Holnap elkezdem a Dukan diétát........ (beszélgetés)
Sziasztok!
Megcsináltam Vica mikrós sütijét, és az lenne a kérdésem hogy az 1 adag és megehetem egyszerre vagy az több étkezésre való?
szerintem a tojáshoz, túróhoz is kellene hűtőtáska. esetleg tényleg sült hal, vagy grill csirke, de az sajna tényleg drága a helyszínen
esetleg tonhal konzerv saját levében, tehát nem olajban?
én is ilyesmire gondoltam...
milyen lepény?
Jó lenne valami hűtőtáska, anélkül nehéz lesz.
Meg valami grillhúst venni ott, csak az nem annyira olcsó, tudom.
Lepényt süthetsz előre, keménytojás esetleg,de az is meg tud romlani, esetleg körözött szerű túró.
lányok segítsetek4 szombaton lesz az utolsó támadási napom..
strandra megyünk..mit csináljak?mit lehet vinni ilyen nagy melegben? a joghurt ugye kizárva
padlizsán imádom..jöhet, ha kérhetem:)
köszi
Ez a román oldalról van, kicsit zagyva, de azért érthető. II. szakasztól ehető:)
Lazac Pie
Hozzávalók:
4 evőkanál zabkorpa
2 evőkanál keményítő
2 tojás
1 csipet sütés (szerintem sütőpor)
condimene szeretne
döntetlen.(ezt nem értem) Kapros
szár zöldhagyma
250 gr. füstölt lazac
1 nagy krémes joghurt 0%
Lépések végrehajtani:
Keverje össze a hozzávalókat, és tegyük egy sütőpapírral bélelt formában. Helyezzük előmelegített sütőben. kb. 20 min.Se lehet szolgálni, és rece.Delicioasa meleg és tápláló.
Sziasztok!
Köszönöm a linket, megnéztem a román oldalt. Elég gagyi a fordítás, de majd a férjem segít :)
Van egy tuti padlizsán receptem, ha valaki szereti szóljon :)
Sziasztok! Úgy felélénkült a fórum, hogy nem győzök olvasni, pedig sürgősen locsolni kellene. Megint csak a felhő volt nagy, eső meg semmi.
Nagy lett az érdeklődés a Dukan után szerencsére. Én is üzenem az újaknak: olvasni, kérdezni és KITARTANI és BETARTANI A DIÉTÁT. Másképpen nem megy!
További ajánlott fórumok:
- Vége, ma elkezdem! Nem hétfőtől, nem holnaptól, MÁTÓL!!!
- Kezdjük együtt holnaptól a diétát!Csatlakozz!
- Mától elkezdem a South Beach diétát. Csatlakozik valaki?
- Ti is gyakran mondjátok zabaroham után, hogy holnaptól újrakezdem a diétát?
- Kezd velem holnap 2x7napos sikeres diétát!
- Minden nap elkezdem a diétát, de este feladom :(