Holdnaptár - Jónás módszer (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Holdnaptár - Jónás módszer
na de nekem még nem kellene:(
Pé utáni 5-6 napon vagyok....és ez megy 2 napja és még mindig pirisen fáj a hasam....nem is én lennék
Ez igaz,de én speciel imádtam most,amkor a vodafon 2 naponta hívott,hogy hosszabbítsam meg a lejárt szerződésem nálluk.Mindig tesznek valami ajánlatot,hogy írjak alá,én meg tiltakozom,és így egyre jobban le tudtam alkudni a havidíjat is.
:DDDDDDDDDDDDD
én is ilyen leszek tuti..igy is mindig van valami bajom....
Csajok iszonyúan fáj a bimbim..mint piri elött
Jaj Te szegény , lehet gyógyszertől, szerintem ne menj most a bőrgyógyászatra ott annyi mindenféle beteg van. Én még a háziorvoshoz is utálok lemenni , máskor nem zavar a sok göthös ember de most félek.
A nógyógyász írta fel elvileg neki kell ismernie ezt a gyógyszert.
átbacták az agyam.....eddig egy bizonyos havi lebeszélhetőségem volt több céges telcsire.....és a percdij 17 ft volt a lebeszélhetőségen belül ill azon túl is ez volt a kedvezméy.....ők meg szép csendben szó nélkül felemelték a lebeszélhetőségen túlit 35 ft-ra.....széééép mi..dupla lett a számla...
telefonon már lebactam öket...a válasz az volt...ment e tv-ben meg 2 napilapban..
Faca...mondtam a köztünk lévő szerződés módósitását a tv-ből tudjam meg???
A millió reklámsaláta közé nem fért volna be agy tájékoztató...te hülye többet kell fizetned...
Ráadásul nem 5ezer ft-ról van szó....
További ajánlott fórumok:
- Jónás módszer: fiú vagy lány?
- Szépségápolás, méregtelenítés a Holdnaptár szerint
- Esett-e teherbe valaki közületek Dr. Jonás módszerével
- Speciális holdnaptárt keresek a neten, tudtok ilyen oldalt ajánlani?
- Jónás módszer című könyvet ki írta?
- Ki tudja, hogy lehet a jónás módszerrel a biztonságosabb, kevesebb kockázattal járó jónás napokat megállapítani, kiszámolni?