Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban? (beszélgetés)
EGY lufit, hát perverz vagyok én??? :-PPPP Eddig általában (legalább) kettő volt mindegyiknek... :-))))
.
:-)))) Tökéletesen működik a gondolatátvitel, nem is tudom minek kérdezed, ha már így tudod?! Mindenesetre én küldök még havat, a zuradnak is legyen egy kis élvezet... :-PPPP :-DDDD
.
Szia Laci! :-)
Teszem a szépet én is a hölgyeknek: jön a hó, nehogy már nekem kelljen majd lapátolni... ;-) :-D
.
:-) Addig szólalj meg, amíg oda nem ér a méteres hó... ;-) :-D
.
:-D :-PPP Könyörögni?? Térdenállva,mi??
Persze, elment havat lapátolni! :-DD
Itt esik a hóóóó! :-DDD
:-DD :PPP Csak szeretnéd te hazavinni!
Fújj fel otthon egy lufit, tökugyanaz!!
:-D :PPPPPPP
:-))) Nem kell kétszer mondani: első könyörgésed is meghallgatásra talált nálam... A zurad kidobtad már az ablakon? :-PPPP :@@@@ :-DDDD
.
:-)))) Figyelj: ott már általában "kész termék" vár, nekem csak a felkínált választék közül kell a legjobbat hazahozni... :-DDDD
.
:) Munkától bárki el tud fáradni!
Hát még nekem milyen fárasztó volt több napig unatkozni!
Még mások helyett is ezt dógoztam!
Amikor meg pihenhetnék, nem hagyod!
:-DDDDDDDDDDD :-ĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐ
:-PPPPPPPPPP
:-P :-))))) Mondtam már ma, hogy ÖT BETŰ??? :-PPPP :-DDDD
.
:-DD :-PP Kész a kép, betettem a Titkos naplómba, ott megnézheted!
:-DDD :-PPPPPPPP
Még szerencse, hogy a mellplasztikásoknál galéria is van, így nem unatkozom, amíg a hozzászólasaitokra várok... :-P :-DDDD
.
:-)))) Amikor Ő hozza a "jóóóó reggelt", én már nem az órára, hanem a naptárra nézek... Lehet még az előző napi, vagy már a következő napra köszön be... :-DDDD
.
:))
Tesó! Az nem déli tíz vót,hanem HAJNALI!
Mán csak tudom, mennyire korainak éreztem!
:-ĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐ
:-P :-)))) Igen, tudom már régen. Nem rossz a tegnapi sem, de én naponta szoktam frissíteni... :-PPPP :@@@@ :-DDDD
.