Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Hun kujtorogsz szép szerelmem?
voltál pénzt költeni?
Hol jártam én, hogy lemaradtam eme finomságról? Átmelegítettem, és nagyon finom még így is. Éjszakára a hagyma nem jött volna össze.
De nagyon figyelmes vagy, szerelmetes Nyuszifülem.
Megjártam reggel a piacot. Elég sokan voltak, és áru is volt rengeteg és friss.
Lényegesen olcsóbb lett a gyümölcs, mint amilyen a legutóbbi vásárlásomkor volt. Őszibarackot és nektarint már ezerért tudtam venni. Legutóbb még 2 ezeren felül volt. Kovászolni-való uborkát 700-ért vettem, ahogy a vöröshagymát is. Az uborka is friss volt, válogatni is lehetett. Már kovászolódik.
A gyümölcsöt én sem nagyon, vagy ritka, ha olyat kapok ami ízlik.De befőttként nagyon szeretem.
A máik amire rászoktam ,a sültekhez a szilvabefőtt.
A gázra kell lépnie :D
H szép rucidra nem áll meg, legközelebb monokiniben integess neki!
Még onnét is folyni fog a víz 🤪
Nembaj, elröhögcsélünk.😂
Nem is sok.
Pont annyi km, amennyi éves az autód..-)))
Olvastad, Bulikázós is oda megy Tökre.
Sokkal jobb mint egy piac...
időd meg lenne azt hiszem.
csak erre gondoltam.
Dehogynem hiszem el, de nekem van itthon készen sok. Még az egyik szobában a komódokban is befőtt és lekvár van.
Meggyet kellene eltenni, mert azt nagyon szeretem szósznak, süteménybe, levesnek.
Lecsót kell, az teljesen elfogyott, valamint paradicsomlevet.
Ha nem érzem jól magam, nincs kedvem enni sem, akkor megiszom egy bögre paradicsomlevet és jobban leszek.
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)