Hol vannak a figyelmes férfiak? (beszélgetés)
:) Én biztos, semmi nem megoldhatatlan, én már csak tudom, na jó nem vagyok annyira tapasztalt, de nagyon vágytam Szerelmemre, és most tessék, itt vagyunk. :) Van munkám, a Kicsi oviba jár, együtt vagyunk, imádjuk egymást, és tervezzük az életünket. Nem mondom, hogy könnyű volt, mert én is házas voltam :(, páromnak volt egy hosszú kapcsolata, de tudtuk, hogy egymás nélkül nem tudunk élni. :)
szia! elképzelhető... mivel mondjuk Én az enyém nélkül élni nem tudnék :) annyira figyelmes ;)
de tényleg sztem Én lehet h mennék
Hát elég nehéz döntés, de én a Szerelmemet választanám, nálam egyértelmű, persze, a biztos körülményeket meg kellene előtte teremteni (állás stb.).
Sziasztok!
Új vagyok,még nem indíthatok fórumot,de azt hiszem,ti tudtok válaszolni a kérdésemre,ill. tanácsot adni.Egy éve vagyok férjnél,szeretjük egymást,még minden szép és jó.(Nem ülök a rózsaszín felhőn,hogy ez örökké így lesz.Még huszonévesen hittem ebben,de 1-2 csalódás után,már nem.Persze nem benne csalódtam.)A férjem el akar költözni az ország másik végébe,egy állás miatt.Nekem itt jó állásom,lakásom van.De a lényeg:itt vannak a szüleim, testvérem, a barátaim,akikre mindig számíthatok.
Feladnátok-e mindent egy férfiért?
Itt vagyok, újra a régi nevemmel. :D Szerintem véletlen töröltek ki! :)
Lemaradtam este a partyról. :( Pedig szívesen dumcsiztam volna veletek. :)
Ez sajnos ismerős. :( Nekem sem volt soha barátnőm, csak a szomszédasszonyom, aki mindenben támogatott, segített exet otthagyni, látta a sok szenvedésemet. Ő volt, és mai napig is a barátnőm! :)
Sziasztok!
Jesszusom, négy oldalt kell visszaolvasnom. :D
Rántott csibemellet, tepsiben sült krumplit, húslevest.
Adunk az egészségnek meg a fogyókúrának !
Mondjuk én nem fogyózom, de nem egy rost- és vitamindús, kalóriamentes ebéd.
mi jot fozol szomszedasszony:)?
Pálinkás szép jó reggelt!
Főzni kell wazze... Sok az éhes száj, be kell tömni. Majd bepislantok.
Hol vagy? Előbb ébredtem. Most mé´alszol?
Én bocsi,mire leírtam,látom többen kapcsolódtatok!
jaja, új téma. elnéztem :)
fent katt "fórumok" ... ott pedig "új fórum" fülecske :)
Szia!
Klikk: Forumok ----> klikk uj tema.
Sziasztok!Segítsetek,hogy lehet itt új fórumot nyitni??
kihaltak , közvetlenül a dinók előtt:D
azt hiszem adok egy eselyt magamnak es agyba dobom magam,ha nemtudok elaludni szamolom a baranyokat...:)Jo ejt,most mar tenyleg megyek:)
már én is csak pislogok, mint a béka
Hat almos vagyok kicsit,de annyiranemhogy elaludjak...Kozbe hallgatomazenet ,es jol elvagyok:)De nemsokara lefekszem(vagy elalszok seggen ulve....)
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek! Hogyan lehet egy 6 éves gyereket rávenni, hogy összeszedettebb legyen, gyorsabb, figyelmesebb?
- Mennyire nagy kérés egy kapcsolatban néhány apró figyelmesség?
- Ajánlanátok egy nagyon megbízható, kedves, figyelmes bőrgyógyászt Szegeden?
- Meddig szeretet (megóvás) & figyelmesség, honnantól féltékenység?
- Tud valaki nagyon lelkiismeretes, kedves, figyelmes gyermek fogorvost? Ahol fájdalommentesen tudnák kezelni 5és fél éves gyermekem?
- XVII. kerületben keresek gyerekorvost. Olyat, aki jó, megbízható és figyelmes.