Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Jó egy ilyen öcs a háznál! :D
Azért azt nem bánom, hogy lapos és könnyű. Nem külön probléma, ha rámolni kell.
Az én fiamat nem is érdekli, leszokott a tévézésről.
Amit akar, az a Sorozatbaráton megvan.
Viszont arra jó ez az okoshülye, hogy nagyobb méretben tudok videózni, és a gépezést sem zavarja.
Egybefüggő filmet nagyon ritkán nézek, pedig van talonban már néhány.
Meg lehet állítani a videót, előre-hátra pörgetni, újra játszani.
A TV-n ezt még nem próbáltam, de szerintem nem lehet. Eddig se visszajátszós volt a tévészolgáltatás.
"A fele funkcióját se használom."
Én sem, sőt nem is tudok kezelni sok mindent, de amit igen, az nagyon jó!!!
Nem tudom, hogy mit adtak hozzá, vagy mi van benne, de ha nincs belső merev lemeze, akkor jól jön mellé egy külső winchester a visszanézéshez, megállításhoz, felvételhez!
Jó gépre esetleg érdemes többet költeni.
De majd a fiam tudja, ha akar valami ilyet.
Évek óta először tudom megenni, ez is kissé megváltoztatta a szokásokat.
De ugyanúgy kenyér, csak kevesebb benne a víz. :D
Wifis lehet, mert az én nevemet írja ki, ha belépek.
Most kézzel kellett a frissítésre kapcsolni, mondom, az ügyfélszolgálat segített. Történt egy frissítés, azóta megint működik a tévé része.
Nincs sok menüpontja. Azok is inkább műholdra vonatkoznak és a kapcsolódásra. Ha egy ilyen lista véletlenül bejön, néha vissza se találok.
Rahedli ikon van rajta, netflixtől kezdve nindenféle, de én még a Youtube-t se "néztem ki", nekem egy tévé nem mozizni kell. Az a baj, hogy ezek mind egyformák. A fele funkcióját se használom.
A távirányítóval lehet a menüpontokat használni.
És egy okos tévénél jó ha rá van kapcsolva az internetre, mert időnként frissít is, mint a számítógép!
Wifis?
Köszönöm szépen a segítséged!
Ez lesz a jó út, úgy tűnik.
Nézd, jelenleg a fiam alig eszik itthon. Én meg már vén vagyok, és megvannak a magam szokásai.
Nem akarok új szolgáltatásokat a konyhában, köszönöm szépen, és nem kérek melegszendvicset.
Igyekszem egyáltalán nem enni kenyeret, a fiam meg nem fog nekiállni kenyérkéket pakolgatni.
De ha ő akar, vehet magának. Berakja a szobájába, az ő asztalán még van hova tenni.
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)