Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Hogyan szervezzünk osztálytalálkozót? fórum

Hogyan szervezzünk osztálytalálkozót? (beszélgetős fórum)


2011. jan. 20. 11:40
Ja és a két tanárnak virág és ajándék, mert 5 éve is vettek nekik, tehát ez idén is elmaradhatatlan a többiek szerint. Ti mit vennétek két tanárnak? 5 éve üveg bonboniert meg vázát kaptak.
2011. jan. 20. 11:39
Én most szervezem a 15 éves osztály találkozónkat, és az egyik volt osztálytársnő segít nekem ebben. Ő szervezte az 5 éves és a 10 évest is, de most nem volt a szervezésben kedve részt venni. Én a dátummal kezdtem, mert májusra várjuk a 4. gyermekünket, így legkésőbb április jöhet szóba, utána szoptatás, fejés miatt nem szeretném. kerestem egy napot, felhívtam a volt iskolánkat, ott az igazgatónővel egyeztettem időpontot, aztán meg kellett szereznem a volt ofő tel számát és vele is beszéltem, hogy neki megfelel-e. Most ott tartok, hogy 4 helyről kértem étteremből árajánlatot, mert a svédasztal mellett döntöttünk, de a 4-ből az egyik helyen azt tanácsolták, hogy ha 60-an megyünk (kb.), akkor mi lenne ha kiraknának 30 fatányérost. Az fejebként 800 Ft-tal jön ki olcsóbban, mintha kért ételeket raknak ki svédasztalra. Süteményeket lehet vinni 3-ba, amit fontosnak tartok, mert minél kevesebb pénzt szeretnék beszedni a többiektől, így elhagyható a desszert, és mindenki visz egy tepsi süteményt. Az italt mindenki maga fizeti ott helyben magának. 2 tanárt hívunk, az ő ételüket és italukat is mi fizetjük. Még várok egy árajánlatot, de 2 között hezitálok. Ti melyiket választanátok? Az egyik szabad szedéses svédasztalos, 1750 Ft/fő és kb. 10 féle ételt tesznek ki, de ez változó, hogy mit. A másik pedig 1825 Ft/fő, és fatányéros. 2 személyre szól egy ilyen tál, 2 féle körettel és 5 féle húsétellel rajta, amiből a szeleteknél húsonként 2 jókora tenyérnyi szelet hús van. Mi pl. visszük a 3 gyermekünket, akik a 2 személyes fatányérosból velünk együtt jól laknak, max. kérünk még egy adag sült krumplit ott helyben. De amott az 1750/fősnél, még nem válaszolt a pasi, hogy a gyerekekre mennyit kell plusszban fizetni, vagy hány éves kortól kell fizetni.
2010. febr. 19. 21:37

Még egyenlőre nem mertem elkezdeni, csak annyira, hogy feltettem énis pár neten megtalált régi osztálytársnak a kérdést, nem-e tarthatnánk egy találkozót, a kerek év (20) alkalmából. És mindenki jó ötletnek tartotta. Mi 27-en voltunk, ebből kb. 10 maradt helyben, a többi szétszéledt. De énis így gondoltam, hogy aki tud még bárkiről, annak jelezze. De úgy látom örülnének neki..

Nálunk itt helyben az isi konyhájában lehetne tartani, és nyári időpont lenne jó, mert akkor csak több szabit tudnak kivenni is, akik mondjuk messziről jönnének.. Na majd lesz valahogy, a kocka el van vetve:)

7. ria0712 (válaszként erre: 1. - Kobagabi)
2010. jan. 29. 18:25

Szia!Rögtön az első kérdésedre válaszolok:egy jó osztály!Mi tavaly október 24.én tartottuk a 30 éves találkozónkat.A sok-sok eltelt év alatt nagyon szétszóródtunk.Kevesen tartották a kapcsolatot egymással.Én az egyik közösségi portálon keresztül próbáltam összehozni a"nagy csapatot".Hiszen mi 32-en voltunk annó.Sok munkám volt vele,de megérte!

Készítettem meghívót,amire rátettem a régi osztályfényképet-mindenki nagyon örült neki.Akinek tudtam a címét,annak postáztam,akinek meg nem annak a szülein keresztül juttattam el.Nos a 32 emberből 25-en jöttünk össze!Úgy hogy vágj bele bátran a szervezésbe!Mi egy étteremben voltunk,de úgy tervezzük,hogy a nyáron tartunk egy lazább bográcsos partit.

Sok sikert a szervezéshez!

6. kacsa mama (válaszként erre: 1. - Kobagabi)
2010. jan. 25. 11:02

Én 1,5 éve szerveztem oszt találkozot,ami nekünk már a 25 éves volt.Én ugy kezdtem,hogy akinek tel száma meg van,azt egyből kérdeztem neki ki van meg és hivja fel,és persze interneten is,de inkább lánc reakciót inditottunk,volt akinek a szüleit kerestem fel és igy lett meg.Nem kevés munka de amikor jól sikerült én voltam a legboldogabb ember mert nem győzdtek hálálkodni,főleg amikor meg látták az osztály tablós képével diszitett tortát az hatalmas siker volt .

Az éttermet úgy válaszátok ki,hogy kérdezzetek rá meddig maradhattok mert minket kiraktak hajnali 3-órakor,ezt sajnáltuk és kitaláltuk legyen akkor bográcsos oszt találkozó ami nálam volt és fergetegesre sikerült és reggel 8 óráig tartott, ezután már nem megyünk étterembe ,csak háznál tartjuk meg.

2010. jan. 25. 07:51
Én is pont most vagyok a 20 éves osztálytalálkozó szervezésében....hát nem mondom hogy minden megy simán. Szerencsére tőlünk csak 3-an kerültek messzire, így próbálunk hozzájuk alkalmazkodni. Problémát a vacsi megszervezése okoz, mert sajna kis falunkban nincs egy étteremhez kicsit is hasonlító hely. Eddig legjobb ötletünk az iskola konyhája, de ott meg az italkérdés nem megoldott...
4. danama (válaszként erre: 1. - Kobagabi)
2010. jan. 25. 07:22
egy nagyon fontos dolog szerintem, hogy csak étteremben csak helyet foglaljatok, menüt ne, mert ha valaki nem jön el, akkor sajnos a szervezőnek kell kifizetnie.
2010. jan. 24. 23:54

Mi is egy közösségi oldalon "találtunk egymásra", ott lett tul.képp megszervezve az egész.

Ofő nálunk is ott volt, bementünk a suliba, majd kimentünk egy ifjúsági táborba, ott buliztunk és ott is aludtunk.

Ha szétszéledtetek a nagyvilágban, egy helybeli kezdje szervezni, mérje fel legelőször is az igényeket, legfőképpen, hogy MIKOR legyen.

Mi 16 éve ballagtunk el, azóta volt 3 találkozó, de egyik sem 5. vagy 10. évfordulóra, hanem csak úgy.

2. diegóóó (válaszként erre: 1. - Kobagabi)
2010. jan. 24. 23:39
A legegyszerűbb ami eszembe jut az a közösségi oldalak.Ott azért már elég sok mindenki fent van.Nekem eddig egy osztálytalálkozóm volt.Nálunk egyszerűbb volt a helyzet mert nem telt el még ennyi idő és sokan ugyanott laktak még mint iskoláskorunkban de sok mindenkit az előbb említett oldalakon találtunk meg.Meghívtuk az osztályfőnököt is.Elmentünk az iskolába megnéztük a tablót,nosztalgiáztunk aztán pedig közösen elmentünk egy étterembe vacsorázni amit előre lefoglaltunk.
2010. jan. 24. 23:29

20 éve, hogy elballagtunk az általános iskolából:) Ebből adódóan pár volt osztálytársamnak szegeztem a kérdést, legyen-e osztálytalálkozó? Mindenki jó ötletnek tartotta, de egyenlőre a szervezésre senki nem vállalkozott.

Mi kell egy jó osztálytalálkozóhoz?

Hogyan kezdjünk neki az osztálytársak felkeresésének.?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook