Holnap (szombat) találkozom a legjobb barátommal egy kávéra, akit a férjem nem kedvel... (beszélgetés)
Szerintem itt nem csak a férjed hozzáállásával van baj.
Szerintem igenis van oka aggódni, ha a felesége titokban jár kávézni. Én biztos kiállnék magamért, és igenis nyiltan mennék el. Bár az is igaz, hogy a férjem a nem meleg férfi barátaimra sem féltékeny...
Szóval titokban találkozunk, mert a férjem nem kedveli a már 12 éve legjobb fiú barátom, aki mellesleg meleg és boldog párkapcsolatban él egy férfival. A férjem mégis féltékeny rá, mert szerinte nincs férfi és nő közt barátság.
Nem érzek bűntudatot, hogy nem szólok erről a kávézásról a férjemnek,mert nincs oka aggódni.
12 év alatt sosem mozdult rám a barátom, hisz nem is a nőkhöz vonzódik, mellesleg a párja egy nagyon szimpatikus férfi, őt nem zavarja, ha néha kettesben elmegyünk egy kávéra, vagy egy termál fürdőbe a barátommal.
Sokszor nem értem a férjem, pedig bevallottan, hisz már párszor találkoztak, ő is szimpatikusnak találja a barátom és kedvesnek, mégsem nézi jó szemmel a barátságunkat.
Nehéz ügy, de a kávézásról nem mondok le.