Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban? (beszélgetés)
:))).... sapka,sál, kesztyű , bundabéléses tanga!!!!! :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
:( és a szél is nagyon fúj, fújjjjj!!!
:)) jó reggelt! szia Mindenki!
Otthon maradt a padláson:( Későn olvastam el:((
:-))))
Meg jó sok hagymát a zsebedbe a bacik ellen:-))
LACIIII!!! MEGYEK "HAZA"!!!:))))
Köszi, de nem lesz fény...:((
Sálat nem viszek, de sapkát meg kesztyűt azt igen!:)
Kellemes napot nektek! Lassan tényleg szedjétek elő a hótaposókat, meleg sálat-kesztyűt:-))
Verőfényes, hm, szép napot Mindenkinek a szomszédságban és a másik szomszédasszonynak is :DDD
Tesóóóóóó!
Jön a hó:-DDD
Nehogy itthon hagyj,
ha szánkózni mész:-)
Jó reggelt Mindenki!:)
Gyógyulj meg műtét nélkül!
Szép jó reggelt :-)))
Hiiideg van ..... :-(
Sziasztok mindenki! :)
Terápiára járok a kezemmel, valami syndrómám van, nem nagyon használ és akkor megműtik, de szerencsére nem nagy műtét! A terápiát végig kell csinálni hozzá!
Legyetek rosszak, indulok dolgozni! :)
Nem, akkor értem haza mikor benézem,most a jegyzőkönyvet másoltam át:((
Jó pihenést kedves Szomszédok :D
szegény Katimama, csak nem tart még most is a gyűlés ?:(
ez olyan jóóó!
Na az én gyerekeim játékai nem lesznek az unokáimé......Örülök, ha 2 napig bírják!
még a gyerekkoriakkal is játszott a fiam, meg a könyveim nagy része is nála vannak :)
De jó, hogy neked megvannak még azok a játékok!
kisgyerekes társasom is van, az én fiam is volt valaha kicsi, nem született máris ekkorának :DDDD
Zsuzsi még el is játszana, de a fiúk még kicsik hozzá....:)) Lacus meg rombol játék helyett, nem hiszem, hogy örülnél neki!
hozhatod Őket is, legalább eljátszunk utána Velük is, van társasunk :D
Csak időben szólj! Tudod, a gyerekektől nem sok időm marad:PPPP
nah, későn szóltál, landolt az egész az ablakon, szerencsére nem tört be, csak végigfolyt a szőnyegre :DDDDD
azért köszönöm, legközelebb jössz segíteni takarítani :DDDDDDDDD
További ajánlott fórumok: