Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban? (beszélgetés)
nem én vagyok az édesanyád, én biztos nem hagytalak
volna ott !!
de én is örökbe fogadhatlak így már kettő mamid is van egyszerre!! :))))
most már nem vagy árva!!! :)))
Képzeljétek!Amikor hazajöttünk, nem tudtunk a ház előtt megállni, csak két lépcsőházzal arrébb, egy műanyag kuka mellett. Ebéd közben óriási csattogás, hát a szél felkapta az üres műanyag kukát, és átrepítette a másik oldalra. Ricsi rögtön lerohant megnézni, de szerencsére nem találta el a kocsit!
De jó,megvan a három év különbség:))
Nem,nem viccelek.Otthagytak a kórházban...
Nem volt reggel áram...:-(((
Oké! harmadiknak éppen belefér! 78, 81, 84. Tisztes távolság megvan:))
Mellesleg úgyis "talált" gyerek vagyok,nem tudhatom,ki az anyám!
Oké,akkor mostantól én vagyok a fogadott lányod:))
na ebben is hasonlitunk... lehetsz a lányom!:))
Eszek én rendesen!Kivéve mikor ideges vagyok és nem tudok enni.De amúgy eszek,mint malac,és nem marad rajtam:((Ilyen alkat vagyok...
Látod...ezért is kellene egy kicsit többet enned:))
Sziasztok....:-)))
Nálunk már süt a nap, de nagyon fúj a szél és nagyon-nagyon hideg van....:-((((
Ketten együtt a lánnyal több mint 50kilók vagyunk,majd egymásba kapaszkodunk,mikor megyünk az orvoshoz:)
Kinn az udvaron is megdermed, nem kell hűtőbe raknod! Ha küldenél belőle..dobj fel egy darabot,biztosan elhozza a szél:))
ne nagyon! :))) vagy tömd tele a zsebeidet kövekkel! :)))
Mindjárt megyek ebédelni, a drágám befejezte a sütögetést. Csináltam csokis kenyeret délutánra, ha megdermed, majd teszek fel róla képet.
:))Tanultam,de azt hittem már nem vagyok gyerek...
Ha van darált hús, minek bele a csülök?:((
Nem tanultad? Kés villa olló...
Akkor én ne menjek sehova???:((
Itt sem csendesedett le:(( Még a fejem is lüktet, hiába vettem be tablettát:((
Bénike...ez jó:))Nem nagyon,de azért fáj rendesen,meg nem nagyon merek vízbe nyúlni.A középső ujj percemet vágtam át:(
Nevenincs tésztát főztem.
A szósz ebből áll:sárgarépa apróra kockázva,paradicsompüré,dobozos darálthús+fűszerek.És ehhez van makaróni.
Nyugi, én bombabiztos súlyban vagyok:-))
Félelmetes, hogy mennyire rázza a szél itt a kisszobában az erkély tetejét, és a hatalmas platánokat. Le is engedem a redőnyt!
én is voltam vásárolni! az hagyján, hogy hideg van, de majd el fújt a szél!!
50 kg alatt ne nagyon menjetek az utcára!!:((
NAgyon megsérültél bénike? velem rendszeresen előfordul. A drágám már azon csodálkozik, ha egy héten nincs valamim bekötve:-) Mit főzöl?
én is kész vagyok a takarítással, még valamit főznöm kell!
Sziasztok,én is vagyogatok.Közben főzök.Elvágtam az ujjamat:((Nem tudtam tőle mosogatni:(Fel kellett keltenem Jocit,hogy mosogasson el.Aranyos volt,szó nélkül megtette,pedig éjszakás volt.
Megjöttem! NAgyon hideg van kint, ma már ki se dugom az orromat. Ricsi majd elmegy Bencéért, mert ahogy a szél el-elkapott, érzem a hörgőimen, már krácsogok. Főzök, és egy kis édességet is csinálok.
:@@@@@ rossz helyre mentél!! Ő egy másik parton van!!! :))))) ott süt a nap!
További ajánlott fórumok: