Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Ezzel nem értek egyet. Nem az édes íz számít, hanem az, amit cukor helyett használunk édesítésre.
Az Auchan kávéfélékkel jól ellátott áruház!
Van többféle koffeinmentesük is. Többségében én is azt iszom!
Viszont rettenetesen hosszú időre tudják vállalni a kiszállításokat! Mikor utoljára ránéztem majdnem 2 hónap volt!
Ugye azt már kérdeztem, hogy lehet e és mennyi édasítőt enni a férjednek?
Mert az is megdobja az inzulintermelést! Maga az édes íz számít!
Nem olyan rég tudom ezt én is.
Imádjuk a ribizliszószt!!!!
Lefagyasztva meg fagyi!
És lekvárnak is isteni!!!
kenyér : "25dkg-osat. Van, hogy egy hét alatt sem fogy el, "
?????????????? Mit esztek helyette???
" Szép nap a mai! :)"
Igen!
Meg egyébként is! Gyönyörű idő van és Csemetét is befogtam kertészkedni - és még élvezte is! :)))
Mennnnyiiiiii?????
Jesszus! Még szerencse, hogy én olyan keveset használok!
Meg, hogy van itthon, mert ha van akciós akkor szoktam venni néhányat.
Az egy óra nagyon kevés lenne... Ha a nyugdíjas nem ér oda, vagy lassabban jár körbe és szedi össze a dolgokat... Meg ha csak akkor mehetnek, akkor ők fognak összezsúfolódni és pont azt kellene elkerülni!
Ennyi kellemetlenség belefér a többiek részéről - szerintem!
Igen. Figyelni kell az árakat nagyon!
De most azért nem jó ötlet 300 forintért körbemászkáni az összes boltot!!!
Ezen a linken megtalálható szinte az összes nagyobb bolt szórólapja :
Én most a Lidlbe járok, a felső menüsorban, a Hipermarketek gomb alatt látható a választható sok boltfajta!!!
Ha szereti a család az olszos-paradicsomos-sajtos tésztákat, akkor nekik lehet valami hasonló szósszal leönteni a nudlit!
Én a paradicsomszószomba igyekszem mindig valami plusz zöldséget belecsempészni. Pl. apróra vágott/darált sárgarépát és zellert kezdek dinsztelni, azt fűszerezem és öntöm fel később paradicsommal. Abból is inkább a daraboltat (konzerv) választom a sűrített helyett, mert más az íze! Közelebb van sokkal az igazi paradicsom ízéhez!
Igen-igen! Nekem is gyomorégést okoz a sok stressz!!!
De a túl zsíros, sós, fűszeres étel is ilyet okoz!
Mióta nem járok be dolgozni, jobban alszom, most először égett a gyomrom... Mondtam én, hogy nekem már nyugdíjasnak kellene lennem!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)