Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Hogyan lehet megelőzni a pánikrohamot? fórum

Hogyan lehet megelőzni a pánikrohamot? (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Hogyan lehet megelőzni a pánikrohamot? (Jó tudni!)

7. Titkos üzenet (válaszként erre: 4. - Regin_a)
márc. 5. 01:16

ÜSS👊 VAGY FUSS👟👟! ÉS RÁZKÓDJ⚡⚡! 👍

(Az izmok megfeszítése is JÓ! (((💪🦵)))

6. Titkos üzenet (válaszként erre: 4. - Regin_a)
márc. 5. 01:14

Jó sok évig volt Nekem, de piszok nehéz! Majdnem 2 évtizedig, de valami kihozta! Magam gyógyítottam🟢 meg Bro! MAGAM!!

Minden orvos csak hümmögött🤔🤔🤔🇨🇭 akkoriban! Hát KÖSZ!

márc. 4. 17:46

Olyan érzésem van, hogy valaki beírta a ChatGPT-be, hogy "pánikroham megelőzése", majd a kapott találatot idemásolta, higy az egy cikk.

Megnézném, hogy aki épp egy pánikroham kellős közepén van, és azt éli át, hogy no akkor ebben a pillanatban fog meghalni vagy megőrülni, az az ember elkezdi számolgatni a színeket meg a szagokat maga körül.

márc. 3. 20:22

Szabad érdeklődnöm mit tudsz a pánikbetegségröl?

Mert a linkelt yotube video marhaság, túlhaladott álláspont, és mindezt sok évtizedes saját tapasztalatból írom.

márc. 3. 17:16

Azt is tudod, mi az a TRE? Segítek!

[link]

márc. 3. 17:15
Beleolvastam. Túlbonyolítod! "Üss vagy fuss!"
márc. 3. 09:35
A pánikroham a pánikbetegség egyik kulcsjelensége: hirtelen fellobbanó intenzív félelem vagy szorongás, amely fizikai tünetekkel jár, de általában nem jelent valódi életveszélyt. A tünetei közé tartozhat a szapora szívverés, a mellkasi fájdalom, a fulladásérzet, a szédülés, remegés, verejtékezés, hidegrázás, hőhullámok, hányinger, zsibbadás, halálfélelem vagy a kontrollvesztés érzése is.

Ugrás a teljes írásra: Hogyan lehet megelőzni a pánikrohamot?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook