Hogyan vágjunk bele? Hogy essünk túl a nehezén, az első napokon és heteken? (beszélgetés)
detto, ma én sem szigorkodtam, de csak jólesően, és még lehet, hogy esti programba is kerül egy kis nass :-))
fokozatosság, mértéktartás, nem egyből szigorúan, hanem ahogy engedi a szervezetünk...
hülyeség ez? szerinted roxa?
muszáj bukásnak nevezni,
elvileg egyre kevesebb és kisebb mértékű, ha az ember figyel, nem??!!
főleg, hogy vége a napnak,
már nem izgulok, tudom, hogy simán veszed, ha pár napig tartott, akkor biztos így kell lennie, tudom, hogy nem volt sok kritikus napod, figyeltem, mert én ellenzem ezt az agresszív CH megvonást, tehát mindig csekkoltalak, de tény és való, ment, legalább annyira simán, mint másnak egy sima diéta, csak hibapont nélkül...:-))
de szereti!
és tényleg jól feldob
én is szeretem:-))
nem szereted a light kólát?
Engem egy jó nagy pohár lájt kóla mindig átsegít az ilyenen..
látod, én erre vagyok képtelen, hogy nyúzzam magam.
1-2 órát bármi miatt is át kell hidalni, akár munka, akár más, éhes vagyok, nem eszem, de napokig én nem tudok nemet mondani, mert fokozódik, inkább keresem a mértéket és a fokozatosságot.
azért nagy fába vágtad a fejszédet, de ezt csak akkor érzem, amikor nehéz napod van, sokszor könnyedén ment,
hány napja is? 4 hét?
Basszus, tényleg, elfejetettem. :-DDDDDDDDDDD
Hát nem tudom, nem lehet, hogy jön ott is a hideg, az egyre borongósabb idő?
Engem még az tud taccsra vágni...
Fejfájás, depi és zabálás... :S
Hol lehet ilyet kapni???
600 mármint 600 ft?
thames hogy vagy?
További ajánlott fórumok:
- Akiknek nehezen jön össze a baba!
- Fiam napokon belül elhagyja az országot. Egyrészt...
- Miért esünk olyan nehezen teherbe?
- Mit tegyek, ha a munkatársaimat, vagyis a tényleg hétköznapi embereket nehezen viselem, a témáik zavarnak inkább? (Tv, híradó, pletyka, stb)
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal
- A páromnak gyereke van és nehezen megy az elfogadás