Holnap elkezdem a Dukan diétát........ (beszélgetés)
Állítólag a dukan oldalon is van egy csomó minden amit enged pluszba. Formálódik a dolog. Én márc-ban mikor kezdtem nekem az volt a szentírás (kivéve a csoki), én nem keresgélek azóta, nekem az már könnyítés lenne. De ha valaki most más alapokkal pl. 1,5%-al kezdi, akkor neki az legyen az alap és később ne engedjen pl. 3%-ra. Van aki minden nap eszik gyümölcsöt, mert Ő megengedi magának vagy sajtot. De nem mindenből egy kicsit.
A cikkben benne van: sajtot nem lehet enni.
Mivel nálunk nincs 1% alatti tej, nem tudok mit tenni. Azért nem fogok 150 km-t utazni. De mivel napi 2 dl tej max.!!! az átlagfogyasztásom elhanyagolható.
"Minden nap javasolt 1,5 evőkanál (nem púpozott) zabpehely (Oat Bran néven kapható a legismertebb nagyáruházban, egy csomag hónapokra elég). Aki akarja, ezt megdarálhatja és készíthet belőle zabpalacsintát. A recept szerepel magyar oldalakon.".
Szóval benne van a zabkorpa a cikkben. Csak részletet másoltam ki Neked. Lehet tényleg többször kellene elolvasnod.
Nem kötelező megvenni a könyvet. Volt már aki vitatkozott velem emiatt, de nem zavar. Nehogy azt hidd egyébként h. másoknak egyszerűbb. Nem pénztárcakímélő diéta, ezt tapasztaljuk.
A tescoban akció kínálatban 1700ft a könyv, de lehet, hogy már csak volt.
Milyen más nyelveket beszélsz, mert rengeteg idegennyelvű oldalon lehet keresgélni.
Sziasztok!
Keveset vagyok, mert sok mindnet csinálok, na meg volt egy hullámvölgy, amikor úgy éreztem, hogy nekem már nem itt a helyem, nincs már teendőm, hiszen befejzetem a saját dolgom, aztán végülis úgy tűnik, hogy maradok.
Facebook-ot sem tudtam csinálni, energiaszint csökkenés miatt. Nem is értem az Emmát, én csak elviszem a mindenféle külön foglalkozásra, de ő még 1-1 órát végigélvez és még utána is pörög.
Remélem októbertől ismét felturbozom magam.
És éljen, 3/2 szakaszt nyomom:)
Lányok nekem is van kérdésem:)
aszpikos plykasonka szerintetek??
vagy ugyanez rakottnyelvvvel??
Nincs meg, mert csak 2 napja jelent meg és még nem láttam ,de kíváncsi vagyok rá:)
azért írtam amit írtam a kedvre vonatkozóan:) nekem sincs sokszor kedvem....:(
Neked megvan?
Spec. engem nem túlzottan hoz lázba, mivel biztos sok benne a franciás kaja. De boltban lehet megnézem.
Kedves Ildikó nagyon köszönöm ezt a hozzászólást Tőled:).
Azért érdekes h. van aki megveheti és nincs "kedve" megvenni, van akinek meg nem telik rá, de megvenné. Érdekes ez a világ.
Meruru, ha nálad a "kedv" az anyagi akokr írd így le hogy érthetőbb legyen. De ha nem anyagi jellegű...
pedig jó lenne,ha megvennéd, mert mindig bele.bele kéne olvasnod és legalább 1X elolvasni
nem lenne kételyed és tudnád mi és miért van!
Én mondtam neked:)))
de ne aggódj ez el fog tünni!!!
99%ig mondom, hogy nem attól lettél több....
de ne akadjatok ki ilyen 40 dekákon. Ha jól belegondoltok, ezt egyszerűen okozhatja, ha pl. épp nem akkor, annyit wc-zel..ilyesmi....
Nem tragédia!!
Köszönöm szépen a válaszokat, akkor mostmár merek enni belőle :-)
és a biztatást is. hétvégén csinálok fotókat, kíváncsi vagyok az 1 hónap szemmel látható eredményeire :-)
Kitartás mindenkinek! :-)
3. nap Támadó szakasz:-) Még mindig nem álltam mérlegre. Nagyon nagyon izgulok, Elvileg öt nap támadást szeretnék, így hétfőre terveztem az első mérlegelésem a lépegető 1. napjára.
Eddig nem csábultam el.... nos..... én úgy érzem a testemen, hogy könnyebb vagyok, izgulok csajok.... nagyon - nagyon :-)
További ajánlott fórumok:
- Vége, ma elkezdem! Nem hétfőtől, nem holnaptól, MÁTÓL!!!
- Kezdjük együtt holnaptól a diétát!Csatlakozz!
- Mától elkezdem a South Beach diétát. Csatlakozik valaki?
- Ti is gyakran mondjátok zabaroham után, hogy holnaptól újrakezdem a diétát?
- Kezd velem holnap 2x7napos sikeres diétát!
- Minden nap elkezdem a diétát, de este feladom :(