Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Régi történet, több éves, nem tudhatod.
Rosszul írtam, nem 22, hanem 12.
mert nem olvastad a világ okosának,legszebbjének az írásait.csak nem rokona a mészárosnak?
amiről ti beszélhettek, abból egy kukkot sem értek.
Ezzel a témával az utolsó megjegyzésem az, h most egészen más néven okoskodik, csak annyit árulok el, h M-betűvel kezdődik. Nem itt.
Az ugyebár valamikor nagyon régen kezdődött. Hosszú ideig nagyon jó is volt. Élénk beszélgetés folyt több témáról sok értelmes hozzászólással. Nagyon szimpatikus társaság írt oda. Aztán ahogy Gyurin elhatalmasodott a nagy IQ-ja, egyre többen hagyták el a bárt. Viszonylag sokáig kitartottam, mert egy idő után rájöttünk, hogy tudunk beszélgetni egymással Gyurival párhuzamosan is. Egyébként se nagyon figyelt másokra, csak mondta a magáét. Aztán végül mindenkinek elege lett belőle. Miután elkezdett máshova is írni, a nem kellemes beszólásai miatt időnként korlátozta a Hoxa, végül kizárta. Utána jöttek az új nevei, de mindenhol fel lehetett ismerni. A ronda dolog ebben az volt, hogy mindig letagadta.
Na, ennyit Nomen "barátunkról. Talán nem ide illő a téma, de ha már megemlítetted, ennyi talán belefér a főzősbe. Ugye, Gyuri?
Azt hiszem én talán 1 jó éve fedeztem fel ezt az oldalt, nekem sem ez az első, az első irgumburgum volt. -:DDDD, ami most Cc7ca607eO
Az ugyebárban megtalálható.
Ismerős dolog. 22. éve vagyok Hoxa tag. Sok cifra dolgot tapasztaltam.
Szép napot neked is Gyurikám.
Egyetértek.
A piszkálódás bosszantja a csőrömet, h akivel jól elhülyéskedtünk másik topickban, nevet vált, és b@s*ogat. Ne véletlen volt pár megjegyzése....
nagyon szerencsés vagy,nálunk is mindenki tudott aludni,én nem.
Bár a Hoxa szabályzata tiltja, mégis vannak többen, akiknek nemcsak egy nicknevük van. Nagyon muris, mikor saját magukhoz szólnak. A stílusról, szóhasználatról gyakran fel lehet ismerni, hogy kiről van szó, ahogyan azt is, ha valaki megszünteti az egyik nevét, és egy újjal lép be.
Főzzetek, spóroljatok, szép napot mindenkinek.
Neked is Gyurikám.
Mert ugye a mi Google-barátunk gyors válaszokkal szolgál.
... és részemről ha leteszem a fejem/fenekem , tuti h már alszom is , elég ha befordulok a fal felé :)
... régen én is sokat olvastam , de már jó ideje inkább csak az ismeretterjesztő ez + az köt le :) na + a net :) mielőtt nyugiba jöttem rengeteg albumot + olyan könyvet vettem amiről úgy gondoltam h majd ha nyögdíjas leszek , de bár tudom h nem olyan , mégis szívesebben olvasok mára itt a neten :)
Mi klasszikusok akkor alszunk, amikor tudunk.
Kérdésedre a válasz, igen.
... akkor még belefér 1 kis szundibundi :)@@@@@
én senki mellett nem tudtam aludni.nem is sokáig bírtam.
... és a családban én vagyok az egyetlen , a gyerekeink is , mint apci ! nem igazán tudnak aludni , minden gondjuk bajuk előjön ! én + fütyülök rá !
Én is sokat olvasok alvás helyett. Mindig bízom benne, hogy az majd elaltat, de nem igazán.
Vife! Gondolod, hogy Nomen Gyuri olvassa ezt a topikot? Vagy csak a ludas szó miatt asszociáltál rá?
Könnyű annak korán ébredni, aki ha leteszi a fejét, már alszik is. Nem is tudod, mekkora kincs ez neked.
... én nem azért , hanem mert akkor esett le a fatantusz , mikor a kolléganőm behozta a laptopot és rájöttem h nagyon klassz dolog ! megmutogatott rajta ezt-azt mert mikor lehetett volna itt helybe beülni 1 számítógépes tanfolyamra nekünk nem ajánlották fel , minek is tették volna ?! 1 takarítónőnek + 1 mosónőnek ?
Hű, Dodi! Bármennyire jó is a humorod, azért el tudom képzelni azt a riadalmat, amit éreztél, mikor a sürgősségire kellett menned. A jó az egészben az volt, hogy legalább sokféle vizsgálatot megcsináltak. Volt "szerencsém" nekem is már ilyen tükrözéshez azzal a különbséggel, hogy az előkészületeket itthon kellett megtenni. Ha azt mondom, hogy nem kellemes, akkor finoman fogalmaztam. Bizony ez egyáltalán nem humoros.
További ajánlott fórumok: