Hol találhatok Zrínyi matematikaverseny feladatokat? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni a 7. és a 2. osztályos megyei forduló feladatainak elküldésével? Az utóbbi évek feladatsorai érdekelnének.
97 és 2000 közöttieket tudok küldeni, ha valakit érdekel.
Sziasztok!
A kislányommal mi is készülünk a versenyre, kérem ha valakinek megvannak a 2. osztályos feladatlapok és megoldások küldje el részemre
előre is nagyon köszönöm :-)
e-mail cím: csepanevi@indamail.hu
Sziasztok!
Látom sokan érdeklődtek korábbi évek 2.osztályos Zrínyi matematikaverseny feladatokról illetve azok megoldásáról. Már több helyen próbálkoztam, eddig sikertelenül.Az én kisfiam is készül rá és szeretném kérni, hogy valaki legyen kedves, és nekem is küldje el őket e-mailben.
herczoniki@freemail.hu
Előre is nagyon köszönöm!
Sziasztok,
Akinek van 2. osztályos Zrinyi matematika verseny feladatai es megoldasai,kérem küldje el nekem is.
eli.seres@yahoo.com
Köszönöm!
Sziasztok! Legyen kedves valaki kuldje meg
a Zrinyi matekverseny 2.evfolyam 2015 ev feladatait. Illetve,ha megvan vkinek.a korabbi evek megoldo kulcsai azt is szivesen vennem.(2014,15,16,17) Nagyon koszonom!
Sziasztok!
A www.matekaneten.hu oldalon a matematika/versenyek fül alatt megtaláljátok a feladatlapokat.
Üdv:
Móni
Sziasztok,
Akinek megvan a 2. osztályos Zrinyi matek feladatai az kérem küldje el nekem is :-)
abmatek2017@gmail.com
Köszönöm.
A.
sziasztok,
Én is szeretném elkérni a 2. osztályos feladatokat!
Előre is köszönöm! v6frpq@freemail.hu
Sziasztok, Lujzika
Sziasztok! Szeretném én is elkérni a Zrinyi matek 2 évfolyam feladatait! Ha van valakinek legyen kedves elküldeni! Előre is köszönöm!
szaboandi216@gmail.com
Sziasztok! Zrínyis matek feladatokat keresek 2. osztályosoknak. Ha van valakinek, legyen kedves, küldjön nekem!
anett@konyvtar.mvkkvar.hu
Szia!
Szeretném én is elkérni a 2. osztályos versenyfeladatokat. Elküldenéd? Ekőre is köszi, potockiagi@gmail.com
Sziasztok! 3. és 5. osztályos feladatokat tudna küldeni nekem (ipsicsgyorgyi@gmail.com) valaki, ha lehet megoldással. Elég lenne az elmúlt két év. Esetleg linket honnan tudnám letölteni.
Előre is köszönöm.
Sziasztok!
Nekem átküldte Sysy74sy a feladatokat, amit itt is nagyon köszönök. :)
Ha valaki szeretné, akkor írjatok priviben e-mail címet.
Vukk123 Neked már átküldtem.
Üdv:
Móni
Sziasztok,
mi már 2 osztállyal fentebb járunk, akik eddig kértek legyenek szívesek ide írni és ők tovább adni amit kaptak. Én külön ide adott e-mail címre nem küldök semmi ne haragudjatok meg érte. köszönöm ...
Halihó!
Szeretném én is elkérni ezeket, ha lehetséges (bozadri@gmail.com)
Köszönöm
Szia Sysy74sy !
Tudná ngahungoc@gmail.com emailemre küldeni 2.osztályos 2014,2015,2016 versenyfeladotokat .
Köszönöm szépen .
Üdv. Lacivie .
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Mi a véleményetek a portálon található trófeagyűjtőkről és skalpvadászokról??
- Isten és a matematika
- Érti valaki a logikai feladatokat?
- Olyan oldalt keresnék a neten, ahol másodikosoknak való matematika és környezet feladatokat lehet találni. Tud valaki ilyet?
- Gyűjtsünk össze (ált. isk.) matematika (verseny) feladatokat! -- Ha lehet megoldással