Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szex & Psziché fórumok » Hogyan lehet megtartani egy férjet, ha tudod hogy van valakije? fórum

Hogyan lehet megtartani egy férjet, ha tudod hogy van valakije? (beszélgetős fórum)


❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
344. puckandúr (válaszként erre: 341. - Icus)
2007. jún. 9. 06:18
...rám szállnának szépen a lepkék:)
343. puckandúr (válaszként erre: 340. - Icus)
2007. jún. 9. 06:16

Nálunk szerencsére más az ingerküszöb. Bántásból eszembe sem jutna. Szimpla huncutkodás, amiből nincs sértődés. Abban igazad van, hogy ilyenkor az emberfia tényleg csak játsza magát.De nem mindegy a körítés, hogy közönséges módon alakít vki, vagy láthatóan csak játék? Képzeld, ha komoly lenne! Akkor lenne bajság.

Azt hiszem szerencsém van, hogy a Nejem partner a csipkelődésben.

342. Icus
2007. jún. 8. 12:09
Fodrásztól
341. Icus
2007. jún. 8. 12:09

Még a megbámuláshoz, van egy sztorim:


Fodtásztól metem haza felé,és azt láttam, hogy a piros lámpánál álló autókban ülő sofőr mennyire bámul. Olyan jó érzés volt, hogy ihaj. Ahogy haladtam tovább, a következő autós is kiguvadt szemekkel nézett. ejnye,mondom, ennyire klaszul néznék ki? Önbizalmam az egekben!! Azért ez nem semmi! A harmadik, negyedik autósnál, aztán észbe kaptam! A Mazda autós szalon előtt lépkedtem!, Ugyhogy csak "zavaró körülmény" voltam a pasiknak.


Ekkor arra gondoltam: Ó, ha Mazda lehetnék!!!:))

340. Icus (válaszként erre: 339. - puckandúr)
2007. jún. 8. 12:04
Ez, hülyeség! Én is megnézek magamnak egy jó pasit! Ha ott van a férjem , igyekszem arra, hogy ő ne vegye ezt észre. Az engem is zavar, ha a férjem mellett vagyok és ő baromira megbámul egy csajt, vagy megfordul.utána és még rá is játszik a dologra. Ezt én valahogy olyan megalázónak tartom. Ilyet hál' isten csak akkor szokott csinálni, ha valamelyik haverja a közelben van , akinek "lehet játszania magát". Tudja nagyon jól, hogy ez nekem nem esik jól és csak akkor csinálja, ha "bántani akar".
2007. jún. 8. 07:10

Bámulni még szabad? Az állítólag egészséges.

Roppant jól szórakozom, mikor egy ilyen huncutság béreként ülőgumómba becsapódik a csípős ötujjas. És be is vagyok fenyítve, hogy milyen fagylaltok, üdítők és papucsok érkeznek még a fejemre.

Vagy piros lámpánál várakozva, magamról "megfeledkezve" a jobb egyből jön a figyelmeztetés, hogy mindjárt sárga!

Ez olyan kis megerősítés, amit játékból ki is provokálok.

Lehet persze, hogy csak nekem van ilyen szerencsém, más nem lenne vevő az idiotizmusomra :)

338. 4726e582cf (válaszként erre: 337. - Icus)
2007. jún. 7. 14:59
Na igen, ez tipikus...
337. Icus (válaszként erre: 336. - 4726e582cf)
2007. jún. 7. 13:52
HOgy miért csalja meg valaki a párját? Itt a tipikus magyarázat: "csak" "nem is tudom" "nem voltam észnél" "kicsit többet ittam" "rám mászott" "Olyan megértő volt velem" "mindig meghallgatott" " ő sosem fáradt", "Ő mindig olyan csinos" ..... És sok-sok magyarázat, amely arról szól, hogy egy önző, egoista félt, mennyire elismertek máshol.
336. 4726e582cf (válaszként erre: 334. - Icus)
2007. jún. 7. 13:31

Azonnal repülne! Nincs számomra más megoldás, egy percig nem tudnék mellette maradni, ha van közös gyerekünk, ha nincs.


Valahogy én is így gondolom, ahogy leírtad, miért is a megcsalt fél lenne a hibás? Tán ő csámborgott el és akadt bele valaki más ágyába? Nehezen hiszem... Az meg elég abszurd, ha azért csalja meg a párját valaki, mert gondok vannak otthon... hahaha

335. Icus (válaszként erre: 333. - Leonka)
2007. jún. 7. 12:49
Ha, elhanyagolva érezte magát, akkor segíthetett volna neked, a házi munkában, a gyerekkel való foglalkozásban. Miért is? Mert, akkor több időtők lett volna egymásra. Egyszerűbb nyavajogni: A feleségemnek nincs ideje rám!! Vajon miért nincs? A barátnőm csak velem foglalkozik!!! Vajon miért? Mert, az nem főz mos takarít rá és nem nevelei a közös gyereküket. Hanem csak annyi dolga van, hogy az ágyban kényesztesse.
334. Icus (válaszként erre: 332. - 4726e582cf)
2007. jún. 7. 12:45

Hibás, nem hibás, ki a hibás, ? Nem lehet ezt eldönteni, és teljesen mindegy az eset után.


Én úgy gondolom, ha valaki megcsalja a párját, és itt tök mindegy miért vagy mi okból. Ott csak egy valaki a hibás, az aki a csalást elkövette. Ha kitutodik a dolog és netalántán a megcsalt félt érdekli a "dolog", na onnan kezdődnek a "cirkuszok", hogy ki volt a hibás. Egymás okolása vagy inkább a harmadikfél okolása, mert az ugye olyan jó. Mivel én sem vagyok hibás, meg szegény párom sem hibás, csakis a "szerető" a hibás, az "taposott bele a mi csodálatos családi fészkünkbe". Egy nagy sz..t!!


Vagy "megtanul" az illető együtt élni azzal a tudattal, hogy az ő párja ki-kileng, vagy kiteszi a szűrét.


Na, még egy ,mondat ami a "halálom", és amitől hányingert kapok, és amiért sokan megköveznek majd. "A gyerekeket néztem amikor mellette maradtam." Frászt!

333. Leonka
2007. jún. 7. 09:51
Abban az egyben hibásnak érzem magam,hogy abban az időszakban nagyon sokat dolgoztam és az intő jeleket nem vettem észre.Esténként hulla fáradtan zuhantam az ágyba,a fiam akkor kezde az iskola első osztályát és a figyelmem valahogy inkább oda volt mintsem,hogy arra gondoltam volna,hogy az én párom ezt kihasználva hülyét csinál belőlem.Egyszóval nem vagyok hibás úgy érzem. Ha pedig elhanyagolva érezte magát még mindig le lehetett volna ülni megbeszélni és nem más nőt nézni és henteregni vele amikor én dolgozom.
332. 4726e582cf (válaszként erre: 331. - Icus)
2007. jún. 7. 09:37

Na igen, én is így gondolom, de amire válaszoltam, ott ugye a sértett azaz a megcsalt fél is hibásnak volt feltűntetve, erre reagáltam a gondokkal.

De ugye az a kapcsolat, ahol bármi nemtetsző felmerül és nincs orvosolva hanem más ágyába ugrás van azonnal, az már ott régen vége, még mielőtt máshoz ment volna a férfi, vagy a nő (végül is mindegy).

Tehát megint ott vagyunk, ahol a part szakad, nem tartom magam hibásnak, mikor megcsaltak, se nem vagyok nyafka és a felsorolt dolgokban sem találtam egyezést velem kapcsolatban.

Egy dologban hibás voltam, ezt aláírom... egy nagy idióta voltam, hogy egyáltalán szóbaálltam avval a fickóval.

331. Icus (válaszként erre: 330. - 4726e582cf)
2007. jún. 7. 07:28
Én nem vagyok biztos, abban, hogy a megoldandó dolgokat, ezek az emberek mind meg akarják oldani. Valamint abban sem hiszek, hogy ezeknek az embereknek vannak egyáltalán gondjaik, amiket meg kellene oldani. Egy félrelépéshez, nem kell semmilyen gond. Egy szerető tartásához sem kell gond. Az adódik a félrelépésből, ha kitudodik és a másik fél "hajlandó" róla tudomást venni.
330. 4726e582cf (válaszként erre: 324. - puckandúr)
2007. jún. 7. 01:21

A megoldandó dolgokat nem úgy kell megoldani, hogy landolunk más valaki ágyában... ugye?


Nos még tartom, hogy repül azonnal, ha visszaolvasol akkor leírtam az én sztorimat pár nappal ezelőtt, nem írom le ismét, és nem döntök másként, ha még egy ilyen kerül az életembe!

329. dee (válaszként erre: 326. - puckandúr)
2007. jún. 6. 23:36
Én a fórum címére válaszoltam.Ha a saját férjemről kellene döntenem,mérlegelnék:)
328. dee (válaszként erre: 327. - puckandúr)
2007. jún. 6. 23:34
Neked is!
327. puckandúr (válaszként erre: 325. - dee)
2007. jún. 6. 23:31

Huh bizony.

Na megyek, mert eleget védtem a rosszfiúkat :)

Meg leragad a szemem is.

Jocakát!

2007. jún. 6. 23:28

Még egy szösszenet hozzá és ígérem ma már nem írok ilyen terjedelmesen.

Rokonságban történt, hogy az ember külföldi munkából átlag kéthetente jött haza. Családja fényesen élt. De a feleség valahogy mindig ki akarta kerülni az intim perceket. Így a srácnak maradt a meló és itthon legfeljebb a foci a gyerekekkel. Na meg a kifogások, amik szinte kizárólag eü jellegűek voltak. Hosszú évekig ment ez így. Majd következett az elkerülhetetlen. Na ott aztán minden volt a férj és a kedvese.Hiszti hisztit követett. Válási procedúra és egy baleset. A feleség megözvegyült két nappal a döntéshozatal előtt. Most depressziós, túl van a sokadik suicid akcióján. És a mai napig nem hiszi, hogy alakulhatott volna ez másként is.

Itt is jócskán volt közrehatása az asszony magatartásának a kapcsolat tönkremenetelében.

Persze elhiszem, hogy a ffi gyakrabban hunyó a félrelépés kérdésében. De hogy 100%-ban csak ő, azt már nem. És akkor már igenis túlzás a karakteresen kijelentett takarodj.

325. dee (válaszként erre: 324. - puckandúr)
2007. jún. 6. 23:27
huh , inkább repül:)
324. puckandúr (válaszként erre: 322. - dee)
2007. jún. 6. 23:17

Ha előtte volt alkalom elgondolkozni, hogy a sértett fél mennyiben játszott közre a csalás bűntettében, akkor megáll a kérdésed.

Könnyű azt mondani, hogy repül, mint a macska. De úgy érzem, atsiklottunk azon a kérdésen, hogy vajon kizárólag a ffi hibája a félrelépés? Persze nem szép dolog. De nem érdemes általánosítani. Vegyük elsőnek az alapelképzelést, hogy a Nő mindenben odaadó. Ekkor a legnagyobb marhaság, amit tehet a partner, hogy csal.

De van második és n. variáció is. Ezeket neveztük rossz napoknak, hangulati tényezőknek, terhességnek, bárminek. Ezek megoldandó, vagy áthidalandó problémák. De ott van az elkényelmesedés és az alűrök. A "már megint?" és a "múltkor is jó volt úgy, most mit variálsz?". A legtöbb szerető azt mondja, hogy a férfi azért köt ki nála, mert otthon nem kap meg valamit. És ezek nem extrák.

Aztán akadnak olyan elejtett sértések, amikre talán nem is emlékezik később a Nő. A "már bánom, hogy..." , a teljesítményt becsmérlő kijelentések, amiket csak a vita hevében vág oda. Néha el sem hiszi, hogy milyen mélyről fakad az a megbántottság.

Félreértés ne essék! Nem bocsibűnként akarom hirdetni a megcsalást. Mindössze az önérzet néhány perces félretételét javallom, míg sikerül józanul mérlegelni. Sőt, ha még időben megtörténik az átgondolás, talán meg is előzhető a végzetes ( vagy annak vélt) probléma bekövetkezte.

323. 4726e582cf (válaszként erre: 321. - puckandúr)
2007. jún. 6. 22:58
Nálam biztos késő bánat lenne... ez az egy nünükém van...
322. dee
2007. jún. 6. 22:58
Minek megtartani egy csalfa férjet?????
2007. jún. 6. 22:55

És ha boncoljuk a címet?

Ha nincs "valakije" , csak volt. Ha nem tartós, hanem pillanatnyi elmezavar. (hú, ezért felakasztanak) De mondjuk ökör volt az illető és tudja, szánja-bánja...

320. medvegyev (válaszként erre: 318. - Leonka)
2007. jún. 6. 21:53

"Az idő begyógyitja a sebeket, de nem végez plasztikai műtétet"

A heg mindig ottmarad, a fenébe is!!!!!

Ezek a marhák nem tudják, hogy mekkora kárt tudnak okozni!

2007. jún. 6. 21:49

A HŰSÉG : ÉRTÉK

Akárhogyis csűri-csavarja az ember lánya, mindenképpen igy van ez. Nem megy ki a "divatból"!

318. Leonka (válaszként erre: 312. - opál)
2007. jún. 6. 12:18
Rájöttem,hogy már azon az estén ki kellett volna dobnom,de nem tettem.Talán nem gondoltam arra,hogy ennyire tönkreteszi a mindennapjaimat.Azt hittem az idő majd feledteti velem de nem így történt,mert időnként olyan élénken él bennem mintha csak tegnap történt volna.
317. Icus (válaszként erre: 316. - debóra)
2007. jún. 6. 07:37
Akkor gratulálok, nagyon erős vagy és nem utolsósorban, nagyon szerelmes.
316. debóra (válaszként erre: 313. - Icus)
2007. jún. 5. 20:01
Igen Debóra megtartotta a férjét. De nem bánta meg. Sokkal jobb az eddigi élete, mint eddig volt. Aki mer, az nyer.
315. 4726e582cf (válaszként erre: 314. - puckandúr)
2007. jún. 5. 18:34

Barát, lelki támasz - ahogy mondod, nem gond. Bár nehezen hihető, ha a pasinak női lelki támasza van...


A testiségtől indul, tervezett együttlét, csőrőzés stb. Hidd el, azonnal kihajítanám. Az ex is azonnal erpült, ahogy megtudtam...

Bár úgy gondolom, hogy sok nő megbocsájtóbb, mint én, sőt, sokadszorra is visszafogadja párját/férjét... én meg a végletek embere vagyok, így vagy én és senki más szóba sem jöhet nőként számára, avagy mások, de akkor mehet hozzájuk, ha mosni kell, akkor is, mert aztán hozzám már nem jöhet!

❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook