Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Elbeszélünk egymás mellett kislány! A Szafi lisztről azért írtam, mert gluténmentes, nekem bevált, nagyon finom. Nem azért mert lassan felszívódó szénhidrát van benne. Az már csak egy plusz jó tulajdonsága. Egyébként én nem tapasztalom hogy a teljes kiőrlésű tönköly kenyeremből sokkal kevesebb kellene. De ezt is szeretem.
Nem hiszem hogy csak én tudom leszedni az infókat, eszembe sem jut. De én mindig magamból indulok ki. Tudom hogy van akinél ez nem természetes, de én szoktam örülni ha valami olyan dologra hívják fel a figyelmemet ami számomra hasznos. Így jutottam el Szafihoz, sőt azt hiszem nem magamtól találtam meg a legjobb immunerősítőmet sem, hanem ajánlás alapján, amiért máig hálás vagyok.
Elnézésed kérem hogy ajánlottam valamit, ígérem többé nem fordul elő.
Elbeszélünk egymás mellett kislány! A Szafi lisztről azért írtam, mert gluténmentes, nekem bevált, nagyon finom. Nem azért mert lassan felszívódó szénhidrát van benne. Az már csak egy plusz jó tulajdonsága. Egyébként én nem tapasztalom hogy a teljes kiőrlésű tönköly kenyeremből sokkal kevesebb kellene. De ezt is szeretem.
Nem hiszem hogy csak én tudom leszedni az infókat, eszembe sem jut. De én mindig magamból indulok ki. Tudom hogy van akinél ez nem természetes, de én szoktam örülni ha valami olyan dologra hívják fel a figyelmemet ami számomra hasznos. Így jutottam el Szafihoz, sőt azt hiszem nem magamtól találtam meg a legjobb immunerősítőmet sem, hanem ajánlás alapján, amiért máig hálás vagyok.
Elnézésed kérem hogy ajánlottam valamit, ígérem többé nem fordul elő.
Nekem Waldlaufer ortho tritt tépőzaras gyogycipőm van.
Kecskebőr,ha értél kényelmeset puhát.Nem is volna rajtam cipő.
32-ezer ft volt ,de minden cipőben óbégattam annyira fajt benne a labam.
Ha nagyobbat vettem orra buktam .Mint a hegedűtok akkora volt.
Most ez csinos kényelmes .
Nem sajnaltam rá a pénzt.
Nézd meg ezen a néven talalod meg.Pesten a 4-kerület Árpád uton van boltjuk.
:)) Légszennyezéstől, persze!
Attól, amit te csináltál, hogy körbe fújtad magadat füsttel. :))
Tavaly decemberben visszahívta a Nébih egy csomó termékét, mert mérgező zablisztet kevert bele a méregdrága cuccokba.
Még jó, hogy csak a gyógyszeriparnál elsődleges a minél nagyobb profit.
Ahogy mondod! Amikor még cigiztem, és mondták hogy tegyem le, mert rákot okoz, és abba bele lehet halni.... én pedig válaszoltam: nem mindegy hogy mibe halunk bele?
Totál mindegy. Azért amikor eljöttem nyugdíjba, csak az volt az első hogy 43 év cigizés után letettem. Ennek jövőre már 9 éve, és örülök, hogy megtettem.
Ahhoz képest egy kis tartósítószer külön kell. :)
A 10 dkg ilyen magvakból több mint 500 kcal, inkább még 600-on is fölül vannak. A napi kcal-keretébe ezt is beszámolod neki?
Itt tudod megnézni, melyiknek milyen értékei vannak:
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)