Holnap elkezdem a Dukan diétát........ (beszélgetés)
Szia!
Dukan úr elmagyarázza Neked, ha megveszed a könyvet és utána kezdesz diétázni. Angyali türelemmel elolvasod, megérted, bevásárolsz és elkezded.
Mydukandiet.com. oldalon van a kalkulátor hogy mennyi kilónak kell lenned. Mindenki ezt követi, legalábbis nagyrészt.
An-drea,igen rád gondoltam!Köszi a naplós választ,igyekszem,bár hulla fáradt vagyok,agyilag is...Balcsi királyság volt,meleg volt,a lánykáimnak lángost vettem,de simán ellenálltam:)
A borsót is csak a harmadik szakaszban lehet enni?Meg a babot,zöldbabot, lencsét,sajtot?Gomba mehet a másodikba?És a zabkorpás palacsintát mikor lehet??Sorry a sok kérdésért:)
Ma fokhagymásan csináltam a csirkemellet,azt remélem szabad?Nagyon elszánt vagyok,le kell adnom 10 kilót!
Mindenkinek kitartás!
Sziasztok!
Puro: jó lenne, ha kutakodnál, mert a szörpre kíváncsi lennék, főleg ha édesítővel is müködik.
Sziasztok!
Második támadó napom,jól ment ,az első is:kefír,tojás,túró,csirkemell:ezeket ettem tegnap és ma is.Hétfőn mérlegelek,de utána csak hetenként szeretnék,a legvégén meg centizni.Van egy inspiráló fehér nadrágom jó látható helyre kitéve,amibe muszáj lesz beleférnem mire megyünk nyaralni!!
Andrea,belestem a naplódba,szép eredmény,gratulálok,csak így tovább!A képek magukért beszélnek:váó!
Mi Balcsinál lakunk,így nemsokára le is megyünk.
Nemsikerült naplót gyártanom,kérek segítséget ahova én beírhatnám az álmaimat:)
Köszi a segítséget!
Most már csak arra lenné akkor kiváncsi, hogy mivel én zabpelyhet ettem kezdjem előről az egészet? Vagy azért az nem olyan nagy baj?
Sziasztok!
Gyönyörű időnk van, igaz az e heti strandolasunk elmarad Emma betegeskedese miatt.
Szerintem hamarosan kirakom a csulkocskeim barnulni, valahogy azok mindig fehérek maradnak:)
Mától 5 nap PV. És raszoktam a mikros sutire, kakaó nélkül, mert úgy akkor csak az engedelyezettek kerülnek bele. Két talkaba mikrozom, az egyik az enyém, másik a csajoke, így nincs korpatullepes:)
Csodás hétvégét! És meg mindig nem akart 60.1 alattit mutatni a kedves barátom.
Sziasztok újak, régiek:D
Fél órája értünk haza a pecázásból, éjjel fél 11kor fogtunk egy fél méteres süllőt, kb. 4 kiló lehetett, gyönyörű és drága:D, de majd megesszük. Meg egy kárászt is sikerült. 10kor megyünk vendégségbe, addig még alszok 1 kicsit.
Szia!
Konkrétan a DM-st ajánlom, mert abban csíra is van és jól eltelít, meg apróra van darálva. A többi coopos, bioboltos nekem nem jött be, max, még a Mülleres. Kaptam Szerbiából az is jó, de azt itthon nem lehet kapni.
Nagyon jó Mona! Én még mindig várlak, nem is mozdulok szerencsére súlyilag.
Sziasztok mindenkinek! Napsütésben nem lesz hiány a hétvégén, de a nasikra vigyázzatok!
Üdv az újaknak, de aztán nem eltűnni!
Szép hétvégét!
Sziasztok!! Csatlakozhatok újra??
Kicsit eltűntem, de most megint érzem magamban az erőt...
Csodás napot nektek!!
Jó reggelt Lánykák!
Méregtelenítés zárása -3,3 kg, 3 sok pattanás, és egy simább arc:DDD (nem sima, csak simább)
Ma zöldségezek, hétfőtől 2 nap támadóval indulok
Lánykám 5 napig csinálta újra a támadót, zárás -2,2 kg, ami szintén jó.
Most neki is két nap PV jön, amit kompenzál 2 nap PP-vel, onnan együtt tudunk haladni:)
Szép napot és sok-sok napsütést mindenkinek, ma jöhetnek a szabadidős tevékenységek, és lehet barnulni, persze csak ésszel:))
Sziasztok régiek és újak!
A napokban nem volt időm írni ide, de elolvastalak benneteket.
Ma 1 hetes voltam:) az eredményem -1.8 kg, a 3 napos támadó után -2,2 volt de visszajött belőle, nem baj, azért elégedett vagyok:)
Gbabi! részemről szeretettel "látlak":), mint ahogy a többieket is!
Mindenkinek jó fogyást!
Szep estet Mindenkinek!
108kg,158cm es 54 eves,vagyok,egy eve csinaltam ezta dietat de konyvem nem volt csak keves info a netrol,szepen le is ment 20kg,aztan kornyezetvaltas volt es a fan logo sargabaracknak nem tudtam ellenalni,a lenyeg az hogy sokaig tartottam a sulyomat,karacsony,szilveszter,feljott3-4kg,de aztan jott egy koszvenyroham ami olyan gyogyszerkezelest kivant hogy nem tudtam dietazni,most meg 9kg visszajott,osszesen.Most jo lenne ujrakezdeni de eppen a magas hugysavmiatt kell vigyazzak az etrenddel,most azt csinalom hogy kiiktattam a krumplit,lisztet,rizst,cukrot,de a tobbit eszem,sajnos nem akar mozdulni lefele.Olvaslak beneteket,nagyon benne vagytok a dologban,jo kis csapat vagytok,maskulomben olvastam hogy van egy foldim,egy Marosvasarhelyi forumozo,remelem nem zavarok senkit ha neha en is hozzaszolok a dolgokhoz:)
Helló csajszik! Hazajöttem a nyaralásból és egy napot sem várok, kezdem a fogyót, mert igencsak tiltott dolgokat fogyasztottam. :(
De ismét lelkes vagyok, és a nyár végére még 8 kg-ot szeretnék fogyni. :) A bicikli is előkerült, szóval semmi sem tarthat vissza. :)
A hétvégi programom: Ballagás, baba látogató és keresztelő...hazajöttem 5re, mostanáig sütöttem. Az eredmény: 3 tálca süti, egy fekete erdő torta, és egy ananászos orosz-krémtorta. És ezt mind másnak visszük:) Vállalom, belenyaltam a krémekbe...mert senki sem volt a közelemben, aki kóstolhatott volna. De kijelenthetem, finomak lettek. :)
Most megyek pihizni, jó fogyást nektek! (az alvás fogyaszt. Tudósok és orvosok is megállapították.) Így mindenki aludjon jó sokat :))
Sziasztok!
Köszi!
Zabkorpát hol lehet venni mert én nem találtam,és zabpelyhet ettem mert csacsikis naplójában azt olvastam.
További ajánlott fórumok:
- Vége, ma elkezdem! Nem hétfőtől, nem holnaptól, MÁTÓL!!!
- Kezdjük együtt holnaptól a diétát!Csatlakozz!
- Mától elkezdem a South Beach diétát. Csatlakozik valaki?
- Ti is gyakran mondjátok zabaroham után, hogy holnaptól újrakezdem a diétát?
- Kezd velem holnap 2x7napos sikeres diétát!
- Minden nap elkezdem a diétát, de este feladom :(