Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Derekad, hogy van, egy ilyen ültetési ceremónia után?
Vagy 'térgyelsz, valami hungarocellen, vagy valami gurulós alkalmatosságon hasalsz és lököd magad?
Nahát, szédíti a fél Hoxát, aztán kiderül, minden városban van egy barátnő.
Remélem, mindegyiknek egyformán juttat örömökből, anyagiakból egyaránt!
Nofene kettő is van neki, minden kikötőben :D
Milyen ételen spóroltál ma? Mit főztél, mit tettek eléd, mit vitettél házhoz?
A szó szoros magyar értelmében mi sosem voltunk barátok, de ezt már többször írtam neked.
Gyermekkorunk óta ismerjük egymást, mindig tudtunk róla, hogy a másikkal nagy vonalakban mi történt.
Pár háztömbre laktunk egymástól, fociztunk, úsztunk, stb.
Én Népszínház utca, Ő meg a Blahán lakott.
Várjuk meg amíg Ő jelentkezik, mást úgysem nem tehetünk.
Én sem a német, sem a magyar barátnője elérhetőségeit nem ismerem.
"Vannak elképzeléseim, vagy megérzéseim,"
Jaj, ezt meg kell magyarázni, nem a végét járni érzem. :) ..még valaki félreértené.
"Te jobb barátja voltál" ....ezt sem múltidőben gondoltam, hanem jelenben.
Drukkolok nektek, minél előbb átbeszéljétek a történteket, és minden menjen tovább a régi vágányon!
Ha úgy tűnik, az akkor ki is cseng. Ha nincs bekapcsolva, akkor németül közölné egy hang, jelenleg az előfizető nem kapcsolható, vagy ismeretlen szám, mondaná a mi mobilunk. Tehát el kell fogadnod, csak valamiért nem akar beszélni, lehet senkivel, lehetséges csak veled.
Van az úgy az embernek tele a puttonya mindenkivel és mindennel.
Csak úgy ventilál. Újra tervez? Ezt csak ő tudja, talán még isten sem. Tehát, ha kicseng az megnyugtató.
Ha nem tudsz elutazni hozzá, vagy csak érdeklődni a barátnőjétől B.örsön, akkor muszáj lesz feladnod. Nem tudsz semmit tenni, lehet Te jobb barátja voltál, mint Ő neked.
Türelemmel várhatsz, ha jobban lesz, majd jelentkezik.
Az is elképzelhető a vidámsága egy kisebb-nagyobb gondot, fájdalmat rejt.
Vannak elképzeléseim, vagy megérzéseim, de lehet azt mondanád gonosz vagyok, pedig csak 2 lábbal állok a földön és realista vagyok.
Akkor közösen aggódhatunk, gondolom aki fontos a számára, azzal közölteti kedvesével, ha netán, de na adja Isten, valami komolyabb történne Vele.
Imádkozom érte esténként! 🙏
Hansi nekem telefonon elérhetetlen.
Aggódom érte.
Jó reggelt!
Legyen kellemes napotok!
Feltettem a tökfőzeléket, vettem LIDL sütnivalókolbászt, az lesz hozzá, az majdnem olyan, mint a fasírt.
És holnap megint áztatom a habtestetemet.
Legyetek jók, ha akartok, de szerintem nem kifizetődő.
A macska rúgja meg, most láttam szomjas a kocsi is, remélem kibírja a kútig holnap.
De legyen örömöm is, reggel még fájt a lábam a lépcsőzésnél, és nagyon jót tett neki a víz.
Kukackával mentem be, ha begörcsölne a lábam, délutánra azt is elhagytam, piszok jól esett a víz. Most olyan jót tudtam volna aludni még ott.
Demjénben ott lehet maradni éjszaka is, de nagyon drága a benzin. Így marad az ócsóstrand. És csakis hétköznap, mert utálom a tömeget. Ebben a munkarendemben megtehetem.
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)