Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hogyan szánjam rá magam, hogy időben lefeküdjek aludni? Soha nem alszom ki magam, főleg, ha korán kell kelni reggel, már rosszul vagyok... fórum

Hogyan szánjam rá magam, hogy időben lefeküdjek aludni? Soha nem alszom ki magam, főleg, ha korán kell kelni reggel, már rosszul vagyok... (beszélgetős fórum)


1 2
60. sercegnő (válaszként erre: 55. - Evawitch)
2011. szept. 18. 10:21

evawitch!a megoldas tok ecceru!! fekudj le idoben!! a dontest te hozod meg, nem mas!!! a baratod menjen egyedul!!!telleg nem ertem! :))

59. f54c6b8a8d (válaszként erre: 58. - 4c30444687)
2011. szept. 17. 20:10

:DD


Na,én aztán mindent csinálok,csak nem ragaszkodom "foggal-körömmel".:D

amit írtam az a faszik 90%-ra értendő,függetlenül a nőktől.

Vegyük a nagy magyar átlag párt,akik mondjuk még nem élnek együtt./esetemre ez sem igaz./

Mondjuk a nő vendéglátásban dolgozik 10 órát.A faszi egyéb helyen mondjuk szintén 10-et.A csávó reggel 9-től mondjuk 7-ig.A lány déltől este 10 ig.Mire a lány hazaér,mondjuk fél 11,iszonyú hulla fáradt,nem biztos,h.van kedve talizni a csávóval.Végre lesz egy szabadnapja,ilyenkor főz,mos ,takarít ,mindent csinál,ami elmaradt,majd talizik a barátjával.Ha mondjuk a fiú dolgozna ennyit ,először elmenne szabadnapján haverokkal pörögni,ilyesmi.Házimunka maradhat még jövő hétre is:D ,majd ha kis idő marad,jöhet a csajszi.

a környezetemben rengeteg fiatal párt látok,látom,hogy hogy élnek,akik nem élnek még együtt.

A fórumnyitó is hasonló cipőben jár pl.

Későbbiekben ez annyiban változik együttélésnél,házasságnál,hogy a nők nagyrésze továbbra is széthajtja magát: munka,főzés,takarítás,gyerek...,a férj munka.Esetleg bevásárlás.Ha még a többibe is besegít,azt nagy kín- keservvel teszi.

Persze van kivétel,mint már írtam is,de NAGYRÉSZT ez a jellemző.

58. 4c30444687 (válaszként erre: 56. - F54c6b8a8d)
2011. szept. 17. 17:23
Ha egy nő foggal-körömmel ragaszkodik egy olyan ffihoz, akivel magától havi egyszer ha találkozna, akkor annyit tudok mondani, hogy zsák a foltját... Vagy edd meg amit főznél, esetleg mindenki a maga sorsa kovácsa :)
57. 4c30444687 (válaszként erre: 55. - Evawitch)
2011. szept. 17. 17:21
Ilyenkor marha egyszerű a képlet: "nem megyyek, mert nekem aludnom kell". Vagy az egy sör után te hazamész, ő meg oda, ahova akar. Nem vagytok összenőve. Tudom, ez vacak, ha az ember szívesen menne, de muszáj, ha nem akar mosott sz lenni. És még annyi, hogy érdemes minen mao bp. ugyanabban az időben lefeküdni. Sok alvászavar elpárolog, ha rendszeres az időbeosztás, és kielégítő a mennyiség.
56. f54c6b8a8d (válaszként erre: 55. - Evawitch)
2011. szept. 17. 15:24

Tipikus önző pasi reakció.

Szerintem a ffiak,és a nők között az a legnagyobb különbség,hogy a nők nagy része mindent megtesz a munkáján kívül a kapcsolatért,ha együtt élnek,mindent próbál otthon megcsinálni,alkalmazkodni,hogy jusson idő,és legyen körülmény a találkozásra a pasival.Ha esetleg maradna idő,akkor foglalkozik csak önmagával.

A pasik nagy része pedig munkán kívül önmagával,/vagy haverokkal/ foglalkozik,és ha esetleg marad idő,akkor a nőjével.

Mikor ezt szóváteszed,jön a duma,hogy: "én nem várom el tőled ,hogy ezeket megcsináld,foglalkozz nyugodtan magaddal." Hát persze.Akkor kb.havonta egyszer jönne össze egy tali.

Hány nőről hallasz,aki nem ér rá mondjuk egy fél napig semmire,mert a tv előtt döglik,és nézi egymás után a sorozatait,vagy vmi.női műsort? Ha van pasija,vagy családja?ezt egyedülállók csinálják max.

És hány faszit,aki mikor nézi a Forma 1-et,vagy a meccseket,akkor megszűnik a világ,és miután vége műsornak,még megnézi az összefoglalókat is..

persze van kivétel,de rohadt ritka..

:DDDDDD

2011. szept. 17. 14:57
Tegnap is 4 órát aludtam és mára rosszul vagyok, nagyon. Barátomnak mondtam, hogy korán akarok aludni, még előző nap is említettem, erre meg elmentünk egy sörre, aztán 2 helyre kellett még menni, hiába mondtam neki, hogy éhes sem vagyok és nem vedelhetek, mert dolgoznom kell ma. Nem vette figyelembe, hogy én már rosszul vagyok, wc-n, f@sás közben majdnem elaludtam, meg edzőteremben is... Éjfél után aludhattam el és 4.30-kor keltem, de éjjel rengetegszer felébredtem, szenvedtem, ideges voltam. A rosszullétekre annyit mondott, hogy csak kitalálom, nincs semmi bajom, más örülne, ha megyünk valahova. Én is örültem volna, ha ma nem kellett volna korán kelni. Akkor letojom, hogy mikor fekszem le,akár reggelig is fent lettem volna... Egyáltalán nem vette figyelembe, hogy én dolgozni megyek, de amikor ő dolgozott hasonló helyen, akkor persze nem jött hozzám hétköznap, mert másnap dolgozni kell... Reggel már remegtem, fájt mindenem, és nagyon agresszív voltam melóhelyen. Nem a munkatársaimmal, mert ők normálisak. Tegnap sem, meg ma sem ettem normálisan, nem is vagyok éhes. Nappal meg nehéz aludni, mert bennem van a tudat, hogy ez a napszak nem arra való...
54. f54c6b8a8d (válaszként erre: 8. - Evawitch)
2011. szept. 17. 03:09
pont,mint én..:)
53. globus (válaszként erre: 52. - Evawitch)
2011. szept. 16. 17:02
Akkor biztosan aludni fogsz :))
52. Evawitch (válaszként erre: 51. - E2228b8123)
2011. szept. 16. 17:01

Szerintem azért nem alszok, mert b@szok lefeküdni. :D Az alvási idővel spórolok, hogy ne legyen minden nap ugyanolyan, ugyanaz a rendszer. Nem tudok belenyugodni az átlagos napokba. Ha netezek,akkor is érdekességeket nézek, ami hasznos, akármivel kapcsolatosan is.

A műtétről annyit, hogy a doki szerint és olvasottak alapján ez rutinműtét, a lyukas szív befoltozása. Nekem mellkas felnyitásával csinálnák, elég fura módon, mert leállítják közben a szívet és a tüdőt, géppel működtetik műtét alatt, aztán pár napig cső lóg ki mindenhonnan...

51. e2228b8123 (válaszként erre: 41. - Evawitch)
2011. szept. 16. 08:01

Azt tudom, hogy vannak kutyaotthonok, egy ismerősöm is csinál ilyet, akkor biztos vannak cicaotthonok is. :) De egy ilyen szőrmókot szerintem bárki befogad ideiglenesen is. :)

Igen, elég rizikós ez a szív-műtét, én is jópárszor meggondolnám a mai magyarországi egészségügyi helyzet miatt.

Lehet, utána kéne keresgélni, valami profi-spéci szívdoki után, aki már úgy csinál ilyen műtétet, mint egy autószerelő egy adagolócserét.

Ha rosszul alszol, több mint valószínű a szíved miatt van ez.

Illetve van még egy, ami miatt én a büdös életben nem tudnék elaludni, ha van egy ilyen a szobában:

A kvarc klattyogós falióra....

2011. szept. 16. 01:07
nekem is problémám van az alvással ... általába 3-5 fele alszok el mert hamarabb ha lefekszek akkor se tudok elaludni.már megszoktam esti suliba járok de ha 3 órát tudok aludni mert dolgozni megyek(néha) akkor sem tudok hamarabb.4 évig aludtam együtt a barátommal nagyon hiányzik ezért van ez ugyhogy ha nincs amin gondolkodj és nyomja a lelked biztos sikerülni fog.nekem a barátommal alvás ezt megoldaná de külföldön van pont ezért van ez a"szünet"sajnos :)
2011. szept. 16. 01:04
A Moksa Elixír nagyon jó alvásproblémákra. Egy üveg egy hónapra elég napi 10 cseppel. Egy próbát megér. Egyébként reggel kell bevenni (érdemes éhgyomorra egy pohár vízben).
2011. szept. 15. 23:43

Na,most én megfogadom a tanácsokat,és elteszem magam holnapra.

Jó éjszakát!

Még annyit..Evawitch-nagyon cuki a macskusz:-)

47. 4c30444687 (válaszként erre: 28. - Evawitch)
2011. szept. 15. 23:40
Akkor nem más ez, mint leszokás bármilyen rossz szokásról. Elhatározás. Kitalálod, hogy hánykor fekszel le, és akkor bármit csinálsz épp leteszed a kis kezedből, és mész aludni. Joccakát! :)
2011. szept. 15. 23:40

Sokszor idegen utakon a hatulrol jovo kocsik rendszamat korulbelul felig kitalalom,de ha bejonne

a lotto az jobb lene ,egy ideig biztos jobban lennek tolle.

45. dedicted (válaszként erre: 44. - 79af9b9dcb)
2011. szept. 15. 23:36
Hihetetlenul hangzik ,de en megalmodtam azt ami bekovetkezett ,hogy atkellet menjek egy olyan helyre ahol mint uvegfal valasztot el a szomszedos lakastol,ez meg a volt szomszed eltartasa elotti alom volt ,es miutan alkoltoztunk ideiglenesen abba a lakasba ,jott a masik remalom hogy mar egy nem hasonlo helyzetben x korulmenyek kozott vagyok, hat ez is bevalt mert a lehetseges alberletek kozul csak ez felelt meg akkor...
44. 79af9b9dcb (válaszként erre: 39. - Dedicted)
2011. szept. 15. 23:29
Ez a dolog nekem is a gondjaim között van.Ugyanis még ebben az évben találnunk kell albérletet,de még eddig nem találtunk.Meg a sok tartozás....
43. dedicted (válaszként erre: 41. - Evawitch)
2011. szept. 15. 23:28
Hat ez a stressz masik megnyilvanulasa ,en akkor nem agyaltam semmin amikor csodaval hataros modon tuleltem egy balesetet amikor hirtelen eleredt esoben elkapott egy kocsi ket evvel ezelott...,ilyesmin nem szabad agyalni ,mert ahogy van az alom egyeseknel ugy a halal is ..
42. tixtina (válaszként erre: 41. - Evawitch)
2011. szept. 15. 23:27

Nekem is vannak gondjaim a ketyegővel.

SZaporán ver-úgy alapban 96/perc.

Úgy születtem-néha zavar,ha erősen üt-időnként,de már megszoktam.

A dokik mondják,hogy fogyjak le,de 45 kilósan is ugyanígy ütött-mindegy ,azért még megpróbálok "zsírtalanítani":))

41. Evawitch (válaszként erre: 36. - Dedicted)
2011. szept. 15. 23:23
Én pont a szívvel kapcsolatos dolgokon kínlódok. Írtam, hogy lyukas és 1 év alatt tavaly nőtt rajt a rés és a nyomás, mindegy. A doki már a műtéten gondolkodott, de nem lett belőle semmi. Időpontot kell kérnem az éves vizsgálatra mostanában és nem szeretném a műtétet. Olvastam róla, néztem képeket, hogyan zajlik. Jó pár hétig nem lennék itthon. Macskámon aggódom, hogy ha mennem kell, kinek adjam, mert tényleg nincs senki, aki vigyázhatna rá meg nem bíznám bárkire. Más hülyének néz, hogy ezen aggódom az egészségem helyett, de nem érdekel. Na, meg, ha túlélem a műtétet, akkor mi a lótúrót lehet csinálni annyi ideig a kórházban (ha felkelhetek végre) a semmittevésen kívül, mert azt nem bírom... Meg, ha elpatkolok, kié lesz a cuccom, ami nem sok, de érdekel, kinek legyen odaadva, kinek válik hasznára. :)
40. tixtina (válaszként erre: 38. - Evawitch)
2011. szept. 15. 23:21

Szerencsés vagy-nagyon irigyellek:DD

Bárcsak én sem kívánnám annyira:OO

Viszont-írtad,hogy sportolsz-Hát ez az!!!Akkor érthető is.

Ugyanis én semmit nem mozgok,és endorfinhiányom van-

Ergo a boldogsághormonokat az édességekkel pótlom-ami nagyon helytelen.

Na,irány az edzőterem!!!

39. dedicted (válaszként erre: 37. - 79af9b9dcb)
2011. szept. 15. 23:19
En amikor elvesztettem a lakasom ,a kovetkezo remalmom az alberletben az volt hogy jonnek a szamlak ,es jo masfel honapig nehezen aludtam el en is..
38. Evawitch (válaszként erre: 33. - Tixtina)
2011. szept. 15. 23:15
Az édességért meg nem vagyok oda. :) Nekem a joghurtnál és a túrórudinál befejeződik az édességevésem. Igaz, ma ettem sportszeletet, de csak azért, mert lehet nyerni vele másikat. :)
2011. szept. 15. 23:15
Én sem tudok aludni már több mint egy hete.Hiába fekszem le időben,csak gondolkodom és gondolkodom.Aztán visszaülök a géphez.Szerintem ez akkor van így ha valami nem hagy bennünket nyugodni.Én most pl egy pasi válaszát várom.Meg még sok mindent.És folyton ezeken a dolgokon agyalok,éjjel nappal.Akkor fogok tudni majd aludni szerintem ha ezek a dolgok valamennyire megoldódnak.
2011. szept. 15. 23:14
Van egy munkatarsam aki szekrekedeses es szivvivel volt operalva,o amelett hogy dolgozott ,munkaidon kivul meg ket helyrol kapott fizetest... hat ezt a programot kevesek kontraznak meg ...
2011. szept. 15. 23:13
Annak nem látom értelmét, ahogy egy hétköznapi ember él: meló, evés, otthoni munka, alvás. Mindig keresek valamit, valakit, ami kimozdít ebből, mert nem bírom az egyforma napokat. Ha a net elé ülök, akkor is hasznosat, értelmeset keresek, akár beszélgetek (de csak közelebbi emberekkel, mert az idegenekhez nincs kedvem, főleg személyesen nem, fórum az más).
34. tixtina (válaszként erre: 26. - 4965827442)
2011. szept. 15. 23:12
Persze:),pont ezért nem tudtam nélkülözni,mert nem ehetek nagyon szénhidrátot-és,ha a húst mellőzöm,akkor mivel lakom jól??
33. tixtina (válaszként erre: 24. - Evawitch)
2011. szept. 15. 23:10

Szerintem én sem ennék ennyi húst-csak a párom nem tud meglenni nélküle-azt mondja másképp nem lakik jól.

Gyerekeim sincsenek oda a húsos ételekért-fiam csak a fasírtot,és a rántott csirkemellet eszi meg.

Nekem inkább az édességekről nehéz lemondani-sajnos nagyon édesszájú vagyok:(

2011. szept. 15. 23:10

Nem olvastam végig a hozzászólásokat, de ami nekem bevált egy bögre langyos tej és alszom,mint a tej:o)

A másik pedig agyban is lazulj el, hisz,ha pörögsz, akkor nem sikerül le-las-sul-nod...

"Minden napnak megvan a maga baja" vagy vhogy így szól a mondás.

Jó éjt!

31. Evawitch (válaszként erre: 25. - Dedicted)
2011. szept. 15. 23:09
Igen, álmosít. Az idegeskedés vagy az alvás előtti gondolkodás néha ébren tart, ha lefekszem aludni. Azt veszem észre, hogy telik az idő, én meg ébren...
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook