Hogyan zajlik az abortusz? (tudásbázis)
Szerintem ezek a nők nem tudják h mi zajlik odabenn.Apám barátnőjével beszélgettünk abortusz témáról és nem hitte el h a 6 hetes embrionak már dobog a szíve, 8 hetes érzi a fájdalmat! és 11 hetesnek már mindene megvan egy kész pici emberke.Azt mondta hazudok!!!!
Pedig manapság már elég fejlett az UH is, aki elmegy, látja és mégsem érinti meg a dolog annak szerintem nincsenek emberi érzései.
És most ezt nem arra mondom (még mielőtt félreértene vki) h mindenki az aki abortuszra megy.Van amikor tényleg elkerülhetetlen.
Én most vagyok nagyon boldog 13 hetes terhes és még a gondolatától is mindíg sírva fakadok, hogy valaki erre kényszerűlhet....
Nézd meg a Néma Sikoly című filmet.Youtube-on is fenn van.
Csak erős idegzetűeknek ajánlom!
Én biztos h soha nem vállalnék abortuszt.Sokan így vannak vele akik látták a filmet.
Sziasztok!
Hallottam olyan abortuszról ami olyan hogy bemegy az ember a nőgyógyászhoz afféle kikaparást csinál. Rendelési idő alatt. Szóval ilyen tényleg van?
Hát ezek mind borzalmasan hangzanak.NEmrég voltma ultrahangon és hihetetlen hogy egyes nők mennyire ridegen beszélnek a dologrol.Volt egy nő aki a 8.gyerekkel volt terhes 33évesen és most mesélte hogy albérletet keresnek de ezt (is) elvetette volna csak valami közbejött..
Félelmetes,viszont akik sokszor átesnek ilyen beavatkozáson azt nem tudom hogy hogy állnak lelkileg..vagyis zet fel lehet egyáltalán dolgozni?
Szerintem jobb ha nem tudja az ember, hogy mi is zajlik ilyenkor, mert enélkül is eléggé megviseli az embert. Nekem volt már, de nem azért, mert elfelejtettem védekezni. Akartam a babát, csak a "drága" rossz helyre fogant, és közölték, hogy 9 hónapig korházban kellene maradnom a szülésig, mert elvileg bármikor elmehet magától is, viszont ha nem vagyok bent, annyira lent van a baba, hogy simán elvérzek, mire beérek a korházba. Azt hiszem egyébként sem mentem volna bele a korházasdiba, de mivel akkor már otthon volt egy 2 éves, ezt nem is tehettem meg.
Egyébként félaltatásban végezték, tehát nem tudsz magadról, és utána sem volt semmi, nem fájt semmi, csak annyi volt mint egy erős menzesz.
Lelkileg rosszabb, főleg ha akartad, ugyanis pár napig bent vagy és ott a sok pici, meg mindenki megkérdezi mikor kimész, hogy kisfiú-kislány? És akkor kezdhetsz magyarázkodni...
ha még nem szült vki, akkor előző este egy tágítót helyeznek fel, ami végül is úgy tágít, hogy magábaszívja a nedvességet. Ha már szült akkor nem kell. Utána vár a műtétre. Bemegy, elaltatják, nem mindig teljesen, hogy hamar ébreszthető legyen. Feltárják a méhszájat, tesznek be egy szondát. hogy tudják, milyen hosszú a méh. Aztán tágítják a méhszájat egyre növekvő körfogatú vasdarabokkal, ami, ha nem szült még vki tönkreteheti a méhszáj záródását. Annyi cmes körfogatú vassal tágítják kb, ahány hetes a terhesség. Aztán kiszívják a kis embriót, utána egy husszú kanálszerű eszközzel kkararják, ami bennmaradt. Aztán felébresztik a nőt, és beviszik egy kórterembe.
Hát remélem nem votam nagyon brutál. De így zajlik.
Nem szeretnének hozzászólni, vagy elmondani a történetüket? Hát manapság az abortusz rövid története ennyi: bemegy a kórházba, ahol műtét előtti szokásos vizsgálatok, utána másnap reggel éhgyomorra elaltatják, és "utána" felébred.
Egészen fiatal lányoknál másképp van, akkor jön a "kíméletes" módszer.
igazábol nagyon megrázott amit irtál...nem is tudom mit is irjak most.
Viszont ahogy látom nem sokan szeretnének hozzászolni a topikhoz vagy elmondani a történetüket persze márha van nekik.
Valoszinüleg valahol mégha mélyen is de mindenki nagyon tart ettől.
nem volt abortuszom, ha rajtam múlik soha nem is lesz...
konkrétan hogyan zajlik, nem tudom, csak amit a néma sikolyban láttam.. ott kiszívják a magzatot, összetörik a kis koponyáját és azt is... :(((
gondolom másik variáció még hogy darabokban kikaparják... szörnyű belegondolni is!! :((
Biztos vannak sajnos olyanok akik átestek ilyen beavatkozáson.
A kérdés pontosan az lenne hogy hogyan is zajlik le egy ilyen beavatkozás és persze változik-e ez a hetek elteltével vagy mindig ugyanugy végzik el.
Na és persze hogy ez kit hogyan érintett a későbieknben.Vagyis Lelkileg hogy lehet tulélni...
További ajánlott fórumok:
- Elítélendő az a fiatal nő vagy asszony aki abortuszra megy?
- Volt-e abortuszod valaha?
- Ne az abortuszt válaszd...
- "Jaaa és szerintem ma már nagyon ritka az olyan felnőtt nő, akinek ne lett volna minimum egy abortusza. . . "
- Szerinted ki a felelős a sok abortusz miatt? És miért olyan tabu ez a a kérdés?
- Hogyan zajlik a 20.héten az abortusz?