Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: fórum

Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetős fórum)


64811. Anyagi (válaszként erre: 64777. - Katus3)
2016. jan. 9. 20:50
Jó, hogy egyben vagy : Te és a kocsi!
64810. katus3 (válaszként erre: 64805. - Anyagi)
2016. jan. 9. 20:49
Ugye mennyivel egyszerűbb így az élet? ;-)
64809. Anyagi (válaszként erre: 64776. - Vancsa1977)
2016. jan. 9. 20:49
Én is csak az elsőt.
64808. Anyagi (válaszként erre: 64775. - Vancsa1977)
2016. jan. 9. 20:48

Még sosem vettem előfőzött pacalt. De az előfőzésnél elöntik az első vizet és a másodiknál már ízesítik-fűszerezik.

Utána simán pörkölt.

64807. Anyagi (válaszként erre: 64773. - Vancsa1977)
2016. jan. 9. 20:46

Nekem sem tapad le olajjal.

Az olajat a keverés vége felé add csak hozzá, akkor nem tud teljesen emulgeálni.

64806. Anyagi (válaszként erre: 64768. - Unom)
2016. jan. 9. 20:44

Réteslisztből csináld!

Nemrég jöttem rá.

64805. Anyagi (válaszként erre: 64766. - Katus3)
2016. jan. 9. 20:43
Én is így csinálom!!! :)))
64804. Anyagi (válaszként erre: 64760. - Sajtostallér)
2016. jan. 9. 20:41
Kell egy jó férj a háznál! :)))))))
64803. Anyagi (válaszként erre: 64758. - Caravell)
2016. jan. 9. 20:40

Nem használom a facebook-ot. Valahogy nagyon idegenkedem tőle.

Talán három ember van akit megnézek néha.

64802. mmacus (válaszként erre: 64798. - Anyagi)
2016. jan. 9. 20:39
Nem egészséges este gyümölcsöt enni. Csülkös pacalt meg soha nem ennék:)
64801. Anyagi (válaszként erre: 64757. - Caravell)
2016. jan. 9. 20:38

Ezek a fiúk milyen rendesek!!!!

Az enyém is jön segíteni panírozni! :)

64800. Anyagi (válaszként erre: 64756. - Globus)
2016. jan. 9. 20:37

Őszintén?

Én ma is nagyon ritkán fagyasztok le kész ételt.

64799. Anyagi (válaszként erre: 64755. - Forrest2010)
2016. jan. 9. 20:36
Én ritkán veszek húsfélét multinál (egyáltalán, alig megyek oda). Előnyben részesítem a piacot! Ott meg nincs szórólap... A személyes megjelenés tájékoztat csak a felhozatalról!
64798. Anyagi
2016. jan. 9. 20:33

Mai ebéd:

Az olcsó karaj csontjából leves, a húsából fokhagymás-borsos párolt hús. A felét melegítettem csak meg és a szaftjába belemelegítettem 3 felvert nyers tojást. (addig szabad csak sütni, hogy a tojás ne keményedjen meg annyira, hogy teljesen elváljon a szafttól!) Máskor is meséltem már erről az ételről, de senkit nem izgatott fel. Lehet én sem érdeklődnék iránta, ha nem úgy ismerkedem meg vele, hogy meg is kóstolom. Anyósom repertoárjában szerepelt és tényleg nagyon finom!!!!

Ecetes szilva volt hozzá és szaftos-kacsazsíros krumpli.


Vacsira gyümölcstálat ettem a csemetével. Apjuk még nem kért semmit...

Sokan ingatnák a fejüket, tudom, az esti gyümölcsözésre, de mégiscsak jobb, mit egy csülkös pacal....

64797. mmacus
2016. jan. 9. 20:30
Természetesen baracklekvárt kínáltam hozzá, amit nyáron főztem.
64796. mmacus
2016. jan. 9. 20:29
Én ma gulyáslevest főztem és fánkot sütöttem, végül is beléptünk a farsangi időszakba, időszerű:)
64795. Anyagi (válaszként erre: 64753. - Forrest2010)
2016. jan. 9. 20:25
Rántott hagyna! Húúúú, de szeretem!!!
64794. caravell (válaszként erre: 64777. - Katus3)
2016. jan. 9. 19:26
Muszakát sütöttem, a húsos ragut kicsit hosszabb lére hagytam és szórtam bele zabpelyhet, felszívta a levet megdagadt,elázott észre sem lehetett venni a csalást :)
64793. júliusi (válaszként erre: 64772. - Lisy50)
2016. jan. 9. 19:01
Én szoktam ritkán gofrit sütni, de nekem olyan soká sül meg benne, nem győzöm kivárni...:(Biztos gyenge a gofrisütőm, nem tudom.Én azt a receptet csinálom,amit adtak hozzá.
64792. katus3 (válaszként erre: 64790. - Globus)
2016. jan. 9. 17:08
Nem. :-)
64791. 0e40d7eb14 (válaszként erre: 64788. - Globus)
2016. jan. 9. 16:31
Ez lehet hogy én voltam..Szoktam nagy paprikákba beletömködni friss fűszernövényeket-petrezselyem, babér, kakukkfű, snidling, csak ízlés kérdése- és a végén egy szem paradicsommal ledugózom.
64790. globus (válaszként erre: 64789. - Katus3)
2016. jan. 9. 16:23
Fagyosan töltöd? Nem lesz főzés után túl lespedt?
64789. katus3 (válaszként erre: 64788. - Globus)
2016. jan. 9. 16:19
Mi nem sok levest eszünk, de paprikàt szoktam kicsumàzva fagyasztani töltött paprikànak.
64788. globus (válaszként erre: 64785. - Katus3)
2016. jan. 9. 16:13
Nem tudom, hogy itt olvastam-e, vagy befőzős csoportban, hogy 1-1 db paprikába lehet gyömöszölni mindenféle más zöldséget, így kompletten mehet a levesbe.
64787. Vancsa1977 (válaszként erre: 64785. - Katus3)
2016. jan. 9. 16:12
Nincs fagyasztóm ahová eltehetném sajnos :-(
64786. globus (válaszként erre: 64777. - Katus3)
2016. jan. 9. 16:11
Megfőztem egy kisebb nyers csülköt, félidőben tettem bele némi áztatott babot, aztán vékony hagymás rántással besűrítettem. Finom lett. Mivel most csak ketten vagyunk, valószínűleg jó lesz holnapra is, esetleg készítek valamilyen gyors, gyümölcsös desszertet.
64785. katus3 (válaszként erre: 64784. - Vancsa1977)
2016. jan. 9. 16:10
Nyàron vàgj össze egy paprikát és egy nagyobb paradicsomot, zacskózva le tudod fagyasztani. Szoktam elrakni kb. 15 kis csomagot, sokàig elég.
64784. Vancsa1977 (válaszként erre: 64779. - Katus3)
2016. jan. 9. 16:08
Füstöltet nem tettem bele.Őszintén megmondva én így télen sajnálok fizetni paradicsomért.1 csípős paprikát tettem bele,és 2-3 cikk fokhagymát.
64783. Vancsa1977 (válaszként erre: 64777. - Katus3)
2016. jan. 9. 16:06
Pacalpörköltet csináltam.
64782. katus3
2016. jan. 9. 16:00
Sok lett az "is". :-)

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook