Holnap elkezdem a Dukan diétát........ (beszélgetés)
Szia,
Hát neked aztán tényleg csőstül jött ma a kísértés. Ilyenkor, amikor én is kibírom, hogy ne egyek, akkor olyan büszke vagyok magamra. Te is ügyes voltál!
A kalkulátorban a legjobb megnézni, hogy hány nap legyen a támadó. Ha többet csinálsz, mint kellene, akkor nem fogysz a végén már semmit. És felesleges tovább sokkolni a szervezetet, mint kellene.
Te szegény! Én ma konkrétan délután 1-ig aludtam, szóval tudom milyen, amikor valaki szeret sokáig aludni :)
Nem tudom mi lesz velem, ha már gyerek is lesz :) Na jó, azért az nem általános, hogy ilyen sokáig alszom.
Szia!
Üdv. a klubban. Ha pár napot, hetet visszaolvastál akkor nem tart senki a második napnál, a legfrissebb azt hiszem 1 hetes.
Kalkulátor: dukandiet.com.
Ha nem megy az angol akkor google fordító vagy írsz privit és segítek.
Olvasom h. vannak gyerekeid. Hát a nutellás kenyér nekik is ultra gáz az én szemembe reggelire. Esetleg tarthattál volna meg nekik gyümölcsöt.
Donnie, köszönöm a receptet. Nagyon jól hangzik, bár kicsit furi, hogy ecet van benne, de biztosan megvan a miértje. Ki is fogom próbálni.
EL kell hogy dicsekedjek Nektek, ha nem baj. Annyira büszke vagyok magamra. Lassan túl vagyok a második Dukanos napomon és KIBIRTAM!!:-) Pedig reggel pl. nutellás kalácsot kentem a gyerekeknek, délután vendégségben voltunk anyuéknál. Szerencsémre hal volt, halászléből 2szer szedtem és anyu sütött nekem roston halat és tartár mártást joghurtból édesítővel, majonéz nélkül. Isteni volt, jól be is laktam. Aztán jött a sok édes és sós sütemény. VOlt ám csábítás, de még csak bele sem nyaltam. Viszont rengeteget szagoltam, főleg az almás-fahéjas sütit. Komolyan mondom, elég volt az illata, de az nagyon kellett:-))
Képzeljétek, pont meglátogatott egy barátunk, akitől kaptam, nem túlzok 6 kg!!! csokoládét egy szatyorba. Mindenféle Milka termékek vannak benne és egy hatalmas láda szőlőt és körtét. És itt voltam magamra megint büszke, mert kivétel nélkül odaadtam a tesóméknak és a szüleimnek, hogy osztozzanak rajta. Haza már nem került belőle.
Annyira jó érzés így kibírni és sokkal jobban is érzem magam.
Ami viszont érdekes, hogy míg régen kevés főételt és sok desszertet ettem, addig most elég tetemes a főétel, konkrétan a húsfogyasztásom.
A tanácsotokra én is kiadagolom a vizet magamnak. Ma nagyon jó voltam, mert du 3ig má megittem 1,5 litert és a nap többi felében már nem is mértem.
Ugye, pénteken reggel kezdtem 76,3 kg-val és hétfőn reggel fogom mérni magam. Kíváncsi vagyok.
Még lenne egy kérdésem hozzátok. Ha 10 kg-t szeretnék fogyni, ahhoz 3 nap támadót javasolnak. Szerintetek elég? Én 5 napot gondoltam. Vagy nem szabad? Gondoltam, hátha jobban belendül a fogyás az elején.
Van valaki aki szintén a 2. napnál jár?
Ja nem így értettem. :)
Hanem pl.ma a töltött paprikába tettem a darálthúshoz 2evőkanállal,de abból a sok húsból csak 2paprikát ettem meg aminek zabkorpa mennyisége nem tesz ki 2veőkanállal,mert eloszlik.
Ezért kérdeztem,hogy ilyenkor mi a helyzet.
Nem gond ha nincs meg így a 2evőkanál egy nap?
Szia!
Nem a szürettel van a gond, hanem az időjárással, meg alvás kombinációjával. H-P:munka, szombat:házimunka, vasárnap pihenés. Most szombat: semmitevés, házimunka, vasárnap: szüret. Baj a korai keléssel van:).
Nem konkrét receptről beszéltünk, hanem általában.
Nem megengedettek és amik mégis benn vannak, de nincs odaírva h. nem megengedett.
Amiben van pl. : zabpehely, lenmag, szezámmag
A Fornetti a főbejárat mellett van:) Nem lépek le, csak nem fogom a Dukant ilyen intenzíven csinálni, Ha csak 2 kg megy le és egy hónap alatt, az sem baj:)Csütörtökön szakrendelésünk lesz :)Majd szólok a kolléganőmnek, hogy váltson le :) Hány körül jössz?
H2 kilégzési teszten voltunk, gyerköcnek azt mondták, hogy kontaminált bélsyndromája van. Kaptunk antibiotikumot Kliont 10 napra + 21 napig probiotikumot, aztán majd kezdjük a kontroll vizsgálatokat decemberben.
Sziasztok!
Már készül az első Dukan-os töltött paprikám! :)
Kicsit elszámoltam magam így jó sok lesz,de nem baj majd adagokban lefagyasztom és ha úgy van csak előveszem,kiengedem és már ehetem is. :)
Ma reggelre már nem fogytam így jobb is,hogy ma már a második szakaszt kezdtem.
Jóóreggelt!
Már 6 óta fenntvagyok, csak minden szombaton bosnyákolok, és mindent megveszek egész hétre.Voltam al-ba is vettem soksok minden lightos finomságot.A nagy bevásárlásban elfelejtettem mérlegelni, ilyen sem volt még, csak a Mami szobájában felejtette a mérlegetés még hagytam őt aludni.Vettem még szóját és tofut is mert a rakott dolgokba mehet a szója ugye? Szép hétvégét, olvadozást mindenkinek!
Képzeljétek. Elmaradt a szüret eső miatt. Amiben az a bosszantó h. ma as korén keltem, de mivel áttettük holnapra, holnap is. Meg hétfőtől szombatig meló a jövő héten. Nem elírás, szombaton havi értekezlet Pesten, nekem az 3 óra autóval, 9re ott kell lenni:). Szóval jövő vasárnap pihenhetem ki magam legközelebb rendesen. Tudom akinek gyerek van sose, de nekem kell a hétvégi alvás. Legalább 1x. Most meg már nem fexek vissza. 10kor jönnek értem kaja ma a további program.
Legalább a tejbezabi megvolt reggel.
Igen, ezt írtam. A kezdőknek jobb ezt tudni :-)
Szép7végét, olvadó kilókat nektek!
Szép jó reggelt csajok!
Teljes mértékben egyetértek Veled.
Sziasztok!
Lelépek egy hétre, utána ismét itt leszek. Kirándulunk, barlangfürdőzünk, sétálunk nagyokat. Legalábbis ez a terv. Remélem, hogy jó idő is lesz hozzá. 24.-én jövök újra, addig fogyjatok!
Sziasztok!
Ezért szerettem volna tiszta lappal indulni, mert ha Dukan receptet írunk, az legyen az, max mindenki egyéni izlesvilaga és belátása szerint módosít. Nem kell szentiraskent követni a dolgokat, de újaknak, kezdőknek nagy kavarodast jelenthet ha a biztos receptforras is helytelen. Fb-n én ezt mindenképp szeretnem elkerülni, ezért ha valaki tudja, hogy nem 100%ős receptet tolt fel, kérem jelezze! Eddig tutik a képek és kajareceptek!
Hajrá! Jó hétvégét!
A Dukan receptklub 93. beírása - sok receptet találsz ott, nem csak a megengedett hozzávalókból:
"VICA MIKRÓS SÜTIJE
-4 ek. kanál ZABKORPA vagy zabpehelyliszt
-folyékony édesítőszer ízlés szerint, vagy porédesítő
-1 púpos kávéskanál keserű kakaópor
-1 ek. ecet 10 %-os
-4 ek. víz
-2 ek. étolaj helyett 2 ek. joghurt
-1 egész tojás
-1 kávés kanál sütőpor.
1. A hozzávalókat egy mikrózható, műanyag edénykében teljesen simára, krémesre keverem.
2. Ugyanebben az edénykében teszem a mikróba: 700 W-on négy percig "sütöm". Akkor jó, ha már a közepe sem lágy (úgy sül, mint a hamis túrógombóc, kintről befelé) és ha elválik az edény falától. Azonnal tényérra (rácsra) borítom, kis hűlés után felszeletelem és máris fogyasztható!
További ajánlott fórumok:
- Vége, ma elkezdem! Nem hétfőtől, nem holnaptól, MÁTÓL!!!
- Kezdjük együtt holnaptól a diétát!Csatlakozz!
- Mától elkezdem a South Beach diétát. Csatlakozik valaki?
- Ti is gyakran mondjátok zabaroham után, hogy holnaptól újrakezdem a diétát?
- Kezd velem holnap 2x7napos sikeres diétát!
- Minden nap elkezdem a diétát, de este feladom :(