Hogyan rántsuk be az ételeket diétásan? (tudásbázis kérdés)
4. christine
2006. máj. 22. 19:12
Sziasztok.
És mi lenne, ha egyszerűen keményítőt használnánk?
3. szika
2006. máj. 20. 18:53
Én úgy szoktam a főzelékeket, ha nem akarok lisztet hasznáni, hogy ugye a legtöbbet vízben, tejbe főzi az ember, kiveszek belőle, mikor 90%-osra megfőtt, bekanalazom a turmix gépbe, összepempőzöm, és visszaöntöm a többihez. Nem olyan teljesen, mintha rántva lenne, hajszálnyit hígabb is, de ezzel lehet a lisztezést helyettesíteni teljesen.
2. f5e9a01a1c
2006. máj. 19. 18:52
Én most hallottam hogy habarás,rántás helyett ha lisztet megpirítasz egy kicsit majd levéve a tűzről vizzel elkeversz,és ezt adod az ételhez,"fogyókúrásabb" lesz az étel
1. f5e9a01a1c
2006. máj. 19. 18:50
Ételek berántása
További ajánlott fórumok:
- Írj olyan ételeket, édességeket, amelyeknek a nevében város vagy ország szerepel
- Hogyan lehet az elsózott ételeket "kijavítani"?
- Hogyan főzzünk alacsony kalóriatartalmú ételeket?
- Hogyan lehetne alternatív módon édesíteni az ételeket/italokat?
- Ketogén életmód követői, segítsetek! Hogyan ehetném meg a zsíros ételeket kenyér nélkül, hogy ne legyek rosszul tőlük?
- Hogyan vezessünk be új ételeket a babáknál?