Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Hogyan mondtátok el a párotoknak/családnak azt, hogy babát vártok? fórum

Hogyan mondtátok el a párotoknak/családnak azt, hogy babát vártok? (beszélgetős fórum)


2011. máj. 18. 13:14

Én nem vagyok túlzottan romantikus és érzelgős típus, úgyhogy inkább frappánsan közöltem a férjemmel a második gyerkőcünk születését.

Nem volt itthon, dolgozott, ezért írtam neki egy üzenetet ezzel a szöveggel:

"Gratulálunk, Ön nyert! Nyereményét decemberben "veheti át" a második gyermeke személyében. Üdvözlettel: a felesége terhes tesztje.:)"

Ez nem éppen bensőséges módja a jó hír közlésének, de szerintem nem is az a lényeg, hogy hogyan közöljük a kis emberke érkezését, hanem az, hogy mennyire vágyunk rá.:)

2011. máj. 18. 10:11

Én nagyon sokat vártam a második babámra. Több mint egy évig nem sikerült teherbe esnem.

Mikor sikerült végre, nem mondtam el fűnek-fának. Csak a férjemnek. Anyum meg rám nézett és rögtön tudta :) De a család többi tagjának és az ismerősöknek csak 3. hónap után.

Annyira vártuk ezt a babát és olyan sokáig, hogy nem akartam hogy baj legyen.

És olyan jó, amikor csak apuka és én tudjuk és senki de senki más :) Ez olyan bizalmas :)


Egyébként úgy mondtam el a férjemnek, miután pozitív lett a teszt, ő még nem volt otthon. Apró pici cetliket ragasztgattam körbe a lakásban, nyilakkal, ide-oda vezetgetve őt, hogy most ide gyere, most oda gyere, majd a konyha asztalon hagyott teszthez vezettem. Ott volt az utolsó üzenet, hogy most gyere be a szobába!

Valahogy így :)

2011. máj. 17. 22:28
Nálunk anno a férjem jött rá, hogy baba lesz. Annyira fiatalok voltunk még és szinte elsöre összejött a kisfiunk. Emlékszem pénteki napon kellett volna, hogy megjöjjön. Este elmentünk a kedvenc pizzériánkba és mikor 10 perc alatt bevágtam azt a pizzát amire elötte rá sem birtam nézni rögtön rávágta: Te terhes vagy :-) Én akkor még úgy gondoltam, hogy hétvégén tuti megjön, erre hétfön reggel egy tesztet kaptam reggelire, amin halványan ugyan de ott volt a két csik. Szóval ö lepett meg engem és nem forditva :-)
15. 0f332c4ec9 (válaszként erre: 6. - Diandra)
2011. máj. 17. 21:48
Ez édes :)
14. strangangel (válaszként erre: 9. - De6dcdc43c)
2011. máj. 17. 18:52
Köszönjük!Cserfes Kisasszony!
2011. máj. 17. 18:40
Jah, és amit Panna33 is írt, én sem voltam babonás. Egyből telefon Anyuéknak, Anyóséknak, és azoknak a barátnőimnek, akik velünk drukkoltak a Babóért.
2011. máj. 17. 18:35

Szia!


Mivel óramű pontosságú volt a mensim, és az első nap reggelén nem jött meg, tudtam, h miért is. :) Emlékszem, Apa még lustizott az ágyban, én meg rohantam hozzá, h nem jött meg. Ő férfias nyugodtsággal: várjunk még pár napot.

Másnap még mindig semmi, ezért elmentünk venni tesztet. Be a mosdóba és lám, 2 db csík. :D Apa már az ajtóban állt. Negyed órán keresztül vigyorogtunk egymásra, úgy hogy nem tudtunk megszólalni. Persze a biztonság kedvéért Apa még egyszer leellenőrizte, hogy a 2 csík az "azt" jelenti. :) Én meg óránként néztem a tesztet, nehogy eltűnjön egy vonalka is. :D


Nagyjából ennyi.

2011. máj. 17. 18:26
*aki viszont valóban akkoriban terhes volt, és meg is szülte a 3. kislányát:)
10. de6dcdc43c (válaszként erre: 7. - Strangangel)
2011. máj. 17. 18:21
A sluszpoén meg az, amikor az általam emlitett nő mondja más nőre-aki viszont valóban terhes:D
9. de6dcdc43c (válaszként erre: 7. - Strangangel)
2011. máj. 17. 18:21
Nagyon cuki a babád:DD
8. de6dcdc43c (válaszként erre: 7. - Strangangel)
2011. máj. 17. 18:20

Tudod mostanában megsokasodtak azok a nők akik az évnek minden hónapjában terhesek, de főleg akkor amikor "izzik" a lábuk alatt a talaj. Aztán amikor elcsitul a "vihar" akkor meg vetélnek.


Az ember úgy van ezzel, hogy az első 2 húzást még komolyan veszi, ha harmadikat már nem.


Tegyük hozzá-én sem lennék erre képes, de tudok olyan nőről aki minden pasijával ezt tette és amiket mostanában hallok hogy nők mikre képesek-hát, én inkább ezt javaslom. Minden pasinak ezt kéne tenni. Hiszen 6 hetes már látszik UH-on, sőt már szivverés is hallható.

7. strangangel (válaszként erre: 5. - De6dcdc43c)
2011. máj. 17. 18:16

Az uh-ig, hogy bírnád ki?

Nekem nem ment volna, azt olyan lett volna, mintha hazudnék neki...meg kell osztani, rögtön.:-))

2011. máj. 17. 18:16
augusztus 13-án teszteltem, senkinek nem szóltam, mert 17én volt a házassági évfordulónk. akkor mondtam el a férjemnek, a tesztet kapta :-D soha nem fog kapni ennél olcsóbb (kb 800 ft volt a teszt:-) és nagyobb ajándékot. nagyon boldog volt. este átjöttek a szüleim, meg a tesómék pezsgőzni, ezt így szoktuk és kérdezték mit kaptunk egymástól, én mutattam a gyűrűt, a férjem a tesztet. a szüleimnek nem esett le, nem tudták kinézni mi az hirtelen. húgom meg kiabálni kezdett, hogy terhességi teszt áááááááááá de jó, mire kapott apámtól, hogy ő bizony ezt honnan tudta az asztal túloldaláról megállapítani??? akkor még nem voltak sogival összeházasodva, a sógorom irult-pirult. ráadásul zavarában elvette apámtól a tesztet és a pisi végénél fogdosta, mire szóltam neki, hogy lehet nem ott kéne fogni :-) anyukám annyira örült, hogy sírt, na meg apám is. nagyon szerettek volna már unokát. ennek 3 éve lesz augusztusban, de emlékezetesre sikerült. a gyerek meg gyönyörű. ennyi :-)
2011. máj. 17. 18:14

Én nem szeretem a szirupos dolgokat:DD meg azt sem hoy már mindenki ezt csinálja. Néha a legegyszerűbb dolgok a legjobbak:DD

Elvinném az UH-ra:)

2011. máj. 17. 18:13
visítva:))))) Azt hiszem, hogy mindenkit felhívtam, aki nem volt itthon, plusz néhány barátot is. Nem nagyon voltam babonás, hogy várjak a 12. hétig, amint megjelent a második csík visítva ugráltam és mindenkinek mondtam, hogy mi a helyzet, aki az eszembe jutott:)))) Főleg, hogy a fene gondolta, hogy elsőre összejön:))) Részleteket nem tudok mondai, mert megváltozott a tudatállapotom a második csíktól.
2011. máj. 17. 18:11

Semmi jó sztori, csak boldog.:-)

Apával közösen vettük a tesztet, én megcsináltam, ameddig várni kellett, kint ültünk a nappaliban, mert rápisilés után rá sem néztem, csak letettem.

Aztán bementem érte, és majdnem összeestem, bár én már tudtam, hogy az vagyok, ÉREZTEM...

Nekem a könnyeim potyogtak, remegtem, ő nem tudta sírjon, vagy nevesen, csak azt kérdezte, hogy de akkor ez mit jelent?:-)

Aztán elkezdett telefonálni mindenkinek....:-)

2011. máj. 17. 18:11

Szia!

Sztorim még nincs, de rengeteg féle képpen elképzeltem a dolgot ...

pici cipő "ajándékba" apának ....

egyszerűen elé állni és megmondani ....

sugalmazni, hogy többen leszünk ...

De úgyis majd az élet hozza, hogyan fogja megtudni ...

Bár ... az a sanda gyanúm, hogy Ő előbb fogja majd tudni, mint én :)

2011. máj. 17. 18:07
Ha valakinek van valami jó sztorija, mesélje el! :-)

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook