőszer
Az én bőröm is érzékeny.De ez kamillás krém ami köztudott,hogy gyulladáscsökkentő, nekem nagyon bevált.De nem csak arcra használom nekem ez a testápolóm.Nagyon hamar beszívódik és hát az ára.Csak egy pici 50ml krémet lehet venni 2-3 ezerért,azért ez 400ml és 800ft.
Nekem ez vált be ,de hát tudjátok, kinek a pap...
Az nagyon jó ár.Bár attól függ milyen.Állítólag a hidegen sajtolt a jó.
Nem tudod megnézni? nekünk nem jár szórólap
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)