Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Hölgyek, ti mit néztek meg egy erotikus vagy szex filmen? fórum

Hölgyek, ti mit néztek meg egy erotikus vagy szex filmen? (beszélgetős fórum)


1 2
2016. szept. 27. 23:52

ritka a jó erotikus film, mint ritka a jó szex, v pornófilm. egy erotikus jelenet attól megragadó, mint minden más a világon. a szemnek finom vonalak, arányok, felületeken játszó fény-árnyékok. érzékien kifejező mozdulatok. minden finoman közelítve ahhoz ami szükséges, de elég. nyilvánvaló, h mindenkinek más a mérce, hiszen ahogy a szexualításban hordozott igényességünket világgá kürtöljük puszta öltözködésünkkel, ugyanúgy fekszünk rá a képernyőre. ami ez egyszerű összefüggést felborítani képes az az álszent, v épp túljátszott magamutogatás. az a baj, h szexuális kultúránk, alig létezik. a szexuálítás művészetét nagyon sokan a dugással azonosítják. mintha lopni mennének, úgy közösülnek egymassal emberek, természetellenes mozdulatokkal, sokszor arcába sem nézve a masiknak. meg sem lelvén soha annak tekintetében az öröm pillanatának izgalmas gyönyörűségét.

pedig annak kifejező mozdulata, akár a balettban, lélegzetelállító tud lenni. élvezni látni, végig nézni a másikat, érezni remegését rezdüléseit, annyit jelent, mint látni ezt a táncot. megismerni az oda vezető utat, és vágyakozva keresni másikat hozzá..

e vágyakozásunk az erotika maga. amikor nem az aktust vágyjuk, hanem a hozzá vezető út, titokzatosságának felfedezéseit. a japán ijászok órákig képesek célra tartani, mielőtt ellövik az íjvesszőt. a megtartás művészetét gyakorolják, nem az ellövését. a mögötte húzódó szellemiség okán. a test játékait is a szellem képes csak oly mértékben befolyásolni, hogy azokat magasabb szintre emelje, mint puszta orgazmus kellékei.

az erotika voltaképp a sikosításért folytatott szellemi (társas)játék.

felvezetés, melynek lényege önmaga, ha megtanuljuk hogyan érdemes élni vele. tehát a kérdésre a válasz, h mit is néz az ember egy erotikus filmben, egyszerű. saját szexuális szemléletén keresztül, csakis önmagát. különben, csatornát váltana.

50. Magdalénia (válaszként erre: 49. - Tas1984)
2016. szept. 27. 17:09

Kedves Tas! Az utolsó mondatodhoz: Reméljük. :)

Lehet, hogy "túlspiráztam", de csak azért, mert némelyik ember képtelen visszafogni magát.

Így talán, legalább megelőzendő, ha elgondolkodik és megmarad az erotikánál.

Ha nem, akkor így jártam. :)

2016. szept. 27. 16:42

Kedves Magdaléna!


Én emberileg, a gyermekeit féltő szülőként teljesen megértelek, de azt gondolom ezt egy kicsit most túlspiráztad. Ha megnézed, hogy a fórum indítása óta milyen témák, hozzászólások kerültek elő, hát nem mondanám egy durva dolognak, sőt talán nincs is benne szexuális tartalom. Nem hinném, hogy valaki pont ettől fog "elrontódni" illetve pont a hoxán, amikor ezen kívül legalább 1 millió olyan oldal van ami nem nekik való és simán hozzáférnek, sőt a keresők azt hozzák fel elsőnek a hoxát pedig 246.-nak. Illetve a fórumnak az a "tanító" illetve tapasztalatszerző oldalát is nézni kell, kellene amit az előttem szólók írtak le. Bár hozzátenném, ha egy fiatal ezt a fórumot megnézi, már a 6-10 hozzászólás után kilép, mert ebben neki nem volt semmi új, vagy oktató, tanító dolog, hiszen csak kifejezetten elméleti dolgokon filozofálunk, hogy milyen a pornó stb. Ez max. 1-2 érdeklődő felnőtt olvassa végig:)

48. Magdalénia (válaszként erre: 46. - Mézes-Krémes)
2016. szept. 27. 13:49

Igen. Kimaradnak a szintek.

Felvilágosítás alatt elkezdik a veszélyek ismertetését és ott mintha megállna, s nem marad más hátra nekik, csak a pornó.


Gondoljunk bele, hogy egy gyereknek mennyire félelmetes látnia egy olyan dolgot, amire még nem érett. Undor és elutasítás követi, míg a korához képest éri el azt az ismeretet, azt már akkor természetesnek fogja érezni.

47. Magdalénia (válaszként erre: 45. - Nátháska)
2016. szept. 27. 13:35

Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy van egyszer egy fórumindítói szándék, majd egészen más lesz belőle a hozzászólások alapján. Egyszer csak úgy érezzük, hogy pornóoldalon vagyunk, vagy XY hálószobájában, ahol az extremitásait még hajazzuk is.

Attól, hogy vannak pornóoldalak és túl sok jót nem tanulnak belőle, nem jelenti azt, hogy itt majd fognak.


A vélt anonimitás miatt elszalad a ló.

46. Mézes-Krémes (válaszként erre: 45. - Nátháska)
2016. szept. 27. 13:16
Az "átugorva több szintet"-nél szerintem ő itt nem magára az erotikára gondolt, hanem arra, hogy olyan korú gyerek olvashatja, akinek még nem lenne való ilyen szinten olvasnia a dologról. Tehát nem a tinikre, akik már a pornón nőttek fel, és esetlegesen már van fiú/lány az életükben.
45. Nátháska (válaszként erre: 43. - Magdalénia)
2016. szept. 27. 12:55

Én ezt az egészet másként látom, és szeretném Neked a saját logikámat követve levezetni :).

Átlagos, hogy a mai srácok pornón nőnek fel, mert menő már 10 évesen ezt nézni. Mit is látnak és tapasztalnak ebből? A nő azt szereti, ha mindenféle bevezető nélkül durr bele és kész (mint anno 100 évvel ezelőtt a paplan alatt). És utána ezt viszi ki a való életbe, majd jön ide (és a gy@korikerdesek-re) a sok kis tinilány, hogy "A barátom szerint nem vagyok jó az ágyban, mert igénylem az előjátékot és nem élvezek el 2 perc alatt. Segítsetek, mi a hiba velem?"


És akkor itt a nők kitárgyalnák, hogy valójában mi is izgató a nők számára, stb., és talán az önző fiatal elgondolkodna, hogy "Ez tényleg nem volt eddig jó?"; aki figyel a csajra, megerősítést kapna; a lányoknak pedig talán lenne egy egészséges önbizalma.


Miért nem felvilágosítás az erotika? A gondolatmenetedet követve ez egy nagyon jó lépcsőfok lehetett volna. Megfordíthatom a kérdésedet? Azt írtad, hogy "Ez is egyfajta felvilágosítás, de átugorva több szintet is". És ha kihagyjuk ezt a 'Mi a jó a nőnek?' szintet, akkor mi marad, mint felvilágosítás...? A pornó.

44. vándor69 (válaszként erre: 43. - Magdalénia)
2016. szept. 27. 05:43

Szerencsére mi úgy nőttünk fel, hogy nem volt telefonunk nem tudtunk Hoxázni. Minket elvittek a suliból az összes Jancsó filmre. 😁

Szerintetek értettük, hogy miért szaladgálnak meztelen nők a pusztában?

Ezek után sikerült beszerezni néhány pornó újságot. Abból sem tanultunk többet, mint egy fórumból. Ott csak a fizikai oldalát láttuk a dolognak. Egy fórumon talán ettől többet is tanulhatna az ember, de nem a fórumokat fogja keresni a legtöbb gyerek.

43. Magdalénia (válaszként erre: 42. - Mézes-Krémes)
2016. szept. 26. 23:38

:)

Akár a szülőn múlik, akár nem, a tizenévesek itt grasszálnak a telefonjaikkal, ez tény és felvilágosítás helyett mást találnak. Ez is egyfajta felvilágosítás, de átugorva több szintet is.


Az idézett cím beírva a Googleba, kiadja a videót.

Kemény, nem is biztos, hogy meg tudod nézni, vagy végignézni. Leadták a tv-ben is.

Hova juthat el egy gyerek, s nem mindig a szülőn múlik.

42. Mézes-Krémes (válaszként erre: 38. - Magdalénia)
2016. szept. 26. 16:22

Ebben igazad van. Ha gyerek van a környezetemben akkor én is maximálisan figyelek arra, hogy olyan témákat ne érintsek, ami kellemetlen lehet, és persze nem is beszélek csúnyán. Ez természetes.


Viszont akkor is tartom azt a véleményemet, hogy a szülőn múlik, hogy a kissebb gyereket mennyire engedi és hogyan engedi fel a netre.


Nem tudom ki az a Karesz, és mi a végakarata. :)

41. Bekacomb (válaszként erre: 40. - Magdalénia)
2016. szept. 26. 15:30
Akkor valószínűleg csak más az a határ, ami nálam kiveri a biztosítékot.
40. Magdalénia (válaszként erre: 39. - Bekacomb)
2016. szept. 26. 14:52

Elvileg.


Van itt olyan fórum is, ahol mindenki számára elfogadható módon beszélgetnek a felvetett témáról, akár a szexről is.

Hidd el, az is megoldható és nem finomkodás kérdése.

39. Bekacomb (válaszként erre: 38. - Magdalénia)
2016. szept. 26. 14:22
Ne már. Semmi durva nem hangzott el, amúgy pedig a Hoxán elvileg csak 18 éven felüliek regisztrálhatnak. Innentől kezdve nem vagyok hajlandó túlfinomkodni a dolgot, ami eddig sem volt túl sok. Ne lihegd ennyire túl! De ha ennyire zavar, nem muszáj olvasnod, akkor ne lépj ebbe a fórumba és ne szólj hozzá. Neked sem jó, ha olyasmivel foglalkozol, ami zavar. Ezt nem cinizmussal írom, hanem jó szándékkal. ;-)
Unatkozol? Gyere játszani!
38. Magdalénia (válaszként erre: 37. - Mézes-Krémes)
2016. szept. 26. 14:03

Nemcsak a szülőknek kell példát mutatni, a környezetnek is. Nem hiszem, hogy előremutató, ha akár gyerekek előtt is úgy beszélünk, ahogy nem kellene.


Nem elmenni a probléma mellett és hárítani. Nem úgy van az, hogy azt csinálok, amit akarok és nincs önkontroll még a saját érdekünkben sem.


Pl.ha a környezet rossz, sokszor a szülő sem tehet semmit. (ld.Karesz végakarata, de sok ilyen példa van)

37. Mézes-Krémes (válaszként erre: 36. - Magdalénia)
2016. szept. 26. 11:12

Nem hiszem, hogy azonosítható lennék, de ha mégis az én szexuális szokásaimról beszélgetnének a szomszédok, akkor is kb. pont teszek rá, sőt... Nagyon tudom sajnálni azokat az embereket, akik egy harmadik személy szexuális szokásairól sutymorognak, mert ez azt jelenti, hogy nekik sajnos személy szerint nem sok örömük van a hasonló jó dolgokban. :) Így, ha mással nem is, hát akkor ezzel szívesen a kedvükre teszek, sutymorogjanak csak rólam, ha egyéb örömük nincsen. Mégis kit érdekel?!


Példát pedig mindenki a saját gyerekének mutasson.

36. Magdalénia (válaszként erre: 33. - Mézes-Krémes)
2016. szept. 24. 00:16

Nem prűdség. Egyrészt sokan nem is gondolják, hogy mennyire beazonosíthatóak a hozzászólásaik alapján.

Ne lepődj meg, ha esetleg a szomszédod elmondja egy másiknak a szexuális szokásaidat.


A gyerekekről ne véleményed legyen, hanem pl.mutass példát, hogy nyilvános fórumon ők se tegyék ugyan ezt.

35. Magdalénia (válaszként erre: 30. - Tas1984)
2016. szept. 24. 00:09

Baloldal, saját menü, naplóid, új napló indítása....


Eljutnak a gyerekek is a hoxára, mert nagy a reklámja.

2016. szept. 23. 14:08
Régen ment az HBO-n azt hiszem a Mesék a kriptából horrorsorozat. Két rész közt leadtak egy rész erotikus filmet, ami szintén olyan fél órás volt, mint a horror. Playboy: Erotikus ábrándozások volt a címe. Na aaaaaz nagyon ott volt.
33. Mézes-Krémes (válaszként erre: 30. - Tas1984)
2016. szept. 23. 14:01

Szia! Én a "lényeget" és a nőt szoktam nézni benne. :)

Ne aggódj, sokan vannak prűdek itt, ne foglalkozzál velük.


Akit a téma nem érdekel, az lapozzon tovább. A gyerekekről meg az a véleményem, hogy a szüleinek a dolga koordinálni, hogy mihhez fér hozzá, s mihhez nem. Egy kamaszt persze nem lehet szabályozni már, de nekik meg (sajnos) nem a hoxán olvasott dolgok jelentenek "veszélyt".

32. gribedli*** (válaszként erre: 31. - Nikletty)
2016. szept. 23. 09:41
:DDD
31. nikletty (válaszként erre: 30. - Tas1984)
2016. szept. 23. 09:22

szerintem is, ill. legyen ott a szülő is, hogy mit csinál a gyereke...

egy 16évesnek ezek meg már baromira nem újdonság, s nem olyan durva... én személy szerint előbb néztem apám eldugott sex kazettáit a tesómmal mint bárhol máshol...

30. tas1984 (válaszként erre: 29. - Magdalénia)
2016. szept. 23. 08:32
Elismerem részben igazad van, bár megmondom őszintén nem tudtam, hogy lehet csinálni zárt fórumot. Mindezek mellett nem provokációnak, vagy élvezkedésnek szántam a kérdésem, pusztán érdeklődésként, érdekességként. Mindezek mellett azt gondolom egy fiatal 100szor hamarabb talál ilyen tartalmú oldalt, akár közösségi oldalt, minthogy eljusson a hoxa oldalára ilyen témában.
29. Magdalénia (válaszként erre: 25. - Vándor69)
2016. szept. 22. 19:39

Részben igazad van, de azok akik idejárnak egy-egy kérdést feltenni, nem biztos, hogy ezzel kell itt találkozniuk. Attól, hogy tele van a net, miért kellene itt is tele lennie porno tartalmakkal.

Tapasztaltam, hogy némelyik hozzászóló egyáltalán nem szalonképesen adja elő magát. Ezért ajánlottam a zárt fórumot, ahol kedvükre kitárgyalhatják a témát. Nem értem miért kell ragaszkodni a nyílt fórumhoz, amikor nem csak az erotikáról van szó, hanem a pornográfiáról is.


Én átlapozhatok rajta, de akkor sem helyénvaló, szerintem.

Kvízjáték online és ingyenes
28. gribedli*** (válaszként erre: 25. - Vándor69)
2016. szept. 22. 15:51
:D
27. gribedli*** (válaszként erre: 15. - Gyöngy:))
2016. szept. 22. 15:48

Nem baj, végülis a Trónok harca, Tudorok, Spartacus (még biztos kihagytam egy csomót, Affair, stb) és más sorozatok úgyis tele vannak:DDD


Egyszóval úgyis a pofánkba tolják, kinek mije van, azt!

26. gribedli*** (válaszként erre: 1. - Tas1984)
2016. szept. 22. 15:44

Az erotikus filmen ugyanezt: férfi arca, külseje, és hogy mit csinál, de a nőt is (ahogy a férfiak is megnézik az erotikus filmen a férfit is).


Az ilyen Rocco S. féle gagyi pornókat nem. Ahhoz elég defektesnek kell lenni, hogy tetszen az, amit ő csinál a nőkkel, szóval a férfiközönsége csupa defektes, félig pszichopata, a női közönsége, akik szeretik, enyhén lelki nyomoroncok. De ez csak az én véleményem:)

25. vándor69 (válaszként erre: 24. - Magdalénia)
2016. szept. 22. 15:38
A kiskorúak nem itt fognak nézelődni. Tapasztalatból tudom, hogy amikor megtanulnak írni, rövid időn belül beütik a keresőbe, hogy szex. Ilyenkor nem a Hoxa fog feljönni. 😁
2016. szept. 22. 12:56

Aki nem értette volna meg: gyermekkorúak is vannak a Hoxán!


Lehetőség van zárt fórumot létrehozni!

Aki erre nincs tekintettel, az felelőtlen, vagy tényleg csámcsogi, akár nő, vagy férfi.


Nem is értem, miért nem törlik az ilyen nyilvános, mindenbe belemenő témát. Egyre többen felbátorodnak és nyitnak újabb és újabbat.

23. vándor69 (válaszként erre: 14. - Magdalénia)
2016. szept. 22. 05:41
Szerintem a csámcsogi öreg férfiak is nagykorúak. Úgy mint az álszent, prűd csámcsogi hölgyek. Az ilyen témán nem felháborodni kell, hanem elkerülni még az ilyen témájú fórumok környékét is! Pedofilok és mutogatós bácsik voltak a Hoxa előtt is és lesznek a Hoxa után is. Nem feltételezem, hogy a mutogatós bácsik mutogatás közben a Hoxán vannak. Fizikailag lehetetlen, hogy miközben a telefont, vagy a laptopot nyomkodják, szét tudnák nyitni a kabátjukat. 😁
22. Dodi44 (válaszként erre: 14. - Magdalénia)
2016. szept. 22. 03:39

[nem valami felertekelo velemenyed van a ferfiak osszessegerol...

Gondolod, talan a feriak is hasonlo velemenyt nyilvanitsanak a Hoxan levo holgyekrol is?]

1 2

További ajánlott fórumok:


BODORRÓZSA LEVÉL TEA
Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook