Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Hol vannak a jó hapik??? (beszélgetés)
hát igen. nekünk is igényesnek kell lennünk. de mindenkinek más az igénye.
jó hapi szerintem mindenkinél hasonlót takar
céltudatos, okos, humoros és persze szeressen
de okos, kérlek legyen okos, akár okosabb mint én és kicsivel határozottabb, ne én legyek az anyja
Lehet, hogy a szomszédban, csak még nem vetted észre. :))
Látod, én megtaláltam, de a világ túlsó végén (szerinte)... és nem akart engem... örökbe. Szóval, mire megyek vele? :)) Így aztán már nem is keresem, koncentrálok a munkára és az új feladatokra. :)
Szerintem meg rohadt jól nézzen ki!!Ők is elvárják a nőtől,hogy szép és csinos legyen, nekem miért ne adasson meg az esztétikai élmény?:P:))
Hm... ha valaki talál ilyet ebben a büdös életben, szóljon nekem is. :(
Binky..ez mekkora hülyeség..)))))
Persze, mindenkinek van valahol egy "foltja", de elég nehéz megtalálni:(
gőzöm sincs, hol és merre lehet????????????????? de nem a közelben van, az biztos.
meghaltak a háborúkban
nem vicc, tényleg...
ma már nincsenek olyan férfiak, akikért érdemes élni, és nincsenek olyan nők, akikért érdemes meghalni
lehet eltévesztettem a dátumot, korábban kellett volna születnem
Nem írtam hogy nincs párom:)16 éve boldog házasságban élek.
Na igen szerintem is, csak az a baj ha találsz is ilyet rövid időn belül elfelejti hogy nő vagy. :(((
Mindenkinek más a jó pasi... Van akinek a kifejezetten rosszfiú típus jön be (nekem is), míg másoknak a jólfésült, sima modorú. Még jó, hogy nem vagyunk egyformák! :)))
Itt nem igen fordul elő egyik példány sem, vagy a többség nem mond igazat magáról.
Mindenkinek más a "jó hapi", valahol a Tiéd is megvan... gondolom. ;)
türelem............. persze..........én már 18 éve türelmes vagyok, de itt a vége.............. a türelmemnek.
megnéztelek. ahhoz képest elég jól nézel ki, hogy ilyent írjál........... te hogy hogy nem találtad meg?????????????
Idéztem... Rendszerint utólag derül a varangyság... És ha türelmesek vagyunk, megtaláljuk testünk-lelkünk másik felét.
igen, férjnél vagyok, de minek????????????????, mintha egyedül lennék:(((((((((((((((((( mint a kisujjam.................................
A kérdés gondolom, csak elméleti?-mintha azt olvastam volna, hogy férjnél vagy...
Persze, mindegy is: egy kapcsolatban is érezheti úgy magát valaki, mintha egyedül élne:(
akkor te szerencsés vagy..................
én sajnos nem vagyok az:(((((((((((((((((
:((((((((((((((((
ez egy kicsit durva volt. szerinted nem?
itt van egy mellettem a szobában:)
"Sok varangyot kell ahhoz megcsókolni, hogy megtaláld az igazit..."
nos.
legyen figyelmes, éreztesse velem, hogy NŐ vagyok, mindenféle szempontból: itt értem elsősorban kis meglepetés, nem feltétlen gondolok pénzben kifejezhető ajándékra. és persze nem utolsó sorban valamennyire jól is nézzen ki.
Nézzük meg a kérdést hátulról: kinek, mi/ki a jó hapi?!
Kérdezem a fórum indítótól elsősorban. Mit vársz el egy hapitól, illetve, mitől "jó" egy hapi?!
Szomorú vagy nem ez van!:(((
További ajánlott fórumok: