Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban? (beszélgetés)
Hóhó,elmentél?Akkor lehet kibeszélni:))
Jó munkát Katim!
sziasztok, legyetek rosszak!!:)))
vigyázzatok magatokra és egymásra!!
ne nagyon beszéljetek ki hallod kry ??? :@@@@@@@@@@
:-@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ csajé, Te még itt vagy??? ::irul-pirul:: erre a sok "P betűre" bezzeg mindig van egy kis szabad időd... :-PPP :-))))
"csajé, mennyé má dógozóba, és tegyé úgy, mint aki csinál is valamit, lehet, hogy még több pízt is kapsz!!!" ;-) :-))))
:-@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Szia, kedves Anna!♥ :-)
Itt nincs olyan, hogy "nálam, nálatok", hiszen Ti itt már régen nem csak vendégek vagytok, hanem fórum téma tagok is, akiket mindig szíves látunk!♥ :-)
Hajnalban én is voltam a "Csevegős" szomszédságban, és vittem Ady versét, azoknak akik esetleg nem járnak erre, sőt a tagságom sok tagja rendszeresen "átjár a szomszédságba", de így szép, vagy nem?!!! :-)
Érezd jól magad, bárhol vagy is! ;-) További nagyon SZÉP NAPOT Neked, és mindenkinek!♥ :-)
Timikém♥, nekem mondod??? ::döbbent pofi:: :-)
Én szinte minden nap Velük, Veletek vagyok, és ha csak egy napot is kihagyok, már elvonási tüneteim vannak!!! ;-) :-))) Érezd jól magad itthon!!!♥ :-)
Krisztám!♥ :-)
Katinál ez a kettő olykor összemosódik... ::szende pofi:: ;-) :-))) :-@@@@@@@@@
Kedves Ildikó!♥ :-)
Nagyon tetszik a mai napra szánt Skorpió horoszkóp: főleg, ha így kiemelem, és (vizuális típus lévén, el is képzelem: "Hajnalkám, beszélj már Julcsi-Marcsi barátnőiddel, hogy új kapcsolatra vágyok, és kérlek mindenben támogass!!! :-DDD) El tudom képzelni a reakciót, persze ez fordított esetben is érvényes: ha a hölgy kéri meg az urát, hogy Józsikám találkoztam egy arab pasival, kérlek légy megértő... ;-) :-PPP :-)))
AHOGYAN ÉN OLVASTAM A MAI SKORPIÓT:
"Ha új kapcsolatra áhítozol, rá kell venned párodat, hogy működjön veled együtt mindebben."
Persze, ez csak az én fantáziám szüleménye, és a kiemelés tőlem származik a tréfa kedvéért!!! :-)))
kac-kac!:)) megyek dolgozni!
szabi?? jövőhéten!!:)))
Kedves Katimama!♥ :-)
Én minden tőlem telhetőt megteszek: már a Névnaptárnál megemlítem a névnap előtt az aznapi jelentős történelmi, kulturális és egyéb eseményeket... Amennyiben fontos eseményről van szó, mint a mai nap is, (és találok róla anyagot is) akkor természetesen az is nagyon szívesen hozom a fórum témánkra, sok-sok szeretettel Nektek!♥ :-)