Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Remélem meg tudod most nézni.
[link]
de a környezetből láttam, hogy megint hol kujonkodtál...-))))))))))))))))
... az mi ?!!!! hiába írtam be a keresőbe ! :(((((((((
Héy héy héy.
Ugye h képet dirrekt nem mellékeltem.
... éppen ma mondta a lányom h spenótot főzött :))))))
uuuuuuuuuuutállak.....-))))))))
1.500-ért kaphatsz egy jó lángost, sajttal, tejföllel.
De ebédet?????
Nem. Én prime ribet. Naaagyon fincsi volt.
de, ha egy kaja annyi lenne akkor jól számolsz...
De melyik étterem ad ennyiért neked jó kaját?
gondolom, itt nem spenótot ettél..-)
... Hansi ! kirakjuk a kalapot és ellejtjük a 7 fátyol táncot @@@@@@@@@@@ / Bundy nézegetett ma 1 ilyet ! brrrrrrr ! /
miért,ha egy kaja 1500,-10 napra 15 ezer.nem?bár matekból mindig gyönge voltam.
... én + néhány éve mielőtt kórházba kerültem olyan jó kis macskatányérnyi adagokat ettem és olyan szépen elköszönt tőlem néhány kiló ! @@@@@@@@@@@@
a kutya mindig kap belőle....
nagy adagot hoznak mindenből, marad estére is.
nem terhellek, majd megoldom a számláimat de köszönöm..-))
Múlt héten az egyik barátnőmmel étteremben vacsoráztunk, ott nem nekem kellett mosogatni, de borravalóval együtt 110 dollárral könnyebb lett a zsebem. Legtöbbször azért főzök, mert itt nem tudok valamit enni, amit szeretnék.
[link]
mikor hazajöttem a kórházból szigorúan beállítottam magam.napi egy zsömle,meg főtt kaja.sajnos azóta elkutyulódtam.ma is megettem két csokiformát,nem tudom mi a neve,de finom,a hűtőben volt.
... hát ezt írtam én is ! h se Erzsike se én nem kapunk annyit @@@@@@@@@@ amennyi az ebédszámlád @@@@@@@@@@@ de még odébb vagyunk az éhhaláltul @@@@@@@@@
... tudom , a napi 1 rétes is sok neki , elég lenne 2 naponta 1 rétes :( :( és 2 zsemlét kéne beosztania egész napra :((((((((
nagyon nem jól számolsz, a havi összeg magasabb mint a nyugdíjad.
... hajdanán volt olyan is h reggel-délbe-este Bundy kocsonyát evett , igaz , h akkor se főztem sokat , csak neki kellett :(
Én is leginkább egytál ételt csinálok.
Nem csoda, ha Bundyd hízik ilyen rengeteg szénhidrát tartalmú ételtől. Kevesebb kifli, zsemle, rétes kellene. Bocsánat, hogy okoskodok, tudom, semmi közöm hozzá.
... napi 1 rétes :) 1 evésre 2 kifli v zsömle :) v csak 1 ! tej sajnos túl sok fogy ! viszont nagyon mini adagokat főzök :)
lehet,hogy megnézem a csengetős kocsiban,hátha van.igaz csak vasárnap jár.
Az a baj, hogy azt még fagyasztva se jó eltenni, a káposztát inkább. A zöldségfélék állaga más lesz fagyasztás után, de hát abból se lehet keveset csinálni.
Fagyasztva még nem próbáltam, most olyan fincsi lett, h az első nap 2 tányérral ettem.
... nemrég Bundynak marináltat csináltam 2x is egymás után , de csak 4-4 szelet volt a tálcán abból a patkó az övé , a farka az enyém , nem szereti csak a patkót :) abból 3 volt rajta , elég is neki 2 vacsinak :) :)
én is azt álmodtam,hogy ráállítottak a mérlegre,hát 80 kiló körül voltam.kell nekem a kövér embereket nézni a tévében.
Kocsonyát ritkán főzök, de akkor én is sokat. Nagyon jól lehet fagyasztani, kiolvasztva, újra fagyasztva olyan, mint a friss.
bár csak ketten esszük a húgommal,a gyerekek a szájukba nem vennék.
További ajánlott fórumok: