Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Meg is sértődtem, hogy lemondtál.
Pedig már fentem a fogam az ebédedre.
de jobb, hogy nem megyek, engem ne fertőzz meg...-))
Megyek, veszek magamnak rétest a XI-ben, az lesz az ebédem.
Persze, hogy megértik, de ugye hirtelen jött ez a vacak.
Én úgy védekeztem, hogy ittam ezt a teát naponta egy bögrével. Méhpempőt, C és D vitamint és az Allergodilt, reggel és du. használtam. A 3 év alatt még covidosoknál is töltöttem több napot, munkahelyen is több covidos volt, nem talált meg a vírus, de most ősszel nem kezdtem el a szokásos rituálémat.
Bár gyanítom ez inkább megfázás lesz. Reggel hűvösebb van, du. melegebb, ráizzad az emberre a ruha, leszállok, megfúj a szél és annyi. Nekem ez a gyenge pontom.
Sok gyógyteát ismerek, de a bodorrózsával még nem találkoztam. Most megnéztem a neten, valóban jónak tűnik.
Nem tudom, mennyire lehet figyelni, végülis bárhol bármit benyalhat az ember.
A vendégeid bizonyára megértők lesznek.
Köszönöm szépen!
Igyekszem. Ritkán vagyok beteg, de akkor ki tud ütni.
Fel tudtam kelni tojáslevest főzni, jó a babér ilyenkor, valamint főztem bodorrózsa teát, az kimondottan ilyen esetek ellen hat, valamint az Allergodil. Könnyelmű voltam most,nem figyeltem eléggé, így benyaltam valamit.
Az fáj, hogy vendégeket vártam mára és vissza kellett mondani.
Köszönöm! résen leszek.
Mindjárt főzök bodorrózsa teát, hátha kétvállra fekteti, akármi is ez a fránya. De tesztelek is mindjárt, éjszaka nem volt kedvem.
Azt olvastam, hogy a legújabb változat tünetei igen hasonlítanak a közönséges influenza tüneteihez, csak ha nem figyelünk oda, tartós vendég marad.
Érdemes végig olvasni a cikket:
Nekem az sem, de köszönöm a tanácsot.
Minden 3. szökőévben gyullad be, de akkor nagyon.
Jó reggelt.
Nevezhetjük ezt éjszakai műszaknak (is).
Jó éjszakát.
A kedves szavak, a bók az nem udvarlás.
Meglepődnél, hogy mennyire mély érzésű pasi vagyok.
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)