Hölgyem, mennyire romantikus beállítottságú a párod? (beszélgetés)
Annyira jó lenne!
De, nem. Romantika az nincs.
Van kiszámíthatóság, sok-sok együtt töltött év, két szinte felnőtt fiú.
Nálunk is a párom a romantikusabb típus, de nem az a csöpögős! =) Bár idő kevés van rá sajnos, ha romantikáról van szó, én inkább a különlegességeket szeretem, nem a tipikus romantikusnak felfestett dolgokat (pl. vörös rózsa =S ettől én kifejezetten legörbülök, mert sablonos, fantáziátlan).
Amellett én úgy gondolom, valamilyen szinten mindenki szereti a romantikát, még az is, aki azt mondja "én nem vagyok romantikus típus", hiszen nem mindenkinek jelenti ugyanazt!
A romantika nem egy megtervezett dologból fakad, hanem egy váratlan cselekedetből, gesztusból a másik felé! A váratlanság, a meglepetésszerűség adja meg az igazi értékét, legyen az bármi, ami a párunk szájára széles, őszintén meghatott mosolyt csal! =)
Én nem irigykedem, nem jön be az a férfi típus sem, amelyik képes az effajta romantikára.
:P
Na jó, én is tudnék mit kezdeni, röhögve kimenekülnék a világból. Vagy röhögés nélkül. Esetleg állnék ott, mozdulatlanul a zavarodottságtól, hogy HE?! MIVAAAAN?!
:D
De én úgy irigylem azokat a lányokat, akik ezt tudják szépen fogadni. Komolyan.
Havonta egy csokor virág. Néha éttermi vacsi kettesben. A kezdetektől. Már pici babánk is van, és szerencsére a romantika nem veszett ki belőle. Persze ehhez 2 fél kell.
Az eljegyzést inkább nem is írom, mert szem nem marad szárazon. Ahogy akkor nekem se. És az a szám ..... a mai napig libabőrözök. (Jó értelemben.)
Én sokkot kapnék ettől.
:)
Ez nagyon szép annak, aki erre vágyik. :)
Én pl nem tudnék mit kezdeni vele.
Ha valaki romantikus típus, attól még nem feltétlen tutyimutyi..
Azt hiszed, igen és ezért írod, hogy szerencsére?
Helyesbítenélek: ritka, mint a fehér holló! :)
Ha ezt tudtam volna.....
Egyáltalán nem az...szerencsére.
:)
Végre valaki.
Legalább az utónemzedéknek van valami remény. Fiút szülj! :DD
Még... azért...:D
Talán egy hercegről ábrándozó hölgy írja ezt? :D
:D
Legalább az egyikükre biztosan azt mondhatom, hogy nem csak annak tűnt! A "többinél" lehet, hogy van benne valami... jajjj
További ajánlott fórumok:
- Kedvenc romantikus filmem
- Lányok/nők barátsága. Ez barátság, több lehet barátságnál (de nem romantikus), vagy valójában romantikus kapcsolatban vannak?
- Alapvetően pozitív beállítottságú emberekkel beszélgetnék csak úgy, mindenféléről:)
- Melyek a legjobb romantikus filmek, vígjátékok, illetve horrorfilmek?
- Szeretnék egy igazán romantikus cd-t összeállítani.Ti milyen dalokat ajánlotok?
- Milyen romantikus estével lepnéd meg a párod a szüinapján?