Homeopátis súlycsökkentő: CEFAMADAR (beszélgetés)
Sziasztok!
Én is ma vettem meg egy dobozzal, nagyon szeretnék végeleges lefogyni. Más oldalakon is olvastam erről a tablettáról és eddig még nem volt köztük olyan aki nagyon rosszat írt volna róla.
A naplómban beszámolok a tapasztalataimról.
Sok sikert mindenkinek: Kati
Sziasztok,
én tegnap kezdtem el szedni a cefamadar-t, de már most csökkent az étvágyam. Ez kezdetnek jól hangzik :)
Ajánlom senki ne vegye meg meggondolatlanul, mert borzasztóan drága (4700Ft) és nálam például pont az ellenkező hatást váltotta ki, vagyis az alatt a 3 hét alatt amíg szedtem, nonstop zabáltam.
Már teljesen meg voltam rémülve nem tudtam mi a bajom, amikor a párom javasolta hogy mi lenne ha abbahagynám ezt a hülyeséget.
Nos az alatt a 3 hét alatt sikerült felszednem kb 1-1.5 kg-t.
Amíóta nem szedem fele akkora étvágyam sincs, visszatért minden a normál kerékvágásba bár nem tudtam visszafogyni a felszedett kg-okat
Szia!
Köszi a gyors választ:-)
Írok majd...
Szia!
Itt a Hoxán olvastam először erről a szerről/bogyóról és egyben az alkalmazását is.
Szóval a lényeg, 5 golyócskát kell elszopogatni naponta, lehetőleg a reggeli órákban.
És az előttem szólóhoz csatlakoznék, ez homeopátiás, tehát lassan kell szopogatni, mentolos fogkrémet-rágót elhagyni, mert nem tud hatni. A hit is nagyon fontos!!!
Várom a véleményed!
Sziasztok!
Én is megvettem ma a Fucus Vesiculosust..
Holnap kezdem szedni.Megírnád mennyit szedsz belőle és mikor?
Köszi
nekem az első naptól kezdve hatott.
Rögtön feltünt, hogy nem akarok folyton zabálni valamit mint előtte napokban.
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni abban ,hogy a Cefamadar milyen áron és kiszerelésben kapható?
Sziasztok!
Én szeretném elkezdeni szedni, de nem tudom,hogy fogamzásgátló mellett szedhető-e... Esetleg valakinek valami tapasztalata? Előre is köszönöm!!!
sziasztok.
4 napja szedem és nem igazán van étvágyam azóta.
ha eszek, akkor is nagyon hamar tele vagyok.
fogyni természetesen még nem fogytam, de ráérek.
azt szeretném kérdezni, hogy miért kell elhagyni a mentolos dolgokat? azért a mentolos fogkrém elég alap dolog.
szerintetek probléma, ha továbbra is azt használok?
sok sikert mindnekinek, aki fogyózik
Sziasztok!
Én egy másik homeopátiás szert szedek, a Fucus Vesiculosust (a 27 hsz-be bemásolták a hatását) és nagyon meg vagyok elégedve!
Bár nagyon határozottan eldöntöttem, hogy délután 5 után nem eszek és egyébként is kisebb adagokat, de ez a szer támogat engem. Ja és csak 510 ft volt.
Bár kicsit mászkálni kellett utána, mert hiánycikk, de sikerült egy helyen még megvennem az utolsót. Nem tudom ha elfogy mit csinálok, de hátha addigra már nem lesz szükségem rá?
Múlthét csütörtök óta (nem kell mindig hétfőhöz kötni a kezdetet) nem vacsizom és szombaton kezdtem szedni ezt a bogyót, 66 kg-ról, 63-ra mentem. Heti 2-3-szor tornázom, nincsenek éhség- és édesség rohamaim. Jól érzem magam, csak javasolni tudom, bár mindenkinek más jön be!
Nekem sem vált be, a doboz kb fele után, nem is szedem már. Én is betartottam mindent, annak ellenére, hogy tiszta macerás volt előtte utána nem inni fél óráig, pedig én sokat iszok. Hát ez van, ez is olyan, mint minden, van akinek bejön, van akinek nem. Ha folytatod a szedését, akkor remélem legalább neked használ csak idő kell neki.
Lehet bízni kell benne, és akkor olyan mint a placebó...
Én szedem és csak jót mondhatok róla.
Sajna olyan vagyok én is, hogy állandóan a kaján járt az eszem. De mióta szedem a cefamadart, azóta elfelejtek enni.
Viszont ajánlom mindenkinek aki próbálta és nem jött be neki, hogy nézzen utánna, hogy hogyan kell szedni a homeopátiás készítményeket. A másik dolog, hogy ne ettől várjuk a fogyást, ez csak segít, hogy a diétánkat könnyedén tudjuk tartani.
Nálunk a családban már sok területen segítettek a szerek.
én nem hiszek benne.
én szedtem egyszer a calahar diet-et
sokáig.
6kg-ot fogytam aztán semmi - sőt míg szedtem vissza is jött bár elég lassan
többet és tartósabban lefogytam a fittnesz teremben
és az legalább egyéb rossz mellékhatás nélkül hatott!!!
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Hiszel a homeopátiás csodaszerekben? Én nem.. Győzz meg az ellenkezőjéről
- Egészséges súlycsökkentő étrend
- Allergia kezelése homeopátiával
- Vannak tapasztalataid a SEDATIF PC nevű homeopátiás stresszoldóról?
- Szobakerékpározom, visszafogtam az evést is, mégsem tapasztalok súlycsökkenést, miért lehet ez?